» » Смажений салат "Універсал"

Смажений салат "Універсал"


Смажений салат 'Універсал'

Хочу поділитися дуже цікавою стравою Смажений салат «Універсал». Як може бути салат та ще й смаженим? А ось і може. Справа в тому, що всі інгредієнти в цьому блюді, без винятку, обсмажуються і воно виходить дуже ситним.

Смажений салат «Універсал»

Для приготування смаженого всі інгредієнти салату ви без праці знайдете у власному холодильнику. А саме:

  • 1 цибулина;
  • 1 маленький або половина середнього качана капусти;
  • 1 кабачок;
  • 1-2 шт. моркви;
  • 3-4 шт. солодкого болгарського перцю;
  • 2-3 шт. яблука;
  • Томатний соус, сіль, перець.

Приготування смаженого салату

Як завжди, підготуємо всі інгредієнти. Очистіть цибулю, моркву і капусту, все гарненько помийте. Цибулю і капусту дрібно нашаткуйте, моркву наріжте тонкими кружечками.

Кабачки з яблуками і солодкий перець помийте і очистіть. Розріжте навпіл уздовж і видаліть насіння. Поріжте їх великими кубиками.

Розігрійте сковорідку на плиті і влийте в неї рослинне масло. Обсмажте на олії цибулю як зазвичай до золотистого кольору, покладіть до цибулі капусту і моркву. Зробіть маленький вогонь і тушкуйте близько півгодини. Як мине цей час, покладіть сюди ж яблука з кабачками і солодким перцем і потримайте на плиті ще хвилин 10, нехай протушкується всі разом.

Тепер можна все заправити томатним соусом (добре, якщо соус буде гострим). Приправте спеціями (коріандр, перець запашний), посоліть і посипте перцем. Якщо вам подобається, то можна додати трохи (1 ч. ложечку) цукру.

Обережно перемішайте і ще зовсім небагато, всього 5-7 хвилин, потрібно потримати на слабкому вогні.

Зніміть сковороду з плити і остудіть. Ви приготували смажений салат «Універсал».

А як гарнір до будь-яких м'ясних страв подавати його можна гарячим. Може бути, ви хочете приготувати чудове овочеве рагу? Немає нічого простіше. Коли готуєте, додайте в сковороду, крім основних інгредієнтів, картоплю і зелений горошок. Можете поекспериментувати.

Смачного!

p.s. Діліться своїми експериментами на кухні і залишайте коментарі. Покажіть це блюдо своїм друзям.

Радимо прочитати

Салат з динею - Тулузький салат
Салат з динею - Тулузький салат
І знову вітаю всіх читачів свого блогу. Зараз хочу поділитися свого роду екзотичною стравою Тулузький салат. Дуже легкий у приготуванні і в теж час дуже смачний, ніжний на смак і дуже соковитий. На
Курка тушкована з рисом
Курка тушкована з рисом
Вітаю всіх у себе на блозі. Курка тушкована з рисом, саме цим смачним рецептом я хочу поділитися з вами зараз. Приготоване блюдо підійде для сімейного обіду.
Салат з капустою і болгарським перцем
Салат з капустою і болгарським перцем
Овочевий салат - це прекрасний варіант для легкого перекусу. Завдяки таким салатів відбувається насичення організму, при цьому ми отримуємо максимум користі і мінімум калорій. Одним з часто

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Код: Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код:
X

Зарегистриваться
/Войти

На початок сторінки