» » Млинцевий пиріг з сирною начинкою - рецепт з фото крок за кроком

Млинцевий пиріг з сирною начинкою - рецепт з фото крок за кроком


Млинцевий пиріг з сирною начинкою

складові

  • Готові млинці - 8-10 шт.
  • Сир - 0,5 кг
  • Яйце куряче - 3 шт.
  • Масло вершкове - 40 г
  • Сметана - 2 ст. ложки
  • Цукровий пісок - 2 чайні ложки
  • Сіль - 1/3 чайної ложки
  • Рафінована раст. масло - 2 ст. ложки

Час приготування разом з випіканням - 1 година 10 хвилин

Вихід - 750 грам

Млинцевий пиріг з сирною начинкою: фото 1

Подати млинці до ранкового столу в неділю - це святе. Але іноді так хочеться урізноманітнити цю традицію. Млинцевий пиріг з сиром може стати прекрасним початком будь-якого дня. Вміщені в ньому продукти подарують організму необхідну енергію, а ніжний смак - відмінний настрій. До того ж, з таким тортом з млинців з успіхом можна піти в гості на масляного тижня. Наведений нижче рецепт з фото крок за кроком розповість і покаже, як легко і просто готується млинець-сирний десерт.

Як приготувати млинцевий пиріг з сирною начинкою

Цей пиріг можна зробити низьким або високим, все залежить від того, скільки млинців ви будете використовувати. Млинці сюди підійдуть будь-які. Вони можуть бути зроблені і на молоці, і на кефірі, і на пахте, і на сироватці. Вони можуть бути пухкими або тонкими, з дірочками або без них, пісні або скоромні - вибирайте будь-які. Можна навіть використовувати браковані млинці, які іноді виходять при смаженні.

Млинцевий пиріг з сирною начинкою: фото 2

Увімкніть духовку, поки ви готуєте начинку, вона встигне прогрітися.

Розтопіть в мікрохвильовій печі вершкове масло. Це також можна зробити і на водяній бані.

Млинцевий пиріг з сирною начинкою: фото 3

У мисці збийте холодні яйця з сіллю і цукром, додайте сир, ретельно перемішайте всю суміш. Щоб начинка була схожа на ніжне суфле, постарайтеся не залишити сирних грудочок.

В отриману суміш введіть вершкове масло. Простежте за тим, щоб воно не було гарячим. Ще раз все перемішайте.

У сир можна додати попередньо замочені в гарячій воді родзинки, курагу, чорнослив. Горіхами захоплюватися не варто, вони зіпсують ніжність десерту.

Млинцевий пиріг з сирною начинкою: фото 4

Змастіть форму рослинним маслом. Форму легко замінить деко, застеліть його папером для випічки і помажте рослинним маслом.

Млинцевий пиріг з сирною начинкою: фото 5

Почніть збірку вашого пирога.

Перш ніж почати викладати млинцеві шари, візуально поділіть готову начинку на стільки частин, скільки ви готові використовувати млинців. Будьте уважні, сирної пасти на кожен млинець потрібно викладати не менше 2 ст. ложок!

Покладіть перший млинець в форму, рівномірно змастити його начинкою.

Млинцевий пиріг з сирною начинкою: фото 6

Накрийте наступним млинцем, знову розподіліть сир. Так поступите з усіма заготовленими млинцями, крім останнього. Верхній завершальний млинець і бічні грані пирога акуратно змастити сметаною.

Млинцевий пиріг з сирною начинкою: фото 7

Ставте в нагріту до 180 градусів духовку і чекайте моменту рум'янцю вашого кулінарної вишуканості. На це має піти близько 40 хвилин.

Дістаньте пиріг, нехай трохи охолоне. Посипте цукровою пудрою і після цього розріжте.

Краще подавати його теплим, можна зі сметаною або згущеним молоком, варенням або медом. Такий пиріг може бути як самостійною стравою, так і прекрасним доповненням чайного столу.

Млинцевий пиріг з сирною начинкою: фото 8

Рецепт млинцевого пирога з сирною начинкою готовий. Насолоджуйтесь!

Радимо прочитати

сирні Млинці
сирні Млинці
Ну, ось і прийшла така довгоочікувана Масляна! На масляного тижня ми можемо поласувати смачними млинцями, а щоб вони не набридли, давайте будемо пекти різні млинці з начинками і без, на молоці і на
Млинці з зеленню
Млинці з зеленню
Тонкі млинці з зеленню – апетитне блюдо, яке можна приготувати не тільки до Масниці. Млинці – улюблена їжа для всієї родини. Їх готують солодкими, соленими, з будь яким начинками. Якщо у вас є час,

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Код: Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код:
X

Зарегистриваться
/Войти

На початок сторінки