» » Суп мінестроне, рецепт з фото

Суп мінестроне, рецепт з фото


суп мінестроне
Якщо ви частий гість на моєму сайті, то, можливо, встигли помітити, що я люблю різні супи і їх накопичилося тут вже порядна кількість. Моя любов до супів пояснюється досить просто, на мій погляд супи - найпростіше і повноцінне блюдо. У супах завжди (хоча б у мінімальній кількості) присутні овочі та зелень. Смак супів досить насичений і цікавий, він відмінно втамовує наші смакові і фізіологічні потреби. Загалом, не знаєш що приготувати - готуй суп :)

І, оскільки одноманітність в кулінарній життя періодично дає про себе знати, списочок моїх супів час від часу поповнюється якимось новим цікавим рецептом. На цей раз я освоїла і впровадила в сімейне меню італійський суп мінестроне. Цей суп готується дуже легко, основу його складають різні овочі, набір яких може варіюватися в залежності від сезону і доступності тих чи інших інгредієнтів. Також минестроне може бути як пісним, так і м'ясних. Як м'ясо в минестроне зазвичай додають обсмажений бекон або різні копчені ковбаски. Можна використовувати відварну або запечену курку. Готується минестроне не так, як ми звикли готувати супи. Процес приготування італійського супу мінестроне в двох словах можна описати так: обсмажуємо нарізані кубиками овочі (і м'ясну складову), заливаємо їх водою або бульйоном і додаємо макарони. Виходить щось середнє між супом і рагу, та до того ж ще і з макаронами. Це дуже смачно і ситно, а велика кількість овочів роблять минестроне по максимуму поживним.

Час приготування: 40 хвилин

Кількість порцій - 6

Складові:

  • 3 мисливські ковбаски
  • 2 великі моркви
  • 3 болгарських перцю
  • 2 великих баклажана
  • 2 помідори
  • 1 столова ложка томатної пасти
  • 2 зубці часнику
  • 100 г макаронів
  • 30 мл оливкової олії
  • свіжа петрушка - 3-4 гілочки
  • 1 столова ложка цукру (без гірки)
  • 0,3 столової ложки солі
  • 0,3 чайної ложки меленого перцю

Суп мінестроне класичний, рецепт з фото

У каструлю з товстим дном додаємо приблизно 30 мл оливкової олії і два зубчики часнику (очищених). Обсмажуємо часник на середньому вогні протягом хвилини, потім дістаємо його і викидаємо. Часник віддасть свій аромат і смак маслу.

{ad1}


Мисливські ковбаски нарізаємо дрібними кубиками. Всі інгредієнти будемо нарізати однаково.


Злегка обсмажуємо ковбаски в тій же каструлі з оливковою олією.


Моркву чистимо і моєму, перець розрізаємо навпіл і очищаємо від насіння. Нарізаємо овочі такими ж кубиками, якими нарізали ковбаски.


Додаємо моркву і перець в каструлю і продовжуємо процес обсмажування. Вогонь середній. Час від часу (не рідше разу на 30 секунд) перемішуємо вміст каструлі.


Баклажани миємо й нарізаємо кубиками.


Помідори обдаємо крутим окропом і знімаємо з них шкірку.


Після того, як в процесі обсмажування морквина буде практично готова, додаємо в каструлю баклажани і помідори, а також ложку томатної пасти для більш насиченого смаку. Обсмажуємо овочі ще 10 хвилин на середньому вогні.


Потім додаємо в каструлю воду або бульйон. Кількість рідини повинно повністю покрити шар овочів і підніматися над ним на 4-5 см.

Доводимо минестроне до кипіння, додаємо сіль, цукор, мелений перець.


На таку порцію овочів досить буде додати 100 г макаронів. Можна використовувати будь-які фігурні макарони, спагетті і локшина не підійде. Необхідно, щоб макарони були з твердих сортів пшениці.


Продовжуємо готувати італійський суп мінестроне до повної готовності макаронів, після чого знімаємо каструлю з вогню.

Італійський суп мінестроне
Готовий минестроне заправляємо свіжою зеленню і подаємо гарячим. Смачного!

Минестроне рецепт покроково

Радимо прочитати

Суп з плавленим сиром і фрикадельками, покроковий рецепт з фото
Суп з плавленим сиром і фрикадельками, покроковий рецепт з фото
Коли з'являються діти волею-неволею починаєш уважніше відноситься до раціону харчування. У домашньому меню все частіше з'являються всілякі корисні супи з великою кількістю овочів, каші, кількість
Картопля зі сметаною в духовці
Картопля зі сметаною в духовці
Одним з найбільш популярних продуктів у Білорусі, звичайно ж, є картопля. Кажу це зі знанням справи, тому що люблю цю країну і живу в ній. Прибрати її з нашого життя і нашої кухні – рівнозначно тому,
Смачний рибний суп
Смачний рибний суп
У створенні цього рецепта велика заслуга належить моєму чоловікові. На зорі наших відносин, коли він готував набагато частіше, ніж зараз, він час від часу пригощав мене своїм фірмовим блюдом – супом

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Код: Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код:
X

Зарегистриваться
/Войти

На початок сторінки