» » Суфле з болгарського перцю - рецепт болгарського перцю з фото

Суфле з болгарського перцю - рецепт болгарського перцю з фото


Суфле з болгарського перцю

Знову всім привіт. Вчора приготувала Суфле з болгарського перцю. Блюдо вийшло дуже смачне, а соковите яке. Головне, що воно ще й корисне, так як запечений болгарський перець проходить зовсім незначну термічну обробку. Зараз я цим поділюся рецептом. Для його приготування бажано брати перчик різних кольорів, щоб блюдо вийшло більш барвисте.

Суфле з болгарського перцю

Для приготування суфле з болгарського перцю вам знадобляться звичайні продукти:

Суфле з болгарського перцю

  • 2 перчика;
  • 3 печериці;
  • Цибулина (побільше);
  • 1 яйце;
  • Трохи сиру (твердого);
  • Масло рослинне;
  • Сіль, перець.

Приготування суфле з болгарського перцю

Добре помийте перець, видаліть держак і насіння. Розріжте його навпіл. У вас вийде 4 часточки.

Суфле з болгарського перцю

Візьміть 1 часточку і наріжте її кубиками.

Суфле з болгарського перцю

Очистіть цибулю і теж порізати кубиками.

Суфле з болгарського перцю

Печериці помийте і подрібніть в блендері.

Суфле з болгарського перцю

Розігрійте сковороду, влийте в неї масло і завантажте цибулю. Нехай трохи підрум'яниться.

Суфле з болгарського перцю

Коли цибуля майже підрум'янився , додайте до нього порізаний перець.

Суфле з болгарського перцю

І смажте всі разом до золотистого кольору цибулі. Не забувайте помішувати.

Суфле з болгарського перцю

Коли цибулю з перцем будуть готові перекладіть їх у миску і дайте охолонути. Додайте гриби і перемішайте.

Суфле з болгарського перцю

Візьміть яйце і відокремте жовток від білка. За допомогою міксера добре збийте білок в густу піну.

Щоб збитий білок у вас вийшов густий і пишний, необхідно добре охолодити яйця.

Викладіть густу білкову піну в миску з овочами, все посоліть і поперчіть, обережно перемішайте.

Суфле з болгарського перцю

Наповніть наші шматочки болгарського перцю отриманою начинкою.

Суфле з болгарського перцю

Зверху присипте натертим сиром. Розкладіть на деку і поставте в розігріту духовку на 10 хвилин, поки не розтопиться і трохи підрум'яниться сир.

Суфле з болгарського перцю

Ну, ось і готово суфле з болгарського перцю. Залишилося тільки прикрасити зеленню і можна подати до столу. Смачного.

Суфле з болгарського перцю

Це смачне, просте і дуже швидке в приготуванні блюдо підійде для тих, хто пильно стежить за своєю фігурою. А так само його можна приготувати якщо до вас несподівано прийшли гості.

Корисно знати: Як порізати болгарський перець:

p.s. Готуйте на здоров'я, пробуйте і залишайте свої відгуки в коментарях. Діліться рецептом з друзями в соц. мережах.

Радимо прочитати

Смажений салат "Універсал"
Смажений салат "Універсал"
Хочу поділитися дуже цікавою стравою Смажений салат «Універсал». Як може бути салат та ще й смаженим? А ось і може. Справа в тому, що всі інгредієнти в цьому блюді, без винятку, обсмажуються і воно
Гречана каша з сирими овочами
Гречана каша з сирими овочами
Повітряні розсипчасті крупинки гречаної каші м'яко підкреслює смак приємно горчащего чорного кмину, ароматної зелені кропу і свіжої солодкуватою моркви. Змішайте ці компоненти, додайте трохи

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Код: Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код:
X

Зарегистриваться
/Войти

На початок сторінки