» » Борщ з маринованої буряків

Борщ з маринованої буряків


Борщ з маринованої буряків

Всім привіт. Зараз літо, жарко, хочеться чогось освіжаючого. Ми починаємо ламати голову, щоб це приготувати? У нашій родині традиційно готують холодний борщ, і зараз я приготую для вас борщ з маринованої буряків.

Це не просто суп, а літній задоволення і саме в жаркий день це буде приголомшливе блюдо в холодному виконанні.

Борщ з маринованої буряків

Готується він з буряка, овочів і зелені. Приправляється винним оцтом, яблучним або звичайним. А можна лимонкою або соком лимона. Головне щоб вийшло досить кисленько.

Борщ роблять з квасом, з кефіром, кладуть бурякову гичку, картоплю, навіть м'ясо. Цього ми не будемо робити.

Можна приготувати такий холодний суп 2-ма способами: простим і дуже простим. Ми підемо по шляху дуже простого і готувати його будемо без квасу. Так виходить швидше і простіше. Тим більше, що маринована буряк у нас вже є. А якщо ні, то її можна маринувати прямо перед приготуванням.

Маринований буряк можна зробити як розказано в відео нижче. Або ж натерти відварені коренеплоди на тертці, скласти в окрему миску, посолити, приправити оцтом (близько 3 столових ложок на 4 середні буряка), накрити тарілочкою і прибрати в сторону маринуватися. Поки всі інші овочі і зелень будуть нарезаться, вона промаринується.

А можна і взагалі не використовувати оцет, такий рецепт теж можна нижче подивитися.

півлітрової баночки буряків досить на 2,5 л води. Борщ повинен бути досить густий, тому овочів і зелені для супу не шкодуйте.

Для його приготування підготуйте:

  • півлітрова банка маринованої буряків;
  • Хороший пучок кропу;
  • Такий же пучок цибулі;
  • Жменю редиски;
  • пару огірків;
  • 3 можна 4 яйця;
  • Сіль;
  • Лимонка або оцет для регулювання смаку.

Приготування і борщів зелених

Закип'ятіть воду в каструлі, посоліть. Залиште охолоджуватися природним шляхом , якщо треба швидше, помістіть каструлю в тазик з холодною водою, періодично міняючи її. Особисто я ставлю у ванну з холодною водою. А самий кращий варіант, якщо ви це зробите з вечора.

Зваріть яйця круто.

Наріжте всі інгредієнти. Цибулю і кріп — дрібніші, яйця, редис і огірок можна дрібно, а можна побільше.

Яйця надають свекольнику деяку ситність. Завантажте все в каструлю з остиглої водою.

Натріть крупно маринований буряк на тертці і викладіть її в каструлю разом з маринадом з банки. Перемішайте.

Борщ з маринованої буряків

Можна спробувати, якщо треба, додайте сіль і оцет (я додала лимонки менше половини ч. л.).

Подавати треба тільки добре охолодженим. Тому ставимо в холодильник до повного охолодження.

Борщ з маринованої буряків готовий, не забудьте на стіл подати сметану. А ще, до речі подати варену молода картопля.

Борщ з маринованої буряків

Рецепт і борщів зелених з маринованої буряків:

Тут борщ без оцту:

Смачного.

Мені дуже подобається мій рецепт і тільки в основному за нього я і готую, тому що це займає дуже мало часу, а виходить досить смачно.

p.s. Маринуйте на зиму буряк і у вас не буде проблем з приготуванням цього холодного та дуже освіжаючого літнього супу. Забула запитати, а рецепт сподобався?

Радимо прочитати

Холодник на кефірі - рецепт з фото
Холодник на кефірі - рецепт з фото
Всім привіт. А ви знаєте рецепт самого простого і швидкого холодничка, який можна за лічені хвилини приготувати і насолодитися його свіжістю і приємним смаком в літню спеку? Я у такі дні дуже часто
Борщ рецепт на кефірі
Борщ рецепт на кефірі
Холодні супи традиційно ми готуємо влітку. Воно й зрозуміло: спека, особливо їсти нічого не хочеться, рятують тільки холодні компоти, киселі, окрошка і ось такі холодні супи. Але що ж робити тим, хто
Борщ на зиму
Борщ на зиму
Борщ – не просте страву. Це страва, що володіє дивно-неймовірною магічною силою, яка змушує насолоджуватися його кисло-солодким ароматом і смакувати кожну ложку. На кухні за приготуванням і пишеться
Борщ у горщику в духовці
Борщ у горщику в духовці
Борщ – це національне українське блюдо, яке давно вийшло за межі цієї держави. Де тільки його не готують! Причому у кожної господині він буде різним і по-особливому унікальним. Це пояснюється тим, що

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Код: Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код:
X

Зарегистриваться
/Войти

На початок сторінки