» » Капустяні оладки рецепт з фото

Капустяні оладки рецепт з фото


Капустяні оладки рецепт

Привіт, друзі. Нарешті з'явилися перші свіжі овочі та зелень. І зараз саме час включити в раціон і поласувати овочевими стравами. Ви капусту любите? Тоді капустяні оладки – рецепт для вас, любителів цього корисного овоча. Навіть дітям оладки з капусти дуже сподобаються.

Капустяні оладки

Смак оладок абсолютно не залежить від сезону, в якому ви їх готуєте. Головне, що б білокачанна капуста була. А з неї вже можна хоч ліниві голубці приготувати.

Є різні способи приготування цих млинчиків: на кефірі, сметані, з яйцями і без, навіть з манкою. Я не так давно готувала капустяні оладки, тільки на кефірі. Але щось вони у мене не вийшли, тому і рецепт для вас не викладала. А цей дуже сподобався моїм дітям, навіть готувати довелося два дні поспіль, тому і ділюся. А оладки з кабачка вони теж дуже люблять.

При приготуванні від капусти залежатиме і кількість борошна. Якщо вона молода, виходить дуже соковита і борошна знадобиться трохи більше звичайного.

Для своєрідного смаку та пікантності рекомендую додати часник, навіть якщо ви його не любите. Смак вийде більш насичений.

Щоб приготувати оладки з капусти підготуйте:

  • Капуста — половинка невеликого качана 400 г;
  • Пучок зеленого цибулі (можна ріпчастої невелику головку);
  • яєць — 2 шт.;
  • Сметани — 2 ст. ложки;
  • 4 повні ст. ложки борошна;
  • Розпушувача третя частина чайної ложки;
  • Сіль;
  • Трохи спецій.
  • Часнику — 3 зубчики
  • Рослинне масло.

Як приготувати капустяні оладки

Займемося капустою. Її дрібно поріжте і ще порубайте ножем, що б була дрібніші. Завантажте в миску. Стару капусту на тертці можна натерти, як для дерунів — оладок з картоплі.

Посоліть, розітріть руками до появи соку. Додайте Приправу і часник, дрібно посічену або краще пропустіть через прес.

Дрібніші настрогайте цибулю.

Додаємо яйця.

Кладемо сметану, перемішуємо.

змішуємо Борошно з розпушувачем і висипаємо в капустяну масу.

Перемішуємо. Борошном регулюємо консистенцію тесту. Воно виходить як для звичайних оладок на кефірі. Або приблизно як у мене на картинці:

Розігріваємо олію в сковорідці. Викладаємо невеликі порції за допомогою ложки. Смажимо на невеликому вогні до красивого рум'янцю з обох сторін.

Ось і готово. Викладаємо готові капустяні оладки на тарілку і подаємо на стіл разом зі сметанкою.

Ще рецепт подивіться:

Смачного.

p.s. Ну як? Сподобалися капустяні млинці? Ви такі готуєте або у вас якісь свої секрети приготування? Не скупіться, поділіться з нами в коментарях. А я пропоную вам не пропускати моїх смачних рецепов.

Радимо прочитати

Оладки з яблуками
Оладки з яблуками
При всій уявній простоті, приготування оладок – процес далеко не елементарний і вимагає хорошої кулінарної інтуїції (базується на багатому досвіді), або точного проходження перевіреного рецепту. Як і
Оладки з сиром
Оладки з сиром
Болгарська або білоруська бринза продається у нас майже повсюдно. Це смачний вид сиру, який багато господинь готують навіть у домашніх умовах. Мені подобається багато страви, приготовані з
Оладки на кефірі з манки
Оладки на кефірі з манки
Що може бути краще млинців і млинчиків на сніданок? Напевно, порція горяченьких і пишних оладок або тарілочка каші. Пропонуємо приготувати оладки на кефірі без борошна. Борошно замінимо манною

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Код: Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код:
X

Зарегистриваться
/Войти

На початок сторінки