» » Куряча грудка в панірувальних сухарях на сковороді в кефірному маринаді - рецепт з фото крок за кроком

Куряча грудка в панірувальних сухарях на сковороді в кефірному маринаді - рецепт з фото крок за кроком


Філе курячої грудки в панірувальних сухарях на сковороді в кефірному маринаді

складові

  • Куряче філе - 2 шт.
  • Сіль - 1 ч.л.
  • Перець чорний - за смаком
  • Часник - 3 зубчики
  • Паприка мелена - на смак
  • Кефір - 150 мл.
  • Сухарі панірувальні - 100 г.

Філе курячої грудки в панірувальних сухарях на сковороді, рецепт з фото покроково який ми підготували спеціально для вас, виходить дуже смачним, і ви неодмінно захочете приготувати його ще багато разів. Часник додає м'ясу додатковий аромат і смак, а кефір робить його дуже м'яким і ніжним всередині. Подавати таку м'ясо можна до будь-якого гарніру і з різним соусом. Всередині м'ясо м'яке, а зверху виходить хрустка паніровка. Приготуйте такий рецепт вашим рідним, і вони оцінять його по достоїнству.

Як приготувати філе курячої грудки в паніровці в домашніх умовах

Філе курячої грудки в панірувальних сухарях готується дуже швидко і просто. Для початку, необхідно вирізати куряче філе, або ж взяти вже готове. Потім видаляємо плівки і нарізаємо смужками або невеликими скибочками.

Філе курячої грудки в панірувальних сухарях на сковороді в кефірному маринаді: фото 1

Після цього потрібно відбити нарізане філе, кожен шматочок, по обидва боки.

Філе курячої грудки в панірувальних сухарях на сковороді в кефірному маринаді: фото 2

Коли філе відбили, солимо його, перчимо чорним перцем і паприкою, з обох сторін.

Філе курячої грудки в панірувальних сухарях на сковороді в кефірному маринаді: фото 3

М'ясо ми підготували, і тепер приступаємо до приготування маринаду.

Філе курячої грудки в панірувальних сухарях на сковороді в кефірному маринаді: фото 4

У невелику мисочку наливаємо кефір, додаємо пропущений через прес часник, паприку, чорний перець і сіль. Всі додані інгредієнти добре змішати.

Філе курячої грудки в панірувальних сухарях на сковороді в кефірному маринаді: фото 5

Маса виходить більш-менш однорідна.

Філе курячої грудки в панірувальних сухарях на сковороді в кефірному маринаді: фото 6

Сковороду ставимо на вогонь і вливаємо в неї рослинне масло. А поки сковорода гріється, ми приступимо до підготовки філе. Кожен шматочок філе, мачає в кефірну суміш, потім обвалюють його в панірувальних сухарях. Сам процес трохи показує, як готувати відбивні з курячої грудки в панірувальних сухарях фото-рецепт.

Філе курячої грудки в панірувальних сухарях на сковороді в кефірному маринаді: фото 7

За цей час сковорода розігрілася, тому викладаємо скибочки в маринаді і паніровці, на сковороду і обсмажуємо з обох боків до готовності - повинна з'явитися скоринка, як на наступному фото.

Філе курячої грудки в панірувальних сухарях на сковороді в кефірному маринаді: фото 9

Куряча грудка в паніровці на сковороді, рецепт з фото, який ви зараз побачили приготовлена. Готуйте на здоров'я! Смачного!

Радимо прочитати

Рецепти приготування тріски
Рецепти приготування тріски
Рецептів з тріски існує безліч, тріску можна смажити, тушкувати, варити, готувати котлети, включати до складу рибних салатів, використовувати для начинки пирогів і пиріжків, варіантів маса.
Котлети з кабачків рецепти
Котлети з кабачків рецепти
Пропонуємо приготувати дуже соковиті і ніжні котлети з кабачків, в цьому випуску їх буде кілька: кабачкові котлети з начинкою з сиру і томатів і котлети з фаршу з додаванням кабачки або цукіні.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Код: Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код:
X

Зарегистриваться
/Войти

На початок сторінки