Суп в хлібі


Суп в хлібі прийде до душі всім адже це не особливий рецепт, а певна форма подачі, яка прийшла в широкий світ кулінарії з чеської кухні. Де вперше стали подавати, таким чином, свій традиційний суп.

Звичайно з того моменту як чеський суп увійшов до переліку страв зі світової кухні варіантів його приготування в лічені рази стало більше. Зараз на столах можна зустріти як овочеві, так і м'ясні варіанти цього супу. У хлібі готують і холодні, і гарячі супи. Так що варіантів багато і кожен знайде для себе, щось особливе.

Але, не дивлячись на те який саме варіант супу в хлібі ви оберете, вам забезпечений по-особливому пікантний смак, який якраз надає хліб. Також цей суп забезпечить оригінальну подачу, так що гостям його подавати не соромно. Та й до того ж мити тарілки після не потрібно, адже суп в хлібі відразу знаходиться в їстівної тарілці. Так що такий супчик повинен спробувати кожен.

Який би варіант супу в хлібі не довелося вам до смаку, для того щоб у нього був особливий присмак потрібно запекти в хліб в духовці обмазавши корочку білком яйця. Також запікання вам допоможе в тому випадку якщо ви випадково проткнули кірку. В цьому випадку потрібно заліпити дірочку м'якушем і запекти.

Як приготувати суп в хлібі - 15 різновидів

  1. Сирно-часниковий суп в хлібі
  2. Ірландський суп в хлібі
  3. Грибний суп в хлібі
  4. Холодний суп з редису в чорному хлібі
  5. М'ясна солянка в Хлібі
  6. Картопляний суп в хлібі
  7. Сочевичний суп з вареною ковбасою в хлібі
  8. Італійський суп в хлібі
  9. Куряче-часникова юшка з Вінтерфелла
  10. Пивний суп в хлібі
  11. Томатний суп в хлібі
  12. Чеський суп в хлібі
  13. Суп-гуляш в хлібі
  14. Курячий суп в Хлібі
  15. Гарбузовий суп

Сирно-часниковий суп в хлібі

Цей варіант супу легко готуватися і до того ж є не калорійним.

Сирно-часниковий суп в хлібі

Складові:

  • Курячий бульйон 1,5 л.
  • Часник 1 зубчик
  • зелень
  • Сир 150 м
  • хліб

приготування:

Для того щоб приготувати супчик вам необхідно зварити бульйон об'ємом в 1,5 літра. Тепер в готовий бульйон додаємо нарізану зубчик часнику і зелень. Нарізаємо кубиками сир і варити до того моменту поки він не розплавиться. Відрізаємо верхню скоринку хліба і чистимо корочку від м'якої частини. Після цього відправте хліб в розігріту до 180 градусів духовку і почекайте хвилин 5-7. Майже що готово, залишилося дістати хліб і налити в нього суп.

Ірландський суп в хлібі

Цей суп відрізняється своєю простотою в приготуванні, смаком і економічністю в приготуванні.

Ірландський суп в хлібі

Складові:

  • Картопля 2 шт.
  • Лук 1 шт.
  • Зелень за смаком
  • Борошно 3 ст. ложки
  • Томатна паста 2 ст. ложки
  • Яйце 1 шт.
  • Масло рослинне 2 ст. ложки
  • Тушонка 200 м
  • Ковбаски копчені 200 м
  • Сіль і перець за смаком
  • Хліб круглий 2 штуки

приготування:

Смажимо цибулю і ковбаски до них додаємо борошно, коли борошно потемніє, додаємо томатну пасту і тушкуємо 3 хвилини.

У киплячу воду кладемо ковбаски і тушонку, картопля режим на кубики і варимо до готовності картоплі. Не забудьте посолити і поперчити.

Тепер відріже від хліба верхівку, очистіть м'якуш. І налийте в хліб суп.

