» » Суп з моркви. Рецепт приготування з фото

Суп з моркви. Рецепт приготування з фото


Суп-пюре з моркви
Побачивши на просторах інтернету чергову красиву картинку, на якій був зображений морквяний крем-суп, я в ту ж секунду зрозуміла, що хочу його приготувати. Недовго думаючи я прикинула свої можливості і виявилося, що основні інгредієнти для приготування цієї страви у мене є вдома, тому залишилося вивчити рецепт і, власне, приступити до його реалізації. Єдине, що змусило мене задуматися - наявність часнику в супі. Я люблю часник і нічого не маю проти його присутності в стравах, але саме сьогодні у мене не було вдома навіть зубчики. «Ох, це дрібниці», подумала я і дістала зі своєї великої коробки з приправами пакетик з часниковим порошком. До речі, на мій погляд часниковий порошок дає більш м'який аромат на відміну від свіжого в стравах, де присутня запікання. Ну що, вистачить воду лити і настав час приступати до приготування морквяного крем-супу (або морквяного супу-пюре, виберіть вподобане).

Приготування крем-супу з моркви

Інгредієнти (на 2-3 невеликі порції):

  • 500 г моркви
  • 20 мл оливкової олії
  • сіль перець
  • вода або бульйон (у мене вода)
  • 2 зубчики часнику або щіпка часникового порошку
  • вершки і зелень для заправки

Для початку слід включити духовку розігріватися до 190 градусів. А яке відношення духовка має до приготування супу, подумаєте ви? Саме пряме, відповім я вам. Перш, ніж готувати суп з моркви, ми спочатку запекти основний інгредієнт, а вже потім все інше.

{ad1}

Поки духовка розігрівається - підготуємо моркву. Думаю, величина і сорт моркви не грають особливої ​​ролі в кінцевому результаті, тому беремо будь-яку морква, що є в холодильнику, і ретельно її чистимо. Я просто зрізаю верхній шар ножем (це значно економить час). Потім довільно нарізаємо морквину на шматки, при цьому сильно не дрібнити.

ріжемо моркву
Розкладаємо шматки моркви на невеликому деку і трохи солимо їх. Потім скроплюємо морквину невеликою кількістю оливкової олії і відправляємо деко в духовку на 15 хвилин.

Солимо і перчимо морква
Потім дістаємо морквину з духовки і додаємо часник, пропущений через часниковий прес або просто злегка посипаємо морквину невеликою кількістю часникового порошку. І терміново назад в духовку до повної готовності (ще хвилин 10).

запечена морква
Дістаємо деко з готовою запеченої морквою і перекладаємо його вміст в чашу блендера. Готуємо морквяне пюре.

Блендіруем морква
Тепер нам необхідно подумати над тим, який густоти повинен бути даний морквяний суп.

Пюре з моркви
Виходячи з особистих переваг додаємо в морквяне пюре стільки бульйону або води, скільки вам необхідно. Раджу не робити суп дуже рідким, інакше стирається його консистенція і колір стає не таким насиченим.

морквяне пюре
Переливаємо морквяний суп в каструлю і ставимо його на невеликий вогонь. Доводимо до кипіння, солимо до смаку.

Солимо і перчимо крем-суп з моркви
Залишається тільки прикрасити морквяний крем-суп під час подачі вершками і свіжою зеленню.

Суп з моркви готовий

Радимо прочитати

Суп з грибами та куркою
Суп з грибами та куркою
Оскільки зима - час гарячих страв, і супів в тому числі, то сьогодні, в холодний зимовий вітряний день, як не можна до речі наспів рецепт супу з грибами і куркою. Це досить простий і невибагливий суп
Листкове тістечко з кремом Патисьер
Листкове тістечко з кремом Патисьер
Дуже люблю кондитерські вироби зі заварним кремом, але його не завжди зручно використовувати, так як для деяких виробів він рідкуватим і може витікати. А от якщо додати в нього трохи крохмалю, то за

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Код: Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код:
X

Зарегистриваться
/Войти

На початок сторінки