» » Ніжні сирники з яблуками

Ніжні сирники з яблуками


Коли я вивела для себе ідеальний рецепт сирників: щоб вони не прилипали до сковорідці, не розвалювалися, не плавилися і не перетворювалися на шматочки тягнеться гуми, потрібно брати сухий сир (віджати всю сироватку), а в тісто додати стільки борошна, щоб заготовки можна було робити руками (крім борошна і сиру в рецепті були тільки яйця і цукор). Довгий час я готувала сирника тільки так, але в якийсь момент зрозуміла, що мені хочеться більш ніжного смаку – щоб оладки були не такими щільними. Поєднати більш рідку консистенцію тесту з умовою, що сирники не будуть прилипати, вийшло, вмочаючи заготовочки в борошно. Спробуйте приготувати і ніжні сирники з яблуками по представленому фото рецептом.

Ніжні сирники із сиру з яблуками

Ніжні сирники з яблуками Вимога до сиру те ж – він повинен бути сухим, тому що зайву рідину доведеться компенсувати додатковою борошном і тоді оладки сир буде відчуватися менше.

Інгредієнти:

  • 200 р сиру,
  • 1 яйце,
  • 2 ст. л. цукру,
  • борошно за необхідності,
  • солодке яблуко,
  • ванільний цукор.

Процес приготування:

До сиру додаємо цукор, яйце, шматочки яблук без шкірки, ванільний цукор. Все це розтираємо і підмішуємо борошно, поки консистенція тесту не стане, як на фото – тобто, ложка в тесті повинна повертатися з працею, але разом з тим воно повинно бути липким і трохи рідкуватим, а не сухим.

Тісто для сирників рецепт з яблуками

Сковорідка повинна бути або з антипригарним покриттям, або добре прокалена перед смаженням. Розігріваємо її з невеликою кількістю рослинного масла і готуємо тарілку з борошном. Коли сковорідка розігріється, набираємо ложку тесту і викладаємо його в борошно.

Ніжні сирники рецепт тіста

Потім в борошно руки, прихлопуємо тісто, щоб з нього вийшла плоска коржик і перевертаємо в борошно іншою стороною. Таким чином тісто у нас має покритися з обох сторін як би паніровкою з борошна, але сильно вштовхувати його в борошно не потрібно – вона буде служити лише перешкодою, яка заважає сиру прилипнути до сковорідці, а саму консистенцію тесту для сирників не повинна змінювати.

Як приготувати сирники із сиру рецепт з фото

Перекладаємо заготовки на сквородку і обсмажуємо з обох сторін. Смажимо з сирники на середньому вогні – масло повинно кипіти, щоб вони не просякли жиром, але сковорідка не повинна бути дуже гарячою, інакше скоринка підсмажиться швидше, ніж встигне пропектися тісто всередині.

Рецепт сирників на сковороді

Подавати сирники з яблуками можна, як завжди, зі сметаною, а можна з медом, джемом, ягідним соусом.

Ніжні сирники з яблуками

Як приготувати сирники із сиру з яблуками просто і швидко розповіла Наталія, рецепт і фото автора.

Радимо прочитати

Капустяні оладки рецепт з фото
Капустяні оладки рецепт з фото
Привіт, друзі. Нарешті з'явилися перші свіжі овочі та зелень. І зараз саме час включити в раціон і поласувати овочевими стравами. Ви капусту любите? Тоді капустяні оладки – рецепт для вас, любителів
Сирники в духовці
Сирники в духовці
У сирників, приготовлені в духовці, є маса переваг перед своїми побратимами, які смажаться на сковорідці. По-перше, їх не псує смак жирна засмажена скоринка (яка, до того ж, шкодить здоров'ю).
Оладки з яблуками
Оладки з яблуками
При всій уявній простоті, приготування оладок – процес далеко не елементарний і вимагає хорошої кулінарної інтуїції (базується на багатому досвіді), або точного проходження перевіреного рецепту. Як і
Оладки з сиром
Оладки з сиром
Болгарська або білоруська бринза продається у нас майже повсюдно. Це смачний вид сиру, який багато господинь готують навіть у домашніх умовах. Мені подобається багато страви, приготовані з
французькі Млинці
французькі Млинці
Не кожному відомі французькі крепи. Але виявляється це всім давно знайомі млинці. У Франції їх готують з різноманітними начинками і соусами. Французькі крепи виходять дуже ситними і просякнутими, так
Млинці на сироватці
Млинці на сироватці
Традиційно млинці готуються на молоці, але в холодильнику воно буває далеко не завжди. Якщо від приготування домашнього сиру у вас залишилася молочна сироватка, спечіть на неї тонкі млинці. Тонкі і

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Код: Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код:
X

Зарегистриваться
/Войти

На початок сторінки