Холодний борщ з редькою - рецепт приготування холодного борщу

Дуже корисний, багатий вітамінами холодний борщ з редькою з серії холодних супів. Відмінно уталяет спрагу в жарку погоду. Спробуйте, я думаю що вам сподобається.
Холодний борщ з редькою
Для приготування борщу нам знадобляться наступні інгредієнти:
- 3 шт. середні буряків;
- 200 г капусти (білокачанної);
- 1 невелика редька;
- 1 шт. ріпчастої цибулі;
- 1 склянка вершків;
- Зелень кропу, сіль;
- 2 л води.
Приготування холодного борщу
Підготуйте овочі. Для цього добре помийте і відваріть буряк, охолодіть її, після чого очистіть від шкірки. Капусту помийте, видаліть нехороші листя і нашаткуйте (дрібно або крупно — на ваш розсуд). Цибулину очистіть від лушпиння і помийте. Редьку помийте, очистіть від шкірки і знову сполосніть водою.
Наріжте буряк і цибулю соломкою, покладіть їх у каструлю разом з капустою. Залийте овочі половиною склянки гарячої води (щоб не втрачати вітаміни) і 15-20 хв тушкуйте на невеликому вогні. Влийте в каструлю воду, що залишилася і доведіть вміст до кипіння, після чого охолодіть.
В рецепті рекомендується редьку дрібно нашаткувати (особисто я тру на крупній тертці). Змішайте її з вершками і додати до борщу.
Тепер можна посолити і добре перемішати, щоб сіль розчинилася. Спробуйте на смак.
На стіл подавайте з зеленню кропу. Холодний борщ з редькою готовий.
Смачного!
p.s. Залишайте свої враження від приготованої страви у коментарях, діліться рецептом з друзями і забирайте свій подарунок.