Банановий крем
Банановий крем - смачний і ароматний десерт, який можна приготувати буквально за 10 хвилин. Найкраще використовувати переспілі плоди - у них більш насичений смак. Тому, якщо у вас залишилися банани з темної шкіркою, що втратили апетитний вигляд, але цілі і світлі всередині - їх можна пустити в справу. Крем виходить не густим - щоб обмазувати їм торти, необхідно змішувати крем зі збитими вершками, інакше він просто розтечеться по коржам. Однак такий десерт чудово підходить для просочення, його також можна заморозити в морозильній камері і перемішувати кожні півгодини, отримуючи через 2 години смачне бананове морозиво.
Складові
- 2-3 стиглих банана
- 3 ст. л. цукру
- 150 мл сметани
- 1 пакетик згущувача для вершків