Багет, запечений в духовці з грибами і сиром
Що можна придумати в якості перекусу, щоб було просто приготувати і було смачно? Багет, запечений в духовці з грибами і сиром, звичайно ж, відноситься до швидкої їжі, проте якщо приготувати його в домашніх умовах і використовувати при цьому найсвіжіші і якісні продукти, то можна і голод втамувати, і задоволення від трапези отримати. До речі, в дорогу брати такі багети можна сміливо: вони не втратять форму, якщо їх переносити або перевозити, а також не доставлять незручностей під час перекусу, якщо запастися серветками.
Складові
- 2-3 міні-багета
- 100 г печериць
- 1 цибулина
- 2 ст. л. рослинної олії
- 3 ч. Л. майонезу
- 3 щіпки солі
- 3 щіпки чорного меленого перцю
- 50 г твердого сиру