» » Помідори черрі на зиму

Помідори черрі на зиму


Жовті помідори черрі, їх ще називають груші або медова крапля, відрізняються чудовим кисло-солодким смаком і незвичайної грушоподібною формою. Цей сорт помідорів завжди прикрашає святковий стіл і захоплює гостей своєю мініатюрністю. Сонячні «грушки» просто стрибають у рот одна за одною.

Мариновані помідори черрі - одна з кращих заготовок, дарує тепло в холодну погоду дорослим і дітям. Розповімо, як їх можна приготувати.

Мариновані помідори черрі на зиму

Помідори черрі мариновані

Готуємо банки:

Банки слід вимити під проточною водою з содовим розчином. Обов'язково приділіть увагу чистоті шийок банок, де прикріплюється кришка. Налийте на дно банок трохи води і поставте в мікрохвильову піч на 7 хвилин, потім вилийте воду в раковину. Через кілька хвилин банки будуть сухими. Кришки прокип'ятіть протягом трьох хвилин. Посуд готова до прийняття «господарів».

Підготовка до консервування помідорів:

Ретельно помідори промийте під проточною водою і висушіть, розклавши на рушник. Черрі дуже ніжний сорт томатів, тому під час обробки намагайтеся не пошкодити тонку шкірку.

Укладання в банки:

На дно банки об'ємом 3 л укладіть наступні продукти

Інгредієнти:

  • кружечки моркви – 5 штук;
  • запашний перець – 5 штук;
  • гілочки петрушки – 2 штуки;
  • чорний перець горошком – 4 штуки.

Потім укладаємо

  • дрібні помідори черрі.

Процес приготування:

консервовані Помідори черрі

Залийте кожну банку доверху окропом. Залиште до повного охолодження. Потім злийте воду у підготовлену каструльку і доведіть до кипіння. Отриманим окропом знову залийте банку (так повторити три рази).

При останньому зливі готуємо розсіл:

  • 6 ст. л. цукру (без гірки);
  • 6 ст. л. 9% свіжого столового оцту;
  • 4,5 ст. л. крупної солі (не йодованої).

Для банок об'ємом 1 л:

Помідори черрі на зиму

З літрових банок зливаємо розсіл і додаємо в маринад:

  • 2 ст. л. цукру (без гірки);
  • 2 ст. л. 9% свіжого столового оцту;
  • 1,5 ст. л. крупної солі (не йодованої).

У киплячу воду покладіть всі інгредієнти для розсолу і дайте покипіти 5 хвилин. Залийте банки гарячим розсолом і закатайте.

Переверніть вниз шийкою і щільно укутайте ковдрою або ковдрою. Дати повністю охолонути. Зберігати при температурі не вище 15° C в захищеному від світла місці.

зимові свята баночка консервованих помідор черрі сонячним теплом зігріє і подарує спогади про минуле літо. Пряний і кисло-солодкий смак цього незвичайного сорти обов'язково припаде до душі гостям і домочадцям. Коли на столі з'являються ці диво-помідорчики, інші закуски залишаються незачепленими. А їх весь час доводиться підкладати. Приємного апетиту!

Автор рецепта і фото: Лебейчук Наталія

Радимо прочитати

Салат з огірків і помідорів на зиму
Салат з огірків і помідорів на зиму
Салати завжди залишаються смачним гарніром до будь-якого основного блюда. Взимку до столу особливо не вистачає смачного доповнення зі свіжих овочів. Консервовані помідори з огірками є відмінним
Помідори з яблуками на зиму
Помідори з яблуками на зиму
Мариновані помідори – страва знайома кожному з дитинства, тому який би рецепт для закочування цих овочів ви не вибрали, можна сміливо робити кілька великих банок, які взимку розійдуться в лічені дні.
Помідори без стерилізації на зиму
Помідори без стерилізації на зиму
У будь-якої господині, высаживающей город, обов'язково відведено місце для помідорів. Хоча клопоту з ними багато, але зате половину літа і майже всю осінь можна їсти свіжі, вирощені на власній
Огірки з помідорами на зиму
Огірки з помідорами на зиму
Дуже цікаве смакове поєднання виходить при заготовках різного роду змішаних овочевих маринадів. Найпростіше асорті складається з огірків і помідор, спробувавши раз дану заготівлю, ви вже зможете без

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Код: Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код:
X

Зарегистриваться
/Войти

На початок сторінки