Аджика з помідорів і часнику з варінням на зиму
Доповнення у вигляді ароматної аджики з помідорів і часнику зробить особливим будь-яку страву, воно збуджує апетит і стимулює імунітет. Сміливі люди навіть намазують аджику на хліб, роблячи самостійним стравою. У зимовий вечір знаменита приправа з Кавказу здатна оживити дружні посиденьки і виправдати вживання напоїв, що зігрівають тіло і душу.
Густий морс із стиглих солодкуватий томатів стане запорукою її відмінної якості. Тривале упарюється дозволяє домогтися пастоподібної консистенції. Заготівля добре зберігається в домашніх умовах, але можна бути впевненим, що їй не нададуть шансу вціліти до весни.
Складові
- помідори 1 кг
- перець солодкий 500 г
- сіль 0,5 ст. л.
- часник 140 г
- перець гострий 1 шт.
- цукор 1 ст. л.
- олія соняшникова 1/3 склянки
- оцет (9%) 60 мл
- петрушка 1 пучок
- кріп 1 пучок
Вихід: 2 банки ємністю 500 мл.