» » Млинці на ряжанці

Млинці на ряжанці


Якщо в холодильнику стоїть відкрита коробка з ряжанкою, а пити її ніхто не хоче - не біда! Адже на основі кисломолочного продукту можна приготувати смачні млинці на ряжанці з дірочками. Для того щоб спекти тонкі млинчики, не потрібно володіти глибокими знаннями в області кулінарії або мати під рукою якісь екзотичні продукти. Звичайнісінькі інгредієнти в один момент перетворяться на дивовижні налисники.

Млинці на ряжанці

Млинці на ряжанці

Подавати їх можна зі вершками, згущеним молоком, варенням або шоколадною пастою. Так і з будь готовим кремом для десертів вони підуть на "ура"! З ікрою або вершковим сиром такі млинці будуть мати незвичайний пікантний смак. Вони обов'язково сподобаються вам і вашим домочадцям. Спеціально для читачів Блокнота рецептів розповімо і покажемо як:

покроковий фото рецепт смачних млинців

Інгредієнти:

Млинці на ряжанці рецепт
  • борошно пшеничне - 1 ст.;
  • ряжанка - 300 мл;
  • яйця курячі - 2 шт.;
  • цукровий пісок - 3 ст. л.;
  • рослинне масло - 1 ст. л.;
  • сода харчова - 0,5 ч. л.;
  • сіль - 1 щіпка.

Процес приготування:

У глибокій мисці з'єднати курячі яйця і цукровий пісок. Всипати туди щіпку солі.

Яйця цукор сіль

Віночком збити яєчну масу до однорідного стану.

Збити яєчну масу

Ряжанку трохи підігріти. З теплою рідиною тісто виходить більш вдалим. Додати в масу харчову соду. Тісто моментально починає покриватися пухирями.

Тісто на ряжанці сода

Всипати жменю борошна і добре розмішати вінчиком.

Як зробити млинцеве тісто на ряжанці

Таким же способом ввести в млинцеве тісто на ряжанці і борошно.

Млинцеве тісто на ряжанці

Додати рослинне масло. Знову добре промешать всю масу. Дати основі постояти хоча б 15 хвилин, тоді клейковина розбухне, і млинці не будуть рватися.

Рослинну олію в млинцеве тісто

Сковороду тонко покрити рослинним маслом і прожарити на середньому вогні. Влити на дно невелику кількість тіста, розподілити його по всій поверхні, нахиляючи при цьому сковороду в різні боки.

Млинці на сковороді

Коли млинець підсмажиться, його слід перевернути. Протилежну сторону аналогічним чином зарумянить. На це піде значно менше часу, буквально секунди.

Млинці на ряжанці тонкі

Подавати до столу слід, полив розтопленим вершковим маслом. З ним смак млинців розкривається краще. Інші доповнення на ваш власний смак.

Млинці на ряжанці

Млинці на ряжанці рецепт з фото від Марини спеціально для сайту Записна книжка.

Радимо прочитати

Заварні млинці
Заварні млинці
Любите тонкі млинці, які залишаються смачними і на другий день після приготування? Тоді вам напевно сподобається рецепт заварних млинців на молоці і окропі!
сирні Млинці
сирні Млинці
Ну, ось і прийшла така довгоочікувана Масляна! На масляного тижня ми можемо поласувати смачними млинцями, а щоб вони не набридли, давайте будемо пекти різні млинці з начинками і без, на молоці і на
Млинці з зеленню
Млинці з зеленню
Тонкі млинці з зеленню – апетитне блюдо, яке можна приготувати не тільки до Масниці. Млинці – улюблена їжа для всієї родини. Їх готують солодкими, соленими, з будь яким начинками. Якщо у вас є час,
Млинці на сироватці
Млинці на сироватці
Традиційно млинці готуються на молоці, але в холодильнику воно буває далеко не завжди. Якщо від приготування домашнього сиру у вас залишилася молочна сироватка, спечіть на неї тонкі млинці. Тонкі і
Млинці без борошна
Млинці без борошна
Млинці в усі годинник і часи ставили на чолі столу. Коли на обід печуть млинці, то більше нічого і не треба! Сонце наповнить ваш будинок, а на обличчях рідних будуть посмішки. Млинці по формі адже як

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Код: Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код:
X

Зарегистриваться
/Войти

На початок сторінки