Грибний суп в хлібі

Дане блюдо обов'язково сподобається любителям супів пюре.

Грибний суп в хлібі

Складові:

  • Гриби білі 90 м
  • Печериці 500 м
  • Лук 1 штука
  • Картопля 3 шт.
  • Молоко 500 мл.
  • Вершки 200 мл.
  • Борошно 50 г.
  • Масло 50 м
  • Оливкова олія 15 мл.
  • горіх мускатний
  • сіль
  • білий перець
  • Сир 50 р
  • Петрушка 10 м
  • хліб

приготування:

Ставимо на вогонь каструлю з 500 мл води і грибами на 20 хвилин. Варимо картоплю до готовності.

В іншій ємності готуємо соус. Розтоплюємо масло і змішуємо вінчиком з борошном, молоком і горіхом. Доводимо до запустіння на плиті.

Печериці засмажуєте разом з цибулею на оливковій олії і додаємо в соус, збити блендером. Розігрійте вершки.

Змішайте в одній каструлі всі інгредієнти, і збити блендером.

Тепер відріже від хліба верхівку, і очистіть м'якуш. Налийте суп в хліб і прикрасьте зеленню з сиром.

Холодний суп з редису в чорному хлібі

Корисний суп в чорному хлібі.

Холодний суп з редису в чорному хлібі

Складові:

  • Чорний хліб 2 шт.
  • Вершки 10% 100г.
  • Рисовий оцет 1 чайна ложка
  • Редис 250г.
  • Огірок 2-3 шт.
  • Сіль і перець за смаком
  • Петрушка 20г.

приготування:

Нарізаємо редис шматочками, чистимо огірок і нарізаємо, кладемо нарізані овочі в блендер і додаємо вершки. І чайну ложку оцту. Перетворюємо вміст блендера в пюре, солимо і перчимо. Відрізаємо верхню частину хліба і витягуємо м'якоть, і запікаємо 5 хвилин в духовці. Накладаємо суп в хліб.

М'ясна солянка в Хлібі

Ароматна солянка в хлібі - це блюдо справжніх гурманів.

М'ясна солянка в Хлібі

Складові:

  • шлуночки
  • курка
  • телятина
  • Картопля
  • сосиски
  • Цибуля
  • морква
  • перець
  • помідори
  • Томатна паста

приготування:

{ad1}

Зварити бульйон з курки, телятини і шлуночків. Витягнувши все м'ясне додати в бульйон картоплю і варити до готовності. В цей час посмажити сосиски, цибуля, морква, перець, помідор і томатну пасту.

Додаємо всі готові інгредієнти разом з шинкою в бульйон. Додаємо в солянку часник сушений, перець духмяний, гвоздику і лавровий лист, варимо до готовності.

Відрізаємо верх від хліба і чистимо всередині хліб. Повапните корочку білком і запечіть. Наливайте суп в хліб і подавайте до столу.

Картопляний суп в хлібі

Простий і ситний картопляний супчик.

Картопляний суп в хлібі

Складові:

  • Лук 1 шт.
  • половинка моркви
  • Картопля 4 шт.
  • Бекон 200 м
  • Вершки 0.5 склянки
  • Сир плавлений 200 м
  • Сіль і перець за смаком

приготування:

Режим картопля кубиками і відправляємо варити, режим цибулю і моркву, обсмажуємо цибулю і моркву. І режим бекон кубиками. Розчиняємо сир і вершки, засипаємо інші продукти, солимо, перчимо до смаку. Доводимо до кипіння. Тепер відріже від хліба верхівку, очистіть м'якуш. І налийте в них суп.

Сочевичний суп з вареною ковбасою в хлібі

Цей варіант супу по-особливому корисний і смачний.

