» » Вінегрет класичний рецепт з фото

Вінегрет класичний рецепт з фото


Вінегрет рецепт з фото

Думаю, не відкрию таємницю, якщо скажу, що овочі повинні не тільки бути присутнім в раціоні кожної людини, але ще й займати левову частку цього самого раціону. З віком вживання сирих овочів може викликати невеликі проблеми травлення, але це не применшує їх користь і доречність. Вихід є, відварні, тушковані і запечені овочі - ось основа правильного раціону.

Що першим приходить на розум, якщо розмова заходить про буряк? Правильно, борщ і вінегрет. Саме про другий ми і поговоримо сьогодні, а під час розмови приготуємо цей самий вінегрет. Якщо виникло питання «як приготувати вінегрет«, То відповідь може звучати так: можна приготувати його з варених овочів, а можна з попередньо запечених.

Вінегрет класичний рецепт з фото

Складові:

  • 2 буряки
  • 1 морква
  • 2 картоплини
  • стакан консервованого горошку
  • 3-4 солоних (або маринованих) огірка
  • соняшникова олія

Вінегрет рецепт з фото

приготування вінегрету

{ad1}

Зазвичай овочі для вінегрету відварюють, а ми будемо запікати їх. Для цього загорніть кожну буряк, картоплю і моркву в фольгу. Дно невеликого дека або форми для випічки заповнимо сіллю і поверх неї викладемо овочі у фользі. Чому сіль? В даному випадку вона буде відігравати важливу роль в процесі запікання. Сіль добре розігріється і почне віддавати свою температуру овочам, даний ефект можна прирівняти до готування в печі на вугіллі або на каменях. До речі, цей прийом можна використовувати і при запіканні м'яса або риби.

Вінегрет рецепт з фото

З сіллю в цьому випадку абсолютно нічого поганого не трапиться. Після процедури запікання зсипте її назад в банку і користуйтеся як і раніше.

Температура запікання - 200 градусів. Через 30 хвилин дістаємо картоплю, потім моркву. Для буряка необхідно не менше 1 години 30 хвилин. Чекаємо, поки овочі охолонуть, потім нарізаємо їх невеликими кубиками.

Вінегрет рецепт з фото

При запіканні в овочах залишається вся користь, а при варінні їх левова частка вітамінів і мікроелементів йде в воду. Користь запікання очевидна.

Вінегрет рецепт з фото

Нарізані овочі складаємо в салатник, додаємо солоні огірки та горошок. При необхідності додаємо трохи солі. Заправляємо вінегрет олією і гарненько перемішуємо.

Подаємо вінегрет із запеченою картоплею і м'ясом.

Вінегрет рецепт з фото

І ще один момент: вінегрет смачніше в охолодженому вигляді, тому перед подачею потримайте його годинку в холодильнику :)

Радимо прочитати

Борщ з вареним буряком
Борщ з вареним буряком
Існує безліч рецептів борщу, і кожен з них гарний по-своєму. Мені ж найсмачніше «червоний» борщ, тобто той, який готується на основі буряка і томата. Сьогодні мова піде про один з моїх фаворитів -
Борщ з молодих буряків
Борщ з молодих буряків
Так виходить, що борщі я готую пару раз на місяць. І кожен раз борщ виходить різний. То він з м'ясом, то з грибами, іноді з квасолею, а іноді (як сьогодні) і зовсім пісний, та ще й з молоденьких
Як варити бульйон - кулінарні поради про те як правильно варити бульйон
Як варити бульйон - кулінарні поради про те як правильно варити бульйон
Супи є необхідною складовою частиною харчування людини. Вони складаються з рідкої частини та інгредієнтів, з яких вариться суп. Рідка частина може бути різна: бульйон, відвар, молоко або квас.
Борщ на зиму
Борщ на зиму
Борщ – не просте страву. Це страва, що володіє дивно-неймовірною магічною силою, яка змушує насолоджуватися його кисло-солодким ароматом і смакувати кожну ложку. На кухні за приготуванням і пишеться

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Код: Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код:
X

Зарегистриваться
/Войти

На початок сторінки