» » Багет з яловичиною і солодким перцем

Багет з яловичиною і солодким перцем


Багет з яловичиною і солодким перцем
Багет з яловичиною і солодким перцем можна взяти з собою в дорогу або на роботу - це прекрасний перекус. Таку закуску можна запропонувати гостям, які з'явилися на порозі зовсім несподівано - це і смачно, і ситно, і оригінально. Дітям така закуска теж дуже сподобається. Подавати її краще гарячої, тоді начинка буде соковитіше, а сир буде тягнутися апетитними нитками. Однак, і в холодному вигляді багет з начинкою дуже хороший.

Складові

  • 2 маленьких багета
  • 1 солодкий перець
  • 120 г яловичини
  • 1 куряче яйце
  • 100 г твердого сиру
  • 3-4 гілочки свіжої зелені
  • 2 щіпки солі
  • 2 щіпки спецій

Приготування

Багет з яловичиною і солодким перцем
1. Підготуйте необхідні продукти. Сорт твердого сиру особливого значення не має, але бажано, щоб він добре плавився. Яловичина в рецепті використовується варена, можна взяти варено-копчену або посмажити м'ясо попередньо. Сорт перцю також не надто важливий, головне, щоб овоч був солодким.

Багет з яловичиною і солодким перцем
2. Болгарський перець помийте і видаліть плодоніжки, насіння. Наріжте овоч невеликими кубиками.

Багет з яловичиною і солодким перцем
3. Варену яловичину наріжте невеликими кубиками або соломкою, попутно вирізаючи все зайве - можуть потрапляти жорсткі прожилки або плівки. Надішліть м'ясо в миску до перцю.

Багет з яловичиною і солодким перцем
4. Сир натріть на крупній або дрібній тертці. Також його можна дрібно нарізати - кубиками або соломкою. Надішліть сир в піалу.

Багет з яловичиною і солодким перцем
5. Вбийте в піалу свіже куряче яйце - якщо воно дрібне, то можна використовувати пару штук. Підсолити начинку для багета і додайте трохи спецій, сушених трав (чебрець, базилік). Все добре перемішайте.

Багет з яловичиною і солодким перцем
6. Зріжте верхівку багетів і видаліть м'якуш з серединки. «Човники» з хліба готові.

Багет з яловичиною і солодким перцем
7. Наповніть заготовки начинкою. Тепер можна відправляти їх запікатися.

Багет з яловичиною і солодким перцем
8. Для запікання можна викласти багет з начинкою на деко, застелене фольгою або пекарської папером. Можна вчинити аналогічно, тільки з формою для запікання - розмістити багет в ній.

Багет з яловичиною і солодким перцем
9. Надішліть форму з заготовками в розігріту до 180 градусів духовку. Запікайте закуску 15-20 хвилин, після чого дістаньте і дайте трохи охолонути. Перед подачею присипте свіжою зеленню - смачно виходить з петрушкою.

Радимо прочитати

Альмогроте
Альмогроте
Соковита іспанська закуска «Альмогроте» являє собою не що інше, як паштет з помідорів і сиру, причому тільки від вас залежить, який саме консистенції вийде блюдо.
Брускетта. Рецепт з помідорами
Брускетта. Рецепт з помідорами
Я дуже люблю всякі грінки і бутерброди, це завжди простий і доступний спосіб підкріпити сили. А ще дуже смачно подавати грінки замість хліба до перших страв. Тут і тут я вже розповідала про деякі з
Помідори черрі на зиму
Помідори черрі на зиму
Жовті помідори черрі, їх ще називають груші або медова крапля, відрізняються чудовим кисло-солодким смаком і незвичайної грушоподібною формою. Цей сорт помідорів завжди прикрашає святковий стіл і

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Код: Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код:
X

Зарегистриваться
/Войти

На початок сторінки