Суфле з болгарського перцю - рецепт болгарського перцю з фото
Знову всім привіт. Вчора приготувала Суфле з болгарського перцю. Блюдо вийшло дуже смачне, а соковите яке. Головне, що воно ще й корисне, так як запечений болгарський перець проходить зовсім незначну термічну обробку. Зараз я цим поділюся рецептом. Для його приготування бажано брати перчик різних кольорів, щоб блюдо вийшло більш барвисте.
Суфле з болгарського перцю
Для приготування суфле з болгарського перцю вам знадобляться звичайні продукти:
- 2 перчика;
- 3 печериці;
- Цибулина (побільше);
- 1 яйце;
- Трохи сиру (твердого);
- Масло рослинне;
- Сіль, перець.
Приготування суфле з болгарського перцю
Добре помийте перець, видаліть держак і насіння. Розріжте його навпіл. У вас вийде 4 часточки.
Візьміть 1 часточку і наріжте її кубиками.
Очистіть цибулю і теж порізати кубиками.
Печериці помийте і подрібніть в блендері.
Розігрійте сковороду, влийте в неї масло і завантажте цибулю. Нехай трохи підрум'яниться.
Коли цибуля майже підрум'янився , додайте до нього порізаний перець.
І смажте всі разом до золотистого кольору цибулі. Не забувайте помішувати.
Коли цибулю з перцем будуть готові перекладіть їх у миску і дайте охолонути. Додайте гриби і перемішайте.
Візьміть яйце і відокремте жовток від білка. За допомогою міксера добре збийте білок в густу піну.
Щоб збитий білок у вас вийшов густий і пишний, необхідно добре охолодити яйця.
Викладіть густу білкову піну в миску з овочами, все посоліть і поперчіть, обережно перемішайте.
Наповніть наші шматочки болгарського перцю отриманою начинкою.
Зверху присипте натертим сиром. Розкладіть на деку і поставте в розігріту духовку на 10 хвилин, поки не розтопиться і трохи підрум'яниться сир.
Ну, ось і готово суфле з болгарського перцю. Залишилося тільки прикрасити зеленню і можна подати до столу. Смачного.
Це смачне, просте і дуже швидке в приготуванні блюдо підійде для тих, хто пильно стежить за своєю фігурою. А так само його можна приготувати якщо до вас несподівано прийшли гості.
Корисно знати: Як порізати болгарський перець:
p.s. Готуйте на здоров'я, пробуйте і залишайте свої відгуки в коментарях. Діліться рецептом з друзями в соц. мережах.