» » Пельмені в горщиках з грибами і сметаною

Пельмені в горщиках з грибами і сметаною


Пельмені в горщиках в духовці можна приготувати з домашніх або магазинних напівфабрикатів. Запечене блюдо цей фото рецепт пропонує приготувати зі сметаною і грибами.

Пельмені в горщиках

Пельмені в горщиках

рецепт зі сметаною і грибами

З роками люди стають не тільки мудріше, але і обережнішими. Щоб впустити в життя нової людини, ми придивляється до нього, перевіряємо. Іноді на це може піти не один рік. Приблизно так само справи йдуть і з кухнею. Я зараз говорю не про те приміщенні, де ми вживаємо їжу, я кажу про гастрономічні уподобання в цілому. У кожного з нас є список улюблених і нелюбимих продуктів, улюблених і нелюбимих страв. Формувався він поступово. Пам'ятаю своє студентство, коли ми купували роллтоны, заварювали їх, кришили туди сосиски і з величезним задоволенням уминали. Тепер навіть не заглядаю в магазинах на полиці з цими продуктами. А пельмені?! Хіба це була не найулюбленіша їжа в багатьох? Для кого-то так і залишилося, я ж намагалася виключити їх зі свого раціону назавжди. І довгий час успішно обходилася без них, поки в якийсь момент чоловік не стукнув по столу і не сказав: «Я хочу пельменів!». Він у мене любитель всякого роду шкідливих смакоти, типу магазинних сосисок, хоча домашні набагато смачніше, покупних паштетів ну і пельменів, без них нікуди. З цього дня я почала знайомитися з цим продуктом заново, так би мовити, з чистого аркуша.

Купуючи кожен раз нову пачку, відварюючи її чоловікові, пробувала по 2-3 шт., щоб розуміти, чи сподобаються вони мені чи ні. Якісь були смачними, якісь- так собі, ну а якісь були просто отвратными. В результаті, я знайшла пельмені, які можу і хочу їсти. Питання став в іншому. Мої органи чуття вимагали не просто смачного страви, вони хотіли красивого страви з родзинкою. Так в раціоні сім'ї з'явилися пельмені з грибами в горщиках. Назвати вишуканим його не можна, так мені цього і не потрібно, оскільки готується просто, не вимагає дорогих продуктів, виходить ситним і досить цікавим.

Інгредієнти в рецепті наведені на 2 горщика об'ємом по 0,5 л кожна

Інгредієнти:

гриби Пельмені сметана
  • пельмені – 1 пачка,
  • гриби шампіньйони – 100 г
  • ріпчаста цибулю – 1 голівка,
  • сметана 150-180 г,
  • соняшникова олія – для пасерування,
  • сіль і спеції – за смаком.

Процес приготування:

На підготовку цієї страви у мене йде 12 хвилин, якщо займаюся ним одна, і хвилин 5-7, якщо є помічники. Плюс завжди беру дві сковорідки і одночасно роблю дві справи: обсмажую пельмені і смажу цибулю з грибами.

Отже, в одну посудину наливаємо трохи олії і ставимо на сильний вогонь. Те ж саме робимо з іншого. У цей час чистимо цибулину, промиваємо її і гриби. Коли масло в першій початок стріляють, перекладаємо заморожені пельмені і обсмажуємо до золотистого бочков.

Як посмажити пельмені

Вони з'являться буквально через 10 секунд після того, як перекладіть пельмені в сковороду. Головне, не пережарьте. Печериці ріжемо тонкими пластинами, цибулю шаткуємо. І те, і інше не має бути дрібно порізане.

Гриби цибуля

Кидаємо все в іншу розігріту сковорідку і обсмажуємо до готовності.

Смажені гриби і цибулю

Гриби з цибулею слід трохи посолити.

Коли пельмені обсмажені, а пассеровка готова, збираємо горщики. На дно кожного кладемо по 2 столові ложки печериць і цибулі, на них викладаємо смажені пельмені.

Смажені пельмені в горщику

Зверху укладаємо знову засмажку.

В мисочці сметану розводимо зі склянкою теплої кип'яченої води, присмачую приправами, перемішуємо.

Соус сметана і вода в пельмені

Заливаємо сметанним соусом пельмені.

Як приготувати пельмені в горщиках

Накриваємо горщики кришками і ставимо в духовку на 1 годину, готуємо при температурі 180-190 градусів. Про те, що страва готова, вас сповістить солодкий аромат, расплывающийся по дому. Подаємо прямо в горщиках.

Пельмені у горщиках в духовці

Приємного апетиту!

Пельмені у горщику рецепт з фото

Радимо прочитати

Пельмені з яловичини
Пельмені з яловичини
Домашні пельмені з яловичини можуть бути не тільки смачні, але і соковиті. Якщо немає часу для ручного ліплення, використайте швидкий варіант – пельменницю.
Ліниві пельмені рецепти
Ліниві пельмені рецепти
Пельмені – досить популярне блюдо, однак, якщо ви хочете дійсно насолодитися їх смаком, то доведеться попрацювати і приготувати їх самостійно. На жаль, справа ця досить копітка, сили і час є не
Картопля зі сметаною в духовці
Картопля зі сметаною в духовці
Одним з найбільш популярних продуктів у Білорусі, звичайно ж, є картопля. Кажу це зі знанням справи, тому що люблю цю країну і живу в ній. Прибрати її з нашого життя і нашої кухні – рівнозначно тому,

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Код: Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код:
X

Зарегистриваться
/Войти

На початок сторінки