Млинцеві мішечки з начинкою з сьомги рецепт з фото
Всім привіт. Частенько я в інтернеті зустрічала оригінальний рецепт – млинцеві мішечки з начинкою. Але готувати мені якось не доводилося. Поки я не спробувала це настільки просте, але цікаве і дивно смачне блюдо у своєї куми на дні народження.
Звичайно, я поцікавилася у неї секретом приготування саме вмісту млинцевих мішечків, т. к. приготувати млинці для мене не склало труднощів, а ось начиночка була за смаком дуже цікава, причому солоненьке. Ну а поєднання солодкого з солоним в підсумку дає дуже незрівнянний смак.
І наскільки було моє здивування, коли я дізналася цей рецепт – виявляється, простіше простого.
Млинцеві мішечки з начинкою з сьомги і сиру
В оригіналі для цього рецепта використовується сирний сир «Філадельфія». Не лякайтеся, якщо його у вас немає, у мене теж не виявилося під рукою. Готується він на раз-два в домашніх умовах, причому без зайвих зусиль. Подивіться відео:
Але я пішла трохи по іншому шляху і використовувала звичайний сир, з якого можна ще й чудові пишні приготувати сирники або ж м'який ароматний хмиз.
Взагалі, в якості наповнювача для млинцевих мішечків можна використовувати не тільки червону рибу (сьомгу, форель і т. д.), але і приготувати смачну начинку з м'ясом, куркою, грибами або ж начинити їх салатом.
Млинці повинні бути обов'язково солодкі, тому посмажте тонкі млинці з:
- 1 яйця,
- 1 столовій л. цукру;
- молока;
- 3 ст. л. борошна;
- щіпки солі;
- їдальні ложки масла рослинного.
З цієї кількості інгредієнтів вийшло у мене 10 солодких тонких млинчиків. Як замісити для них тісто і посмажити подивіться тут.
Для начинки:
- 1,5 пачки сиру;
- 50 мл вершків;
- кілька гілочок кропу;
- червона риба сьомга (солона або слабосолона – як подобається) 200 г
А щоб зав'язати млинці у вигляді мішечків можна скористатися пір'ям звичайного зеленого цибулі, а так само цибулі порею, попередньо обшпаривши окропом, а так само сиром «кіски», розділивши на тонкі волокна.
Як приготувати млинцеві мішечки з начинкою з сьомги і сиру
Якщо млинці вже готові, приступайте до приготування вмісту мішечків.
Збийте сир міксером або блендером, підливаючи маленькими порціями вершки в густу пишну масу.
Наріжте дрібно гілочки кропу. Поріжте На невеликі шматочки червону рибу – сьомгу.
Кріп і сьомгу додайте в пишну сирну масу. Перемішайте.
На середину млинця покладіть начинку.
Зберіть краю млинчиків і обв'яжіть тим, що у вас є – цибулею, сиром, а можна спробувати гілочками петрушки або кропу.
Подавати млинцеві мішечки треба гарячими, тому перед самою подачею на стіл, підігрійте їх у мікрохвильовці або розігрітій духовці.
Млинцеві мішечки з начинкою з сьомги з сиром готові.
Пробуйте, міняйте на свій розсуд начинку і кожен раз отримуйте млинцеві мішечки з новим смаком. Ось вам на допомогу кілька різних ідей, всі вони дуже добре підійдуть для цього рецепта:
Смачного.
Ось такий мій рецепт мішечків з млинців. А ви таке млинцеве блюдо готуєте? Поділіться для всіх читачів в коментарях своїми млинцями секретами.