Суп з тюфтельками
Щоб приготувати суп з тефтелі, завжди потрібно трохи цибулі в невеликому оливковій олії. Потім додати подрібнений зубчик часнику, банку з яловичого бульйону (замість цього можна використовувати курячий бульйон), нарізані кубиками помідори, невелику банку з томатного соусу, а також трохи орегано. Подавайте суп потрібно з великою буханцем італійського хліба і великою кількістю додаткового пармезану, і світ відразу відчує себе більш теплим, добрим, м'яким місцем.
Просту основу супу роблять з обсмаженою цибулею, часником, бульйоном і помідорами. У пузиряться суп ви кидаєте тефтелі, приготовлені з яловичини або меленої індички і рису. М'ясо створює свій додатковий бульйон для супу. Морква, зелена квасоля і горох також зазвичай додають. Можна змінювати на свій смак аромат рецептів супу з тефтелі, використовуючи ковбасу замість яловичини. Це може перетворити старий рецепт в новий прийом їжі, який сподобається всій родині.
Курячі тефтелі, фаршировані цибулею, часником і сиром Пармезан, чудові самі по собі або поверх макаронних виробів, але стають додатковими спеціальними при додаванні в киплячий суп.
Краще використовувати м'ясо курячого стегна, але також можна використовувати мелену індичку (яловичину або свинину).
У будні дні можна прискорити час обіду, використовуючи попередньо приготувавши куплені в магазині тефтелі або навіть просто нарізати курку-гриль. Готові тефтелі випускаються в трьох варіантах: класичному італійському, домашньому і «три сиру». Класичний італійський, який має чудове поєднання преміальних порцій свинини з базиліком, часником і спеціями в італійському стилі. Тефтелі можна знайти на категорії морозильника в продуктовому магазині. Оскільки вони попередньо приготовані, всього за кілька хвилин їх можна нагріти і додати в улюблені італійські страви.
За кілька хвилин до подачі можна додати приготовані тефтелі і кілька жменьок грубо нарізаної капусти, яка тільки починає в'янути в парному бульйоні. Можна використовувати більш тонку, більш ніжну зелень, таку як шпинат або швейцарський мангольд. Дійсно, будь-який темний листяний зелений колір буде красиво працювати. Нарешті, прикраса з сиру пармезан і шматочків хрусткого хліба - це все, що потрібно, перш ніж зануритися в цей багатий, ароматний, затишний суп.
Як приготувати суп з тефтелі - 15 різновидів
- Суп Тортелліні з тюфтельками
- Румунський суп з тефтелі
- Тосканський суп з тефтелі
- Здоровий овочевий суп з м'ясом з тюфтельками
- Італійський суп з тефтелі
- Китайський суп з тефтелі
- Гострий суп з тефтелі
- Суп авголемоно з тюфтельками з баранини і шпинатом
- Суп-киноа з тюфтельками
- Фарро-суп з тефтелі
- Суп з тюфтельками і спагетті
- Голландський овочевий суп з тефтелі
- Грецький суп з тефтелі
- Весільний суп з тефтелі
- Французький цибульний суп з тефтелі
Суп Тортелліні з тюфтельками
Тефтелі і Тортелліні-суп - це ситний суп, повний м'ясного фаршу і кульок з сиру, а також свіжого шпинату в томатному бульйоні. Використання заморожених, попередньо приготованих тефтелей - відмінний спосіб скоротити час приготування.
Складові:
- Оливкової олії - 1 столова ложка
- Середній цибулю, нарізану - 1 шт.
- Часник - 1 зубчик
- Яловичий бульйон - 1 шт.
- Нарізаний кубиками помідор - 1 шт.
- Томатний соус - 1 шт.
- Сушеного орегано - 1/2 чайної ложки
- Солі - 1/2 чайної ложки
- Заморожених італійських тефтелей - 12-16
- Пакет тортеллини - 1 шт.
- Листя шпинат - 2шт.
- Крему - 1/3 склянки
приготування:
Нагрійте оливкову олію в голландської духовці на середньому вогні. Додати цибулю і варити до розм'якшення, близько 5 хвилин.
Додайте часник і готуйте 1 хвилину.
Додайте яловичий бульйон, нарізані кубиками помідори, томатний соус, орегано, сіль і тефтелі.
Кип'ятіть протягом 15 хвилин.
Додайте тортеллини і тушкуйте тільки до тих пір, поки ви не побачите аль-денте.
Перемішати в листі шпинату і важких вершках. При необхідності додати сіль.
Румунський суп з тефтелі
На румунській мові ці види супів називають «чорба». «Чорба» румунською мовою зазвичай відноситься до кислих супів з овочами і деякою формою м'яса. Вони стають кислими, додаючи лимонний сік, «бор», який представляє собою ферментовані пшеничні висівки, сік квашеної капусти або іноді навіть оцет.
Складові:
- Меленої свинини або яловичого фаршу - 600 г
- Яйце - 2 шт.
- Кропу, нарізаного - 2 ст.л.
- Петрушки нарізаною - 2 ст.л.
- Рису - 1/4 чашки
- Панірувальних сухарів - 1/4 чашки
- Солі або за смаком - 1/2 ч.л.
- Чорного перцю - 1/2 ч.л.
- Оливкової масла-2 столові ложки
- Великий лук, нарізаний - 1
- Велика морква - 2 шт.
- Стебла селери - 2 шт.
- Солі або за смаком - 1/2 ч.л.
- Томатної пасти - 2 столові ложки
- Курячого бульйону з низьким вмістом натрію - 4 чашки
- Води - 4 чашки
приготування:
У миску додайте всі інгредієнти для тефтелі разом і добре перемішайте. Потрібно отримати від 30 до 35 тефтелей, в залежності від того, наскільки ви їх робите. Помістіть тефтелі в холодильник, поки вони не будуть додані в суп.
Нагрійте оливкову олію на дні глибокої каструлі до середньої температури. Додати цибулю, моркву, селеру і варити близько 5 хвилин або до тих пір, поки цибуля не пом'якшиться і не стане напівпрозорим.
Приправити сіллю і перцем. Перемішати в томатній пасті, потім додати курячий бульйон і воду. Доведіть до кипіння, потім додайте тефтелі по одному.
Готуйте протягом приблизно 10 хвилин або до тих пір, поки тефтелі НЕ будуть приготовлені, (вони піднімуться вгору). Дуже повільно вливайте яйце в стійкий потоккастрюлю. Щоб зробити кульки, швидко перемішайте яйце за годинниковою стрілкою протягом однієї хвилини. Готуйте ще одну хвилину, потім прикрасьте петрушкою.
Подавайте гарячим з невеликою кількістю сметани.
Тосканський суп з тефтелі
Основа цього Тосканського і супу з тефтелі починається, як і більшість супів, з швидкою карамелізованою засмажкою. Це прекрасне поєднання лука, селери і моркви, поряд з цибулею-пореєм, накладається на часник, щедре вижимання соку лимона і італійські трави, перш ніж кипіти поєднуються в багатому курячому бульйоні.
Складові:
- Оливкової олії - 1 столова ложка
- Великий жовтий або солодкий лук - 1 шт.
- Селери, нарізаного - 1/4 склянки
- Середня морква, нарізана - 1 шт.
- Маленький цибулю-порей (білі і світло-зелені частини), нарізані - 1шт.
- Свіжий часник, подрібнений - ½ шт.
- Несолоного масла-1 столова ложка
- Сушеного розмарину - 1/4 ч.л.
- Сушених чебрецем - 1/4 ч.л.
- Сушеного орегано- 1/8 ч.л.
- Середній лимон, сік - 1 шт.
- Курячого або рослинної сировини - 4 чашки
- Сіль за смаком
- Капуста, (шорсткі ребра видалені і розколоті або розірвані на дрібні шматочки) - 1-1 / 2 чашки
- Свіжої петрушки, фарш - 1 столова ложка
- Оливкової олії - 2 ч.л.
- Середній жовтий або солодкий лук, подрібнений - 1/2 шт.
- Сіль і свіжий мелений чорний перець - за смаком
- Меленого в фарш курчати - 700 г
- Яєчний жовток - 1 шт.
- Свіжої італійської листової петрушки - 1 ст.л.
- Сушеного орегано - 1/2 ч.л.
- Часникового порошку - 1/4 ч.л.
- Солі - 1/4 ч.л.
- Італійські панірувальні сухарі - 1/4 чашки
- Сиру Пармезан, дрібно тертої - 1/2 чашки
- Вершків - 2 ст.
приготування:
Швидке карамелізірованіе лука: нагрійте оливкову олію у великій голландської духовці або горщику для соусу на середньому вогні. Додати цибулю і варити, періодично помішуючи, поки він не почне пом'якшуватися, близько 3 хвилин. Приправити сіллю і перцем. Поверніть вогонь до мінімуму, накрийте і варіть ще 15 хвилин, помішуючи один або два рази, поки цибулини не стануть м'якими і не почнуть виділяти деяку вологу. Зменшіть вогонь до середнього і варіть ще 5-10 хвилин, поки цибуля не стане золотисто-коричневим, і велика частина рідини випарується. Регулярно перемішайте і вимкніть вогонь, якщо цибуля почне горіти. Перенесіть у велику чашу для змішування і дайте охолонути до кімнатної температури.
Розігрійте духовку до 220 градусів. Тим часом, сформуйте тефтелі: додайте курчати до охолодженого Карамелізовані цибулі і перемішайте, щоб об'єднати. Перемішати в яєчному жовтку.
В окремій мисці перемішайте трави, спеції, панірувальні сухарі і сир. Додайте до курячої суміші, потім до крему, і використовуйте пальці, щоб м'яко перемішати, поки рівномірно Ти не будеш поєднаний. Вимийте руки, налийте трохи оливкового масла, потім скрутіть курчати в невеликі кульки (трохи менше м'ячів для гольфу). Помістіть їх рядами на силіконовий килимок для випічки або пергаментний паперову стрічку, розташовану приблизно на півтора дюйма. У вас має бути 14-15 тефтелей.
Випікайте протягом 20-25 хвилин, перевернувши один раз, до тих пір, поки вони не стануть добре обсмажені і приготовлені. Дайте кип'ятити ще 5-10 хвилин в супі перед подачею.
Нагріти оливкова олія в каструлі з великим дном на середньому вогні. Додайте цибулю, селеру, моркву і цибулю-порей. Варіть, помішуючи час від часу до тих пір, поки він не пом'якшиться. Додайте часник і варіть ще хвилину або дві. Додайте масло, і в міру його танення перемішайте в травах. Нехай готується ще хвилину або дві, поки цибуля не стане злегка золотистим.
Додайте лимонний сік, потім перемішайте. Обжарте, і доведіть до кипіння, потім поверніть вогонь до мінімуму і дайте кип'ятити близько 15 хвилин. Додати сіль і перець за смаком.
Додайте тефтелі і продовжуйте варити до готовності, потім додайте капусту і продовжуйте готувати ще 2-3 хвилини, поки вона не прогріється і не почне в'янути. Якщо ви використовуєте більш тонкий зелений колір, такий як шпинат, додайте прямо перед подачею на стіл.
Тефтелі можна приготувати заздалегідь: зберігати в холодильнику протягом 2-3 днів або заморожувати до місяця і повторно нагрівати в киплячій суповому суслі протягом 10-15 хвилин перед подачею на стіл.
Здоровий овочевий суп з м'ясом з тюфтельками
Суп дуже легко зробити, що дуже задовільно, так як він з низьким вмістом вуглеводів і без глютену.
Складові:
- Куряче філе або фарш - 600 г
- Витриманих цільнозернових панірувальних сухарів (або ви можете використовувати сухарі без глютену) - 1/4 чашки
- Тертого сиру пармезан - 1/4 склянки
- Петрушки, дрібно нарізаною - 1/4 чашки
- Велике яйце - 1 шт.
- Лука - 1/2 чашки
- Часнику - 1 зубчик
- Сіль і свіжий мелений перець за смаком
- Оливкової олії - 2 ч.л.
- Нарізаної цибулі - 1/2 чашки
- Кубики моркви - 1 чашка
- Кубики селери - 1/2 чашки
- Часнику - 2 зубчики
- Помідор - 1 шт.
- Курячого бульйону - 6 чашок
- Лаврові листки - 2 шт.
- Сіль і свіжий мелений чорний перець
- Нарізаної свіжої італійської петрушки для гарніру - 1/4 чашки
- Сир пармезан для гарніру (за бажанням)
приготування:
Розігріти духовку до 250 градусів.
У великій мисці додайте мелену індичку, панірувальні сухарі, яйце, петрушку, цибулю, часник, сіль і сир.
Використовуйте свої руки, щоб змішати все разом і сформувати тефтелі.
{ad1}Розпорошите масло, приготоване на аркуші для випічки, і поставте на нього тефтелі.
Випікати приблизно 15-20 хвилин.
У великому горщику нагрівають оливкова олія на високій температурі.
Коли масло гаряче, поверніть вогонь до середнього.
Додайте цибулю, моркву, селеру, часник і смажити до готовності.
Додайте помідори, бульйон, лавровий лист, сіль і перець.
Довести до кипіння і варити на повільному вогні протягом 10-15 хвилин.
Видаліть лавровий лист, і додати тефтелі.
Приготуйте ще 10 хвилин або до тих пір, поки не будуть приготовлені тефтелі.
Прикрасити свіжою нарізаною петрушкою і пармезаном
Італійський суп з тефтелі
Заморожені варені тефтелі, яловичий бульйон, помідори і боби створюють цей легкий італійський суп.
Складові:
- Упаковка заморожених приготованих італійських тефтелей - 1 шт.
- Бульйон з м'яса - ¾ чашки
- Вода - 1 ст.
- Нарізані кубиками помідори з базиліком, часником і орегано- 200 г
- Боби - 450 г
- Сир Пармезан - 1/3 шт.
приготування:
На 3-4-квартовой повільної плиті змішайте всі інгредієнти, крім сиру.
Варити при низькій температурі.
Прикрасити окремі порції сиром.
Китайський суп з тефтелі
Солоне місо стає основою не тільки для маринадів, а й для цього супу.
Складові:
- Підсмаженого кунжутного масла - 2 чайних ложки
- Нарізаної зеленої цибулі - 1/3 склянки
- Часнику, подрібненого - 3 зубчики
- Шматок імбиру, тонко нарізаний - 1 шт.
- Несолоного курячого бульйону - 3 чашки
- Сирий локшини Соба - 200 г
- Меду -1 чайна ложка
- Самбала Олєка (подрібнена свіжа паста) - 1 чайна ложка
- Меленої свинини - 700 г
- Білій місо-пасти - 2 чайні ложки
- Бобов - 1/3 чашки
- Червоний Фресно чилі, нарізаний - 1 шт.
приготування:
Нагріти масло в середній каструлі над середовищем. Додайте 1/4 склянки зеленої цибулі, часнику і імбиру. Довести до кипіння. Зменшіть тепло до середньо-низького; варити 8 хвилин.
Приготуйте локшину окремо відповідно до вказівок по упаковці; процідити. Промити холодною водою; процідити.
З'єднайте мед і мелену свинину в маленькій мисці. Сформувати в тефтелі. Видалити часник і імбир з суміші; відкинути. Перемішати місо в суміш. Додайте тефтелі в каструлю; варити 6 хвилин або до кінця. Додайте локшину. Розділити суп між двома чашами; посипати зеленою цибулею і квасолею, а також додати Фресно чилі.
Гострий суп з тефтелі
Класичний мексиканський суп, приготований з тефтелей (альбандігас), зелених бобів, цибулі і курячого бульйону. Сімейний фаворит.
Складові:
- Оливкової олії - 2 столові ложки
- Великий лук - 1 шт.
- Гвоздика часнику - 1 шт.
- Курячого бульйону або яловичини
- Томатного соусу - 1/2 чашки
- Зеленої квасолі - 60 г
- Моркви - 2 шт.
- Сирого білого рису - 1/3 склянки
- Яловичини -500 г
- Подрібненого свіжого листя м'яти - 1/4 чашки
- Нарізаної петрушки - 1/4 чашки
- Сире яйце - 1 шт.
- Солі - 1-1 / 2 чайної ложки
- Чорного перцю - 1/4 чайної ложки
- Тире Кайєн (необов'язково)
- Замороженого або свіжого гороху - 1-1 / 2 склянки
- Висушеного орегано, що звалився - 1 ст.л.
- Свіжого подрібненого орегано - 1 чайну ложку
- Сіль і перець
- Нарізаної свіжої кінзи - 1/2 чашки
приготування:
Зробіть супову основу з цибулею, часником, бульйоном, томатним соусом, морквою і зеленою квасолею: нагріти масло у великій каструлі. На середньому вогні. Додайте цибулю і варіть до готовності, близько 5 хвилин. Додайте часник і готуйте ще хвилину. Додайте суміш бульйону і томатний соус. Доведіть до кипіння і зменшіть вогонь до кипіння. Додайте моркву і квасолю.
Підготуйте тефтелі: змішайте рис з м'ясом, додайте листя м'яти і петрушку, сіль і перець. Змішати в сирому яйці. Зробіть форму круглих куль.
Додайте тефтелі в суп, дайте закип'ятити, додайте горох: акуратно додайте тефтелі в киплячий суп по одному за раз. Варити на півгодини.
Додайте горох до кінця 1/2 години. Додайте орегано, посипте сіллю і перцем, а також Кайенну, щоб за смаком.
Суп авголемоно з тюфтельками з баранини і шпинатом
Поєднують середземноморських ароматів в здоровому і смачне супі.
Складові:
- Ягня - 700 г
- Маленький цибулю, дрібно подрібнений або оброблений - 1 шт.
- Часнику - 3 зубчики
- Свіжого кропу, дрібно нарізана - 1 столова ложка
- Плоскою листової петрушки, дрібно нарізаною - 2 столові ложки
- Лимона - 1 шт.
- Яйце, збите - 1 шт.
- Крихт - 1 ст.
- Бульйону - 5 чашок
- Яйця - 4
- Лимонного соку - 2 столові ложки
- Вареного рису або орзо - 2 чашки
- Мішок дитячого шпинату - 300 г
приготування:
Нагрійте в каструлю.
З'єднайте фарш з цибулею, часником, петрушкою, кропом, яйцем, родзинкою, хлібними крихтами, сіллю і перцем. Змішайте.
Сформуйте невеликі тефтелі. Пасеруйте в невеликій кількості оливкової олії до злегка коричневого кольору, по крайней мере, на 2 сторонах.
Додайте тефтелі в гарячий (киплячий) бульйон. Чи не кип'ятіть. Варіть 5-10 хвилин, щоб переконатися, що тефтелі повністю приготовані. Тривалість часу залежить від розміру ваших тефтелей.
У середній мисці змішайте лимонний сік і яйця.
Збийте з віночком або вилкою до гладкою і кремовою.
Використовуючи ківш, візьміть невелику кількість (близько 2 столових ложок) соусу і збийте в суміш яєць.
Повторюйте ще кілька разів, поки суміш яєць не стане теплою. Додайте суміш з опущеними яйцями в суп-горщик з низькою температурою. Суп може «ламатися» і нагадувати суп з яєчного білка, а не вершковий суп.
Додайте свіжий шпинат і орзо або рис.
М'яко перемішайте. Нагріти протягом 5 хвилин. Знову ж, не дозволяйте супу кипіти.
Потрібно розрізати цибулю на шматки і помістити в невеликий кухонний комбайн. Готувати кілька разів. Перекласти в сітчастий фільтр і вичавлювати зайву рідину. В результаті виходить більш твердий тефтелі з кращого текстурою.
Суп-киноа з тюфтельками
Quinoa - класичний інгредієнт в латиноамериканській кухні, і він підготовлений різними способами. Для цього рецепта його подають як солоний суп з яловичим бульйоном, овочами, куркою і тефтелі. Цей живильний суп, безумовно, заслуговує місця в вашому зимовому меню.
Складові:
- Меленої яловичини - 200 г
- Меленої свинини - 250 г
- Білий цибулю - 1 шт.
- Часник - 2 шт.
- Меленого кмину - 1/2 чайна ложка
- Сіль і перець для смаку
- Свіжозрізаної петрушки - 4 столові ложки
- Яйця - 2 шт.
- Хлібні крихти - 1/4 чашка
- Моркви, нарізати кубиками - 1/2 чашка
- Зелений горошок - ½ шт.
- Зелені боби, нарізані - 1/2 чаша
- Кулінарна лобода - 1 шт.
- Кубики кінзи, для гарнірів - 2 столові ложки
- Сіль і перець для смаку
приготування:
Ретельно перемішайте всі інгредієнти для тефтелі. Коли суміш буде готова, сформуйте окремі тефтелі і зберігайте їх у холодильнику.
Налийте бульйон з яловичини в горщик середнього розміру і доведіть до кипіння. Потім додайте консервовані тефтелі в бульйон.
Готувати протягом 20 хвилин перед включенням овочів, зелених бобів і лободи. Дайте варити ще п'ять хвилин, щоб всі інгредієнти повністю збігалися.
Зніміть з вогню і посипте свіжою кінзою прямо перед подачею на стіл.
Фарро-суп з тефтелі
Фарро - це древнє зерно, в якому в два рази більше клітковини і білка, ніж у сучасної пшениці.
Складові:
- Меленої індички - 600 г
- Яйце збити - 1 шт.
- Італійської приправи - 1 чайна ложка
- Солі - 1 чайна ложка
- Панірувальних сухарей1 / 2 чашки
- Тертого сиру пармезан - 1/2 чашки
- Лук, дрібно нарізаний - 1 шт.
- Оливкової олії - 1 столова ложка
- Сільський урожай Фарро Перлато - 1 чашка
- Курячого бульйону - 6 чашок
- Помідори італійського стилю не підтягнуті - 1 шт.
- Біла квасоля промивати і зливати - 1 шт.
- Розірваних капустяного листя - 2 чашки
- Петрушки - 2 столові ложки
приготування:
Розігрійте каструлю. Змішайте всі інгредієнти, перемішайте до повного поєднання. Сформувати в маленькі тефтелі. Вирівняйте сковорідку з фольгою і поставте тефтелі на сковороді. Готувати приблизно 8 хвилин.
Поки ви готуєте тефтелі, зробіть суп. Нагрійте оливкову олію у великій суповому горщику на середньому вогні. Додати цибулю і варити 3-5 хвилин або поки цибуля не пом'якшиться. Приправити до смаку сіллю і перцем.
Додайте курячий бульйон і Фарро в горщик; довести до кипіння. Готувати протягом 20 хвилин. Якщо ви кип'ятіть ваші тефтелі, додайте їх після того, як Фарро приготували протягом 10 хвилин.
Перемішати в томатах, квасолі і капусти; варити ще 5 хвилин або поки крапель не зів'яне. Якщо ви смажили тефтелі, а також в цей час вставте їх.
Приправити супом сіль і перець за смаком, потім посипати петрушкою і подавати.
Якщо мало часу, не соромтеся використовувати заморожені попередньо приготовані тефтелі індички; додайте їх в суп, коли додаєте Фарро.
Суп з тюфтельками і спагетті
Для кожного цей суп перетворюється в найсмачніший з коли-небудь випробуваних. Зробити суп можна всього за 20 хв. Для малюків і для дорослих.
Складові:
- Тефтелі - 500 г
- Курячого бульйону - 4 чашки
- Марінарского соусу, домашні або куплені в магазині - 3 чашки
- Лавровий лист - 1шт.
- Спагеті, розбиті на 1-1 / 2 - 200 г
- Листя базиліка, шифону - 1/4 склянки
- Свіжого тертого сиру пармезан - 1/4 склянки
приготування:
Підготуйте тефтелі відповідно до інструкцій з пакування; відкласти.
Збийте в курячому бульйоні, соусі марінара, лавровому листі і 3 чашках води у великій каструлі або голландської духовці на середньому вогні; довести до кипіння.
Перемішати в спагетті і тефтелі; зменшити тепло і варити до тих пір, поки спагетті не стануть м'якими, приблизно 10-12 хвилин.
Негайно подавайте, прикрашений базиліком і пармезаном, при бажанні.
Голландський овочевий суп з тефтелі
Голландський овочевий суп з тефтелі - це здоровий простий суп з овочами, макаронами вермішель, маринованими м'ясними яловичини і свіжими травами.
Складові:
- Яловичого фаршу - 400 г
- Свіжої петрушки, нарізаною - ¼ чашки
- Лушпиння солі - 1 столова ложка
- Вустерширський соус - 1 ст.л.
- Щебінь чорний перець
- Овочевого бульйону - 1 літр
- Моркви, тонко нарізані - 2 середніх
- Селери, тонко нарізані - 2 палички
- Вермішель - 200 г
- Свіжої петрушки, нарізану - 3-4 ст.л.
- Свіжих луків, нарізаних - 3-4 ст.л.
- Сіль і перець
приготування:
У середній мисці ретельно з'єднайте інгредієнти, потім сформуйте маленькі тефтелі. Відкладіть.
У середній ємності при високій температурі доведіть овочевий бульйон до кипіння. Додайте моркву, селеру, вермішель і тефтелі. Зменшіть до кипіння і варіть до тих пір, поки овочі не стануть розгалужуватись, а тефтелі готуються через 10-12 хвилин.
Видаліть з вогню і зверху посипте петрушку і цибулю. Негайно подавайте.
Грецький суп з тефтелі
Це традиційний грецький суп, легкий в приготуванні і дуже смачний. Діти і літні люди не люблять або не можуть пережовувати м'ясо, і це хороший спосіб для них.
Складові:
- Пісного яловичого фаршу - 500 г
- Яєчний білок - 1 шт.
- Маленький цибулю - 1шт.
- Рису (НЕ пропарені) - 4 столові ложки
- Дрібно нарізаної петрушки - 3 столові ложки
- Кропу - 2 столові ложки
- Оливкової олії - 2 столові ложки
- Сіль і перець для смаку
- трохи борошна
- Води - 1,25 л
- Оливкової олії - 2 столові ложки
- Незбиране яйце - 2 шт.
- Лимонного соку - 4 столові ложки
- Кукурудзяної муки - 1 столова ложка
приготування:
У мисці з'єднуються фарш, яєчний білок, терту цибулю, рис, петрушка, кріп і м'ята, 2 столові ложки оливкової олії, сіль і перець. Змушують суміш протягом декількох хвилин, а потім сформувати тефтелі розміром з волоського горіха і обваляти їх в борошно.
У сковороду кип'ятити разом масло, (або оливкова олія), сіль і перець за смаком. Ретельно додайте тефтелі і тушкуйте близько 30 хвилин.
Тим часом в іншій мисці збити яйце і яєчний жовток. Розведіть кукурудзяну муку в лимонний сік і додайте в яйця. Налийте ложечки гарячого супу на суміш яєць, просто щоб він нагрівся, а потім вилийте його в суп. Не рухаючись, просто злегка струсіть каструлю. Коли суп починає кипіти, він готовий. Зніміть з плити і подавайте.
Весільний суп з тефтелі
Незалежно від того, чи вважаєте ви калорії, чи потрібен суп для свята або просто жадаєте щось тепле і заспокійливу, цей рецепт супу - ідеальне рішення для цього.
Складові:
- Бульйону - 6 чашок
- Капусти, тонко нарізані - ½ головки
- Цвітної капусти, рису - ½ голови
- Пакет замороженого шпинату - 200 г
- Великий лук, нарізаний - 1 шт.
- Нарізаної моркви (3-4 великих) - 1 чашка
- Нарізаного селери (3-4 стебла) - 1 чашка
- Подрібненого часнику - 1 чайна ложка
- Свіжого розмарину, нарізана - 1 столова ложка
- свіжого листя тімьяна2 чайних ложки
- Часникового порошку - 1 чайна ложка
- Куркуми - 1,5 чайні ложки
- Орегано - 1 чайна ложка
- Сушених чебрецем - 1 чайна ложка
- Морської солі, плюс більше до смаку - 1,5 чайні ложки
- Вареного подрібненого курячого м'яса або м'яса індички - 4 чашки
- Трав'яний яловичини або індички - 400 г
- Орегано - ½ чайної ложки
- Сушених чебрецем - ½ чайної ложки
- Морської солі - ½ чайної ложки
приготування:
Налийте 6 чашок кісткового бульйону в каструлю.
Підготуйте овочі та зробіть пюре з цвітної капусти, пульсуючи капусту в кухонному комбайні.
Приготуйте тефтелі, змішавши мелений м'ясо з часником і спеціями, прокотившись в маленькі кульки, з кожної столовою ложкою м'яса.
Додайте всі інгредієнти супу (крім приготовленої курки або індички) в каструлю разом з бульйоном, штоком і тефтелі. Зарезервуйте приготовлену курку або м'ясо індички, щоб додати її після того, як суп готують.
Встановіть каструлю на установку «Суп» при високому тиску протягом 30 хвилин. Закінчивши, вручну відкрийте паровий клапан. Відкрийте кришку і перемішайте в приготовленої курки або індички. При необхідності додайте сіль.
Французький цибульний суп з тефтелі
Французький цибульний суп, фарширований тефтелями, карамелізований цибулею і з сиром.
Складові:
- Оливкова олія - 1 столової ложки
- Цибулини, навпіл і тонко нарізаним - 2 шт.
- Свіжого чебрецю - 1/2 чайної ложки
- Чайна ложка солі - 1 шт.
- Чайної ложки перцю - ½ шт.
- Склянки яловичого бульйону - ¼ шт.
- Червоного вина - 1/4 чашки
- Яловичини - 600 г
- Хлібних крихт або меленого вівса - 1/4 чашки
- Петрушки - 1 столова ложка
- Перцю - 3/4 чайної ложки
- Солі - 1 чайна ложка
- Яйце - 1 шт.
- Сиру моцарелла - 400 г
- Оливкова олія столової ложки - ½ ст.л.
- Свіжа нарізана петрушка для гарніру
- Яловичого бульйону - 1 3/4 склянки
- Червоного вина - 1/4 чашки
- Кукурудзяного крохмалю - 2 столові ложки
- Сіль і перець, за смаком
приготування:
Нагрійте масло в сковороді, додайте цибуля, сіль і перець, варіть 15-20 хвилин, часто помішуючи або поки не карамелізіруется.
Додайте чебрець, пасеруйте протягом хвилини або двох, потім додайте вино і бульйон з яловичини.
Зменшуйте, поки не залишиться дуже мало рідини.
Відкладіть.
З'єднайте всі інгредієнти, крім сиру, у великій мисці і акуратно замісіть.
Розділіть м'ясну суміш на шістнадцять однакових шматочків.
Розігріти духовку.
Нагрійте масло в сковороді на середньому вогні. Додайте тефтелі і жарти з усіх боків.
Збийте разом інгредієнти. Помістіть в духовку і випікайте протягом 15-20 хвилин. Якщо ви не перебуваєте на захищеному для пельменів сковороду, перелийте її в блюдо з каструлькою перед тим, як вилити соус.