» » Перець фарширований фаршем рисом та овочами рецепт фото

Перець фарширований фаршем рисом та овочами рецепт фото


Перець фарширований фаршем рисом та овочами рецепт

мої Друзі, привіт всім. Особливо в сезон перців я дуже люблю готувати перець фарширований фаршем і рисом та мені здається, що, скільки б його не з'їв – хочеться ще і ще. Принаймні, мої діти готові його їсти хоч кожен день. Адже будь-яке блюдо, в якому є хоча б половинка перчинки, вже набуває шикарний смак.


Перець фарширований фаршем і рисом

Виявляється, що фарширувати болгарський перець можна чим завгодно, так само як і фаршировані баклажани подивіться цей рецепт. Наприклад, рисом і фаршем, як найбільш поширеною і популярною начинкою.

Рис можна замінити гречкою або вівсяної крупою, а замість фаршу взяти дрібно порзане на шматочки м'ясо (свинина, яловичина, навіть дичина). До речі, якщо у вас є хороший шматочок свинини, то приготуйте з неї соковиті рулетики – тут рецепт, не пошкодуєте.

Фарширують це болгарське диво і просто овочами, капустою і морквою. А адже з капусти можна і дуже смачні ліниві голубці приготувати.

Навіть сир з сиром здорово для начинки підійдуть, не кажучи вже про яблуках, грушах і т. д.

У фарш можна додати укропчик порізаний або петрушку, а можна — обсмажені цибулю з морквою, тоді фаршировані перці будуть соковитіше. Але в цей раз я готувала трохи інакше, а смак вийшов зовсім не гірше.

Не буду приховувати, це блюдо я готую завжди на око. Тому, що болгарський перець, як відомо, буває різний: м'ясистий і дрібний (як у мене) і з тонкими стінками, як середніх розмірів, так і великий. У мене було 15 невеликих, але дуже м'ясистих перчинок.

Для приготування фаршированих перців підготуйте:

  • Приблизно 10 середніх перчинок;
  • змішаного фаршу 0,5 кг;
  • 1,5 Склянки рису;
  • цибулі 2 шт. великого;
  • Такі ж 2 морквини;
  • склянку води;
  • масло рослинне;
  • Сіль зі спеціями.

Як приготувати перець фарширований фаршем і рисом

Відваріть рис. Я його варю в підсоленій воді до готовності, загляньте сюди. Тому що коли нафарширований перець буде тушкуватися, недоваренный рис почне розбухати і начинка стане вилазити назовні.

Тим часом помийте і очистіть перчики, то ж виконайте з цибулею і з морквою.

Приготуємо начинку. У миску викладіть фарш, рис, приправу.

Начинка для фаршированих перців

Перемішайте дуже добре, спробуйте на сіль, якщо необхідно, то підсолити.

Начинка з фаршу і рису для перців

З допомогою чайної ложечки щільно начиніть перчинки приготовленої начинкою.

Фарширований перець

Складіть їх в каструлю і влийте воду.

Складаємо фаршировані перці в каструлю

Обсмажте цибулю на олії, викладіть натерту моркву.

Готуємо овочі для перців

Перемішайте, обсмажте вже всі разом, підсолити і додайте приправу.

Овочева заправка для фаршированого перцю

Якщо у вас залишилася начинка з фаршу з рисом, можна скористатися цим рецептом або ж зробити як я. Викладаємо її на сковорідку, перемішуємо, злегка обсмажуємо.

Заправка для фаршированого перцю

Вміст сковороди викладаємо в каструлю на фаршировані перчики і розподіляємо рівномірно.

Фарширований перець тушкуємо в каструлі

Накриваємо кришкою і після закипання вже на малому вогні тушкуємо близько 40 хвилин.

Час минув, а запах який! Перець фарширований фаршем і рисом готовий, можна пробу знімати.

Перець фарширований фаршем рисом з овочами

Відео рецепт фаршированих перців подивіться:

Смачного.

p.s. А які рецепти фаршированих перців знаєте ви? Готуйте, пробуйте і заходьте частіше. Буду всім вдячна, якщо пройдетеся по кнопочках соціальних мереж. Рекомендую залишити свій e-mail і отримувати на нього мої рецепти.

З вами Кулінарний блог «Смакота будинку»

Радимо прочитати

Фаршировані баклажани в духовці
Фаршировані баклажани в духовці
Фаршировані баклажани в духовці, запечені з овочами і сиром, безсумнівно, чудове блюдо. Його можна подати і як гаряче друге блюдо, і як закуску. Фарширований баклажан виходить не тільки смачним, але

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Код: Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код:
X

Зарегистриваться
/Войти

На початок сторінки