» » Груші фаршировані рибою

Груші фаршировані рибою


осінь Обдаровує нас своїми останніми дарами. Зібрані сливи, десертний виноград. Висять ще на деревах яблука та груші та айва пізня. Іноді думаєш: "Що приготувати незвичайне"? Варення, повидло, соки, компоти вже відправлені на зберігання у холодильники та підвали. А зовсім недавно мене здивувала приятелька своїми грушами, фаршированими креветками. Мені сподобалося. Виявляється, що не тільки одні яблука можна використовувати для такої справи. І я вирішила зробити на свій манер – приготувати фаршировані груші з кетою в духовці. Ой, як моїм близьким сподобалося! Особливо чоловікові. Ось і сьогодні я теж приготувала страву.

Груші фаршировані

Груші фаршировані

Для приготування груш, фаршированих кетою, потрібно:

Груші риба

Інгредієнти:

  • Груші - 600 г
  • Кета - 300 г
  • Майонез - 3 ст. л.,
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт.,
  • Часник - 2 зубки,
  • Перець чорний (мелений) - за смаком
  • Сіль - за смаком.

Процес приготування:

Спосіб приготування груш, фаршировані рибою дуже простий.

Груші вимити, розрізати на 2 частини, видовбати серединку.

Груші фаршировані рецепт покроково

Почистити цибулю, часник. Кету очистити від луски, кісточок, порізати на шматочки і перекрутити на м'ясорубці разом з цибулею і часником.

Фарш рибний з кети

Добре перемішати рибний фарш, додати мелений перець і сіль. Нафарширувати половинки груш, зверху їх змастити майонезом. Запікати в духовці 25 хвилин при температурі 180 градусів.

Готові фаршировані груші викласти на блюдо.

Груші фаршировані

Можна приступати до дегустації. Приємних вам смакових емоцій!

Як приготувати запечені груші з начинкою розповіла Світлана Струм, рецепт і фото автора.

Радимо прочитати

Фаршировані баклажани в духовці
Фаршировані баклажани в духовці
Фаршировані баклажани в духовці, запечені з овочами і сиром, безсумнівно, чудове блюдо. Його можна подати і як гаряче друге блюдо, і як закуску. Фарширований баклажан виходить не тільки смачним, але
Джем з яблук і груш
Джем з яблук і груш
Джем з яблук і груш – досить поширена заготівля на зиму. Крім того, вона смачна. Готовий продукт володіє прекрасним ароматом, що робить ласощі одним з найулюбленіших. Як і просте яблучне повидло,

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Код: Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код:
X

Зарегистриваться
/Войти

На початок сторінки