Листковий закусочний торт з млинців - рецепт фото
Вітаю всіх своїх постійних відвідувачів та тих, хто вперше зайшов на мій блог. Сьогодні я з вами хочу приготувати листковий закусочний торт з млинців з кабачком, грибами і фаршем. Цей рецепт зовсім не складний і готується швидко. Підійде він і для святкового столу і для звичайного обіду і вечері в колі сім'ї.
Листковий закусочний торт з млинців
Як я вже сказала, рецепт простий і не вимагає особливих витрат. Весь процес приготування по цьому рецепту складається з випічки млинців з різного тіста. Вам тільки залишиться ці млинці промазати начинкою і скласти у вигляді торта. А для його приготування вам потрібно підготувати наступні продукти
Для першого тесту:
- Фарш будь-який (мясний) 300 г;
- 2 яйця;
- Склянку молока або вершків;
- Пучок цибулі зеленої;
- Перець з сіллю;
- Борошно;
- Пару ст. ложок рослинного масла.
Для другого тесту:
Всі інгредієнти ті ж, тільки замість фаршу беремо 200 г кабачка.
Для начинки:
- Грибів 500 г;
- 2 цибулини;
- Сіль, перець.
Для прикраси закусочного торта:
- Твердого сиру 100 г;
- Оливки;
- Сметана.
Як приготувати смачний закусочний торт з млинців
Для початку нам потрібно спекти млинці з фаршем. У миску покладіть фарш, яйця, зелений лук дрібно порізаний. Посоліть за смаком і додайте приправу або просто перець.
Перемішайте.
Влийте молоко, вершки. Перемішайте до однорідності. Додайте стільки борошна, щоб тісто для млинців вийшло по густоті як кефір.
Для випічки млинців використовуйте сковороду більше 24 см в діаметрі, щоб млинці були не дуже товсті. Розділіть тісто на 3 частини і посмажте по черзі 3 млинця спочатку з одного боку, потім з іншого.
Замісіть тісто з кабачка аналогічно тесту з фаршу. Для цього кабачок натерти на дрібну тертку. Складіть в миску кабачок, яйця, цибулю, сіль, перець.
Додайте молоко з борошном.
Посмажте 3 млинця.
Начинка для закусочного торта
Поріжте цибулю.
Обсмажте на олії.
Поріжте гриби.
Додайте їх в сковороду до цибулі і всі разом посмажте до готовності.
Тепер ми закусочний торт будемо збирати шарами. Укладіть пергаментний папір на деко. Першим шаром кабачковий млинець. Цибульно-грибна прошарок. Сир.
Зверху покладіть м'ясний млинець з фаршу.
Знову цибульно-грибна прошарок. Сир.
Наступний шар – кабачковий млинець і так далі. Останнім у вас буде м'ясний млинець з фаршу. Його змастіть сметаною, а по краю красиво розкладіть половинки оливок, посипте сиром.
Залишилося тільки вже зібраний закусочний торт запекти в духовці 15 хвилин при 200 C. Як тільки він злегка підрум'яниться, діставайте. Ось і готовий гарячий листковий закусочний торт з млинців і вийшов красивий і смачний.
А ось такий апетитний він в розрізі.
Подавайте торт гарячим, але він у нас і холодний добре пішов. Опис приготування смачного рецепта вийшло об'ємним, але як бачите все готується не так вже й дуже складно.
Подивитеся ще рецепт по темі:
Смачного.