Сочевичний суп з вареною ковбасою в хлібі

Складові:

  • хліб
  • Картопля 3 штуки
  • селера
  • Цибуля
  • помідори
  • морква
  • перець
  • петрушка
  • Варена ковбаса 200 м
  • бекон
  • Масло оливкове
  • бульйон
  • сочевиця

приготування:

Нарізаємо овочі, цибулю, хлопців і бекон. Потім все це обсмажуємо на оливковій олії в каструлі. Через пару хвилин додаємо картоплю. Вичікуємо 4 хвилини і заливаємо все бульйоном. Додаємо сочевицю і варимо 40 хвилин. У готовий сир додаємо крупно нарізану ковбасу. Зрізаємо верхівку з хліба і виймаємо м'якуш. Наливаємо суп в хліб і посипання зеленню.

Для того що б швидше приготувати суп необхідно попередньо замочити сочевицю, тоді вона швидше звариться, що скоротить час готування.

Італійський суп в хлібі

Приголомшливий суп в хлібі.

Італійський суп в хлібі

Складові:

  • Морква 0.5 шт.
  • Селера 0.5 шт.
  • Молоко 3 ст. ложки
  • Сир твердий 200 м
  • Лук 1 шт.
  • Бекон копчений 200 м
  • Соус тобаско 1 ст. ложка
  • Борошно 3 ст. ложки
  • Сіль і перець за смаком

приготування:

Овочі та бекон нарізаємо кубиками. Обсмажуємо разом з борошном, після чого заливаємо молоком і варимо 15 хвилин. Солимо, перчимо до смаку. Відрізаємо від хліба верхівку, очищаємо м'якуш, змащуємо соусом і посипаємо сиром, після чого відправляємо в духовку на 10 хвилин. Дістаємо з духовки і розливаємо суп.

Куряче-часникова юшка з Вінтерфелла

Цей суп обов'язково сподобається фанатам гри престолів.

Куряче-часникова юшка з Вінтерфелла

Складові:

  • Цибуля
  • Картопля
  • курка
  • часник
  • вершки

приготування:

Для початку нарізаємо часник, картопля, цибуля і курку. Обсмажуємо в каструлі часник і через 2 хвилини додаємо все інше. Смажимо 8-12 хвилин і заливаємо все водою, додаємо трохи вершків. Варимо 40 хвилин в кінці подрібнюємо все блендером і додаємо сіль і перець. Відрізаємо від хліба верхівку і очищаємо від м'якушки. Наливаємо суп в хліб і подаємо до столу з темяном і розмарином.

Пивний суп в хлібі

Прекрасний суп для любителів пива.

Пивний суп в хлібі

Складові:

  • Яловичина 200 м
  • Лук 1 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Печериці 200 м
  • Часник 3 зубчики
  • Білий хліб 1 скибочка
  • Селера 70 м
  • Томатна паста 2 ст. ложки
  • Пиво темне 1 л.
  • Хліб 1 шт.

приготування:

Замочимо скибочку білого хліба в пиві. М'ясо порізати і обсмажити. Витягуємо м'ясо і там же смажимо цибулю і моркву, як приготувалися овочі, додаємо томатну пасту. У сковорідку кладемо порізаний кубиками селеру. Додаємо відварені печериці і тушкуємо пару хвилин. Тепер видавлюємо часник в сковороду і перемішуємо. Хлібний скибочку з пивом пропустіть через блендер і додайте до овочів, варити на слабкому вогні 45 хвилин. Тепер відріже від хліба верхівку, очистіть м'якуш. І налийте в них суп.

Готувати цей суп рекомендується на пиві Портер.

Томатний суп в хлібі

Ідеальний суп для дієти.

Томатний суп в хлібі

Складові:

  • часник
  • базилік
  • Червона цибулина 2 шт.
  • Цукрова пудра 1 ч. Ложка
  • Томат 900 м
  • Бульйон курячий 1.5
  • Вершки 2 ст. ложка
  • хліб
  • Масло оливкове
  • сіль
  • перець

приготування:

Поставте в розігріту духовку на 20 хвилин помідори, часник, базилік і перець посипані сіллю, перцем, цукровою пудрою і оливковою олією. Після цього перемолоти овочі в блендері. Вилити суміш в бульйон додати вершки і варити до закипання. Відрізати верхівку від хліба і очистити від м'якушки. Налити суп в хліб.

Чеський суп в хлібі

Для любителів Чеської кухні.

Чеський суп в хлібі

Складові:

  • Гриби 200 г.
  • Морква 1 шт.
  • Лук 1 шт.
  • Томатна паста 20 м
  • Хліб круглий 2 шт.
  • Сіль перець за смаком

приготування:

Обсмажуємо цибулю і моркву, нарізаємо часник і гриби. В середині смаження до цибулі і моркви відправляємо гриби. Через 2 м хвилини додаємо воду. Готуємо хлібну тарілку і запікаємо 10 хвилин в духовці. Після того як овочі та гриби готові додаємо томатну пасту і чекаємо ще 2-3 хвилини. Тепер відріже від хліба верхівку, очистіть м'якуш. І налийте в них суп.

Суп-гуляш в хлібі

Від цього супчика слинки потечуть у всіх.

Суп-гуляш в хлібі

Складові:

  • Картопля 5 шт.
  • Борошно 3 ложки
  • Часник 5 зубчиків
  • чабер
  • зелень
  • Яловичина 500 гр.
  • Цибуля
  • Вершкове масло
  • Сіль і перець
  • зелень

приготування:

Зваріть яловичий бульйон. Поріжте цибулю, часник, картоплю. Дістаньте яловичину і поріжте її кубиками. Покладіть картоплю в бульйон. Обсмажте цибулю, часник і яловичину. Налити трохи бульйону в сковороду і додати борошно, обсмажити пару хвилин. Вилити суміш в бульйон і доготувати. Додати в суп кмин і чабер. Відрізати верхівку хліба і вийняти м'якуш. Трохи запекти хліб. Налити суп в хліб і прикрасити зеленню.

Курячий суп в Хлібі

Простий і дуже смачний курячий суп.

Курячий суп в Хлібі

Складові:

  • Булочки круглі 2-3 шт.
  • Лук 1 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Курка 1 шт.
  • Борошно 3 ст. ложки
  • Сіль перець і зелень за смаком

приготування:

Морква, цибуля і курку відварюємо. Обсмажуємо борошно і додаємо бульйон 2 ополоника. Доводимо до кипіння. Курку і овочі подрібнюємо в блендері і додаємо до бульйону. Тепер відріже від хліба верхівку, очистіть м'якуш. І налийте в них суп.

Для того щоб курка швидше зварилася рекомендовано порізати її на дрібні шматочки.

Гарбузовий суп

Ситний і корисний супчик.

Гарбузовий суп

Складові:

  • гарбуз
  • Картопля
  • Цибуля
  • морква
  • Куряча грудка
  • хліб

приготування:

Зваріть курячий бульйон. Поки він вариться наріжте крупно овочі і гарбуз. Дістаньте курку з бульйону і насипте туди овочі і гарбуз їх варити до м'якого стану. Курку поріже. Відріже верхню частину хліба, очистіть його від м'якушки і трохи запечіть. Доведіть суп блендером до однорідного стану. Налийте суп в хліб і додасте м'яса. https://www.youtube.com/watch?v=zkztJTFu0Ecfeature=youtu.be

Радимо прочитати

Молочний суп з рисом
Молочний суп з рисом
Молочний суп з рисом асоціюється у багатьох з дитинством. Щоранку в дитячому саду або вдома кожен з нас снідав молочним супом з рисом або макаронами. Однак, насправді, рецептом молочно-рисових супів,
Банановий пиріг. Рецепт з фото
Банановий пиріг. Рецепт з фото
Хочу поділитися з вами історією про те, як я зважилася приготувати цей пиріг. На підвіконні моєї кухні залежалися два великих банