» » Помідори фаршировані рисом і яйцями рецепт фото

Помідори фаршировані рисом і яйцями рецепт фото


Помідори фаршировані рисом і яйцями

Привіт всім, хто завітав до мене у гості. Сьогодні пропоную приготувати страву запечені в духовці помідори фаршировані рисом і яйцями по простому рецептом. Його я відношу до універсальних рецептів, який взявши за основу, фарширувати ви можете використовуючи в якості начинки все що завгодно. Гарячу закуску можна подати на обід і вечерю. Ну і звичайно ж на святковий стіл.

Помідори, фаршировані рисом і яйцями

Для приготування фаршированих помідорів краще брати томати середньої величини, що б вони були стиглі, але тверді. В якості зелені, якщо у вас немає свіжої, то цілком можна використовувати заморожену. Щоб нафарширувати і запекти помідори вам будуть потрібні:

  • 8 або 10 помідорів;
  • Пучок цибулі зеленої;
  • півпучка петрушки і стільки ж кропу;
  • 2 яйця;
  • 2 ст. ложки рису;
  • Масло;
  • Вершки (можна кефір або сметана);
  • Перець з сіллю.

Як приготувати фаршировані помідори

Перед тим як томати фарширувати, поставте варитися яйця круто і розсипчастий рис. Помідори помийте, обітріть їх від води. Зріжте верхівку

Як приготувати фаршировані помідори

Акуратно, з допомогою чайної ложки, зсередини видаліть всю м'якоть. І покладіть отримані «стаканчики» догори дном, нехай з них стече зайвий сік. А м'якоть подрібніть.

Як приготувати фаршировані помідори

Якщо рис вже зварився, покладіть в нього невеликий шматочок масла. Яйця очистіть і поріжте.

дрібно Наріжте цибулю і обсмажте (спасеруйте) його на вершковому маслі. У сковорідку до цибулі викладіть рис, м'якоть помідорів, яйця, подрібнену зелень і перемішайте. Тепер потрібно посолити, посипати перцем і знову перемішати. Вже можна включити духовку.

Начинка для фаршированих помідорів

Кожен «стаканчик» всередині теж потрібно посолити і поперчити. Наповніть їх фаршем, а зверху накрийте верхівками, які зрізали.

Сковорідку або форму змастіть маслом. Покладіть помідори в один шар. Якщо у вас залишився фарш, його просто розподіліть по всьому листу.

Фаршировані помідори рисом і яйцями

Полийте зверху страву вершками і можете відправляти їх в духовку для запікання. Щоб запекти помідори 20 хвилин буде достатньо.

Помідори фаршировані рисом і яйцями

Ось яка краса у нас вийшла помідори фаршировані рисом і яйцями запечені в духовці готові.

Помідори фаршировані рисом і яйцями запечені в духовці

Подавайте їх на стіл гарячими, а в якості соусу цілком можна використовувати соус в якому вони запікалися.

Смачного.

Буду дуже вдячна Вам якщо поділіться смачним рецептом з друзями. Задавайте питання в коментарях, якщо щось не зрозуміло.

Радимо прочитати

Фаршировані баклажани в духовці
Фаршировані баклажани в духовці
Фаршировані баклажани в духовці, запечені з овочами і сиром, безсумнівно, чудове блюдо. Його можна подати і як гаряче друге блюдо, і як закуску. Фарширований баклажан виходить не тільки смачним, але
Груші фаршировані рибою
Груші фаршировані рибою
осінь Обдаровує нас своїми останніми дарами. Зібрані сливи, десертний виноград. Висять ще на деревах яблука та груші та айва пізня. Іноді думаєш: "Що приготувати незвичайне"? Варення, повидло, соки,

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Код: Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код:
X

Зарегистриваться
/Войти

На початок сторінки