» » Холодний борщ з редькою - рецепт приготування холодного борщу

Холодний борщ з редькою - рецепт приготування холодного борщу


Холодний борщ з редькою

Дуже корисний, багатий вітамінами холодний борщ з редькою з серії холодних супів. Відмінно уталяет спрагу в жарку погоду. Спробуйте, я думаю що вам сподобається.


Холодний борщ з редькою

Для приготування борщу нам знадобляться наступні інгредієнти:

  • 3 шт. середні буряків;
  • 200 г капусти (білокачанної);
  • 1 невелика редька;
  • 1 шт. ріпчастої цибулі;
  • 1 склянка вершків;
  • Зелень кропу, сіль;
  • 2 л води.

Приготування холодного борщу

Підготуйте овочі. Для цього добре помийте і відваріть буряк, охолодіть її, після чого очистіть від шкірки. Капусту помийте, видаліть нехороші листя і нашаткуйте (дрібно або крупно — на ваш розсуд). Цибулину очистіть від лушпиння і помийте. Редьку помийте, очистіть від шкірки і знову сполосніть водою.

Наріжте буряк і цибулю соломкою, покладіть їх у каструлю разом з капустою. Залийте овочі половиною склянки гарячої води (щоб не втрачати вітаміни) і 15-20 хв тушкуйте на невеликому вогні. Влийте в каструлю воду, що залишилася і доведіть вміст до кипіння, після чого охолодіть.

В рецепті рекомендується редьку дрібно нашаткувати (особисто я тру на крупній тертці). Змішайте її з вершками і додати до борщу.

Тепер можна посолити і добре перемішати, щоб сіль розчинилася. Спробуйте на смак.

На стіл подавайте з зеленню кропу. Холодний борщ з редькою готовий.

Смачного!

p.s. Залишайте свої враження від приготованої страви у коментарях, діліться рецептом з друзями і забирайте свій подарунок.

Радимо прочитати

Холодник на кефірі - рецепт з фото
Холодник на кефірі - рецепт з фото
Всім привіт. А ви знаєте рецепт самого простого і швидкого холодничка, який можна за лічені хвилини приготувати і насолодитися його свіжістю і приємним смаком в літню спеку? Я у такі дні дуже часто
Борщ з маринованої буряків
Борщ з маринованої буряків
Всім привіт. Зараз літо, жарко, хочеться чогось освіжаючого. Ми починаємо ламати голову, щоб це приготувати? У нашій родині традиційно готують холодний борщ, і зараз я приготую для вас борщ з
Курка тушкована з рисом
Курка тушкована з рисом
Вітаю всіх у себе на блозі. Курка тушкована з рисом, саме цим смачним рецептом я хочу поділитися з вами зараз. Приготоване блюдо підійде для сімейного обіду.
Борщ рецепт на кефірі
Борщ рецепт на кефірі
Холодні супи традиційно ми готуємо влітку. Воно й зрозуміло: спека, особливо їсти нічого не хочеться, рятують тільки холодні компоти, киселі, окрошка і ось такі холодні супи. Але що ж робити тим, хто
Борщ на зиму
Борщ на зиму
Борщ – не просте страву. Це страва, що володіє дивно-неймовірною магічною силою, яка змушує насолоджуватися його кисло-солодким ароматом і смакувати кожну ложку. На кухні за приготуванням і пишеться
Борщ у горщику в духовці
Борщ у горщику в духовці
Борщ – це національне українське блюдо, яке давно вийшло за межі цієї держави. Де тільки його не готують! Причому у кожної господині він буде різним і по-особливому унікальним. Це пояснюється тим, що

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Код: Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код:
X

Зарегистриваться
/Войти

На початок сторінки