Куряча грудка в панірувальних сухарях на сковороді в кефірному маринаді - рецепт з фото крок за кроком
складові
- Куряче філе - 2 шт.
- Сіль - 1 ч.л.
- Перець чорний - за смаком
- Часник - 3 зубчики
- Паприка мелена - на смак
- Кефір - 150 мл.
- Сухарі панірувальні - 100 г.
Філе курячої грудки в панірувальних сухарях на сковороді, рецепт з фото покроково який ми підготували спеціально для вас, виходить дуже смачним, і ви неодмінно захочете приготувати його ще багато разів. Часник додає м'ясу додатковий аромат і смак, а кефір робить його дуже м'яким і ніжним всередині. Подавати таку м'ясо можна до будь-якого гарніру і з різним соусом. Всередині м'ясо м'яке, а зверху виходить хрустка паніровка. Приготуйте такий рецепт вашим рідним, і вони оцінять його по достоїнству.
Як приготувати філе курячої грудки в паніровці в домашніх умовах
Філе курячої грудки в панірувальних сухарях готується дуже швидко і просто. Для початку, необхідно вирізати куряче філе, або ж взяти вже готове. Потім видаляємо плівки і нарізаємо смужками або невеликими скибочками.
Після цього потрібно відбити нарізане філе, кожен шматочок, по обидва боки.
Коли філе відбили, солимо його, перчимо чорним перцем і паприкою, з обох сторін.
М'ясо ми підготували, і тепер приступаємо до приготування маринаду.
У невелику мисочку наливаємо кефір, додаємо пропущений через прес часник, паприку, чорний перець і сіль. Всі додані інгредієнти добре змішати.
Маса виходить більш-менш однорідна.
Сковороду ставимо на вогонь і вливаємо в неї рослинне масло. А поки сковорода гріється, ми приступимо до підготовки філе. Кожен шматочок філе, мачає в кефірну суміш, потім обвалюють його в панірувальних сухарях. Сам процес трохи показує, як готувати відбивні з курячої грудки в панірувальних сухарях фото-рецепт.
За цей час сковорода розігрілася, тому викладаємо скибочки в маринаді і паніровці, на сковороду і обсмажуємо з обох боків до готовності - повинна з'явитися скоринка, як на наступному фото.
Куряча грудка в паніровці на сковороді, рецепт з фото, який ви зараз побачили приготовлена. Готуйте на здоров'я! Смачного!