Сирний суп з грибами і куркою
Підвид сирного супу з двома ситними інгредієнтами. Поєднання вершкових сирів, курочки і грибів наситить будь-якого чоловіка. Діти їдять із задоволенням! Неймовірно ніжний смак, і без відчуття тяжкості в шлунку.
Курку варто рубати дрібно, щоб смак був ніжніше
Як приготувати сирний суп з грибами і куркою - 15 різновидів
- Суп з екзотичної ноткою
- Класичний французький суп з сиру
- Крем-суп «По-селянськи»
- Найпростіший сирний суп з куркою і грибами
- Смачний сирний суп з овочами
- Суп з куркою і грибами на сирної основі
- Суп-пюре з солодким присмаком
- Суп по рецепту циганки
- Ніжний суп-пюре
- Крем-суп за рецептом Юлії Висоцької
- Сирний крем-суп з опеньками і креветками
- Вершковий суп з селерою
- Ситний суп з курячого філе і опеньків на основі вершкового сиру
- Самий бюджетний суп з грибами на бульйоні
- Крем-суп з фрикадельками
Суп з екзотичної ноткою
Абсолютно нестандартний суп на сирної основі з грибами, додаванням зеленого горошку і ананасів. Святкове і незвичайне блюдо!
Складові:
- Плавлений сир - 4 шт.
- Гриби - 50 гр.
- Курячий бульйон - 2 л.
- Зелений горошок - 1 кг.
- Вершкове масло - 100 гр.
- Свіжий ананас - 200 гр.
- Винний оцет - 100 мл.
- Селера - 1 шт.
- Ріпчаста цибуля
приготування:
Почистити ананас, нарізати невеликими кубиками. Пересипати в сковорідку, залити склянкою води, винним оцтом.
Доводимо до кипіння, охолодити.
Розтоплюємо масло в каструлі, в якій і будемо варити суп, засипаємо в неї нарізану цибулю, гриби і селеру, доводимо їх до найніжнішої консистенції. Вливаємо бульйон, доводимо до кипіння, засипаємо горошок і терті сирки, кип'ятимо ще раз. Далі проварюємо ще хвилин п'ять, охолоджуємо.
Збиваємо суп у блендері до однорідної консистенції.
Класичний французький суп з сиру
Суп зроблений за унікальним рецептом відомого кулінарного відеоблогера Oblomoff.
Складові:
- Філе курки - 500 гр.
- Гриби - 100 гр.
- Плавлені сирки - 200 гр.
- Картопля - 400 гр.
- Лук - 150 гр.
- Морквина - 180 гр.
приготування:
Варимо в каструлі з трьома літрами води м'ясо. Відварюємо 20 хвилин, виймаємо курку.
Картоплю і цибулю нарізаємо на дрібні кубики, гриби шаткуємо, моркву тремо на тертці.
Картопля відправляється варитися в каструлю. Лук, гриби і моркву йдуть на сковорідку смажитися.
Піджарку викладаємо в суп, в самому кінці повертаємо назад м'ясо і кидаємо сирки. Активно перемішуємо і даємо настоятися.
Крем-суп «По-селянськи»
Цей суп буде відсиланням до дитинства, проведеного в селі з дідусем і бабусею.
Складові:
- Гриби - 70 гр.
- Вершковий сир - 100 гр.
- Курячий бульйон - 3 л.
- Дві курячі грудки
- Картопля середнього розміру - 4 шт.
- Цибулина - 1 шт.
- Морква - 1 шт.
- Оливкова олія - 2 ст. л.
При обсмажуванні, курячі грудки потрібно розрізати навпіл, щоб вони були соковитіше
приготування:
Цибулю і гриби дрібно нарізаємо, моркву і сир натираємо на тертці. Кидаємо на гарячу сковорідку з розігрітою олією, смажимо до стану золотистої скоринки.
Курку відправляємо на пару хвилин на сковорідку, щоб підрум'янилася, потім тушкуємо під кришкою.
Картоплю ріжемо смужками, кожен шматочок по пів сантиметра в товщину.
Картопля, цибуля, гриби, сир і моркву закидаємо в каструлю, варимо до готовності картоплі. Додаємо спеції за смаком. Нарізаємо курочку, кладемо по шматочку в кожну порцію.
Найпростіший сирний суп з куркою і грибами
Найпростіший варіант готування даного різновиду страви.
Складові:
- Гриби - 200 гр.
- Курячі стегна - 2 шт.
- Картопля середній - 10 шт.
- морква
- Цибуля
- Сирки плавлені - 2 шт.
приготування:
Гриби, картопля і цибуля кришаться. Морква натирається на середній терці.
Курячі стегна відварюються, в бульйон додається картопля.
Робимо обжарку з овочів на середньому вогні, кидаємо її в каструлю.
Сирок натираємо на тертці і відправляємо в суп в найостаннішу чергу.
Суп готовий!
Смачний сирний суп з овочами
Ідеальний суп для тих, хто піклується про своє здоров'я.
Складові:
- Бульйон - 2 л.
- Гриби - 100 гр.
- Вершковий сир - 100 гр.
- Картопля - 3 шт.
- Цибуля - 1 шт.
- Морквина - 1 шт.
- зелень
- Помідор - 1 шт.
- Соняшникова олія
- Спеції за смаком
Пам'ятайте, що солити суп необхідно виключно в кінці готування
приготування:
Нарізаємо дрібно овочі та зелень, смажимо на маленькому вогні з соняшниковою олією, поки не стануть м'якими.
Ставимо на плиту каструлю з бульйоном, додаємо нарізану скибками картоплю.
Закидаємо вміст сковорідки в каструлю, варимо до розм'якшення картоплі. Далі додаємо нарізану невеликими шматочками помідор, варимо суп ще хвилин десять.
{ad1}Подавати можна посипавши ріпчастою цибулею і часниковим хлібом.
Суп з куркою і грибами на сирної основі
Один з найбільш простих і бюджетних варіантів супу.
Зверніть увагу, що в складі соусу вже є сіль
Складові:
- Картопля - 4 шт.
- Морква - 2 шт.
- Цибуля
- Гриби - 200 гр.
- Соус «Ролтон»
- грудка
- Вершковий сир - 300 гр.
приготування:
У киплячу воду кидаємо курку і картоплю, які нарізали на кубики. Варимо близько двадцяти хвилин.
Натираємо моркву, ріжемо печериці та цибулю, пасеруємо. Зажарка відправляється в суп.
Додаємо кілька ложок вершкового сиру, добре перемішуємо. В кінці кидаємо дрібку соусу в готовий суп.
Можна посипати сухариками.
Суп-пюре з солодким присмаком
Суп для любителів нестандартних рішень! Зі свіжим зеленим горошком, грибами, ананасами, селерою.
Складові:
- Гриби - 200 гр.
- Бульйон - 2 л.
- Зелений горох - 2 кг.
- Вершкове масло - 100 гр.
- Вершковий сир - 200 гр.
- Ананас - 200 гр.
- Винний оцет - 100 мл.
- Селера - 1 шт.
- Ріпчаста цибуля
приготування:
Очистити ананас від шкури, нарізати невеликими кубиками. Пересипати в сковорідку, залити склянкою води, винним оцтом. Доводимо до кипіння, охолодити.
Розтоплюємо масло в каструлі, в якій і будемо варити суп, засипаємо в неї нарізану цибулю, гриби і селеру, доводимо їх до найніжнішої консистенції. Вливаємо курячий бульйон, доводимо його до точки кипіння, засипаємо горошок, кип'ятимо ще раз. Далі додаємо сир, розмішуємо, проварюємо ще хвилин п'ять, охолоджуємо.
Збиваємо суп блендером до пюреобразной аконсістенціі.
Суп по рецепту циганки
Суп, який готують в циганських таборах в нинішній час.
Складові:
- Гриби - 250 гр.
- Філе курки - 500 гр.
- Плавлений сирок - 4 шт.
- зелень
- Картопля - 3 шт.
- Масло вершкове - 1 пачка.
- морквина
- Цибуля
приготування:
Варимо куряче філе в найбільш глибокій каструлі.
Нарізаємо гриби, картоплю, цибулю і картоплю. Обсмажуємо на сковороді з маслом, потім тушкуємо.
Сирки іржемо на частини, кидаємо в суп, овочі відправляємо туди ж. Посипаємо дрібно, в труху, покришену зеленню.
Суп готовий, можна подавати з сухариками.
Ніжний суп-пюре
Рецепт для тих, хто любить незвичайні страви. Кориця надає пікантності, а вершки - ніжності.
Складові:
- Бульйон курячий - 3 л.
- Сир плавлений - 150 гр.
- Гриби - 200 гр.
- Морквина - 2 шт.
- Жирні вершки - 150 мл.
- Куркума
- кориця
- Кедрові горіхи
- Будь-яка зелень
приготування:
У каструлі розтоплюємо вершкове масло. Кидаємо спеції, щоб розкрилися.
Морквина, нарізана скибками, додається в каструлю, обсмажується. Промитий горох також кидаємо в каструлю, заливаємо все водою і варимо півгодини.
Збиваємо блендером, поки консистенція не стане більш однорідною.
Вливаються теплі вершки, висипається зелень і горішки. Всі активно перемішується.
Суп готовий!
Крем-суп за рецептом Юлії Висоцької
Ситний суп з цілої куркою, від телеведучої кулінарної передачі.
Складові:
- курка
- селера
- парей
- Цибуля
- Гриби - 200 гр.
- Сир - 150 гр.
приготування:
У велику каструлю заливаємо воду - близько двох літрів, кладемо птицю.
Нарізану селеру, цибулю парей і гриби відправляємо туди ж.
Сир рубаємо на невеликі шматки, відправляємо в суп, активно перемішуємо.
Збиваємо, поки не стане схоже на цілісну масу.
Можна прикрасити зеленню.
Сирний крем-суп з опеньками і креветками
Легкий рецепт по французьким мотивами, з морепродуктами і сиром з цвіллю.
Складові:
- Бульйон курячий - 2 л.
- Сир моцарела - 200 гр.
- Сир дор блю - 50 гр.
- Креветки - 100 гр.
- Опеньки - 200 гр.
- кориця
приготування:
У курячому бульйоні відварюємо чищення креветки.
Нарізаємо сири і опеньки, якщо вони великі.
Висипаємо все в суп, приправляємо корицею.
Вершковий суп з селерою
Смачний і простий суп з селерою. Для зручності приготування варто мати в наявності кухонний комбайн.
Складові:
- М'ясо курки - 400 гр.
- Гриби печериці - 350 гр.
- Морква - 2 шт.
- Селера - 2 стебла
- Часник - 3 зубці
- Цибуля
- Вершки - 250 гр.
- Вершкове масло
- борошно
- паприка
- чебрець
- петрушка
приготування:
Запечіть в рукаві курку або придбайте курку-гриль.
Гриби нарізаємо тонкими пластинками, селера, цибуля, морква рубаються на дрібні шматочки і відправляються гаситися з маслом прямо в каструлі. Через п'ять хвилин потрібно додати борошна, швидко перемішати.
Птах нарізається кубиками, йде в каструлю. Заливаємо фільтрованої водою.
Вливаємо в блюдо вершки, додаємо спеції.
Петрушку кришимо і викладаємо порційно.
Ситний суп з курячого філе і опеньків на основі вершкового сиру
Легкий спосіб зробити ситне, калорійне блюдо з недорогих продуктів.
Складові:
- Куряче філе - 2 шт.
- Опеньки - 200 гр.
- Картопля - 300 гр.
- Вершки - 200 гр.
- Сирок «Дружба» - 6 штук
- петрушка
приготування:
Філе кладемо в каструлю і вливаємо близько півтора літра води.
Трьом картоплю на тертці, всипаємо в суп.
Опеньки ріжемо, якщо великі.
Далі сирки кришимо на частини, засипаємо в суп, заливаємо вершками.
Коли картопля розм'якшиться - можна сипати петрушку і подавати.
Самий бюджетний суп з грибами на бульйоні
Одне з найпростіших, але дуже смачних страв. Обов'язковий для всіх любителів грибів!
Складові:
- Шкіра курки-200 гр.
- морква
- кабачок
- Гриби будь-які - 250 гр.
- Сир «Дружба» - 4 бруска.
- Картопля - 4 шт.
приготування:
На шкірі варимо бульйон. Ріжемо не дуже тонкими слайсами картоплю кабачок і моркву, кидаємо варитися.
Гриби ріжуться на чотири частини, «Дружба» - теж. Закидаємо в каструлю.
Коли картопля стане м'якою - суп, можна вважати, готовий.
Крем-суп з фрикадельками
Блюдо, його улюблену маленькими дітьми. Вершковий ніжний смак гарантований.
Складові:
- курячий фарш
- Сир - 200 гр.
- селера
- Гриби - 200 гр.
- Цибуля
- морква
- Гарбуз - 500 гр.
- Вершки - 200 гр.
- насіння гірчиці
приготування:
Робимо невеликі кульки з фаршу, цілі цибулю, моркву і часточку селери кидаємо в каструлю.
В цей час запікаємо, нарізану слайсами, гарбуз, після чого перетворюємо її в пюре.
Від сиру відрізаємо шматок, розміром з три жіночих пальця, нарізаємо і кидаємо в бульйон. Виймаємо моркву, ріжемо на тоненькі кружальця і повертаємо назад.
Вершки і гарбузове пюре йдуть теж в суп.
При подачі можна прикрасити кропом.