Сирний суп з креветками почав завойовувати світ на початку 20 століття, саме тоді придумали спосіб плавлення твердих сирів для продовження їх терміну придатності. Сирні супчики діляться на два види -
У європейській кухні дуже популярні версії перших страв на вершкової основі. Їх готують на основі м'ясного бульйону з додаванням молока, вершків, сирів. До складу часто входить вино і мускатний
Підвид сирного супу з двома ситними інгредієнтами. Поєднання вершкових сирів, курочки і грибів наситить будь-якого чоловіка. Діти їдять із задоволенням! Неймовірно ніжний смак, і без відчуття
Сирний суп з плавленим сиром - дуже ніжне і оригінальне блюдо, яке сподобається кожному. Найголовніше, що його досить легко приготувати і приготування не вимагає багато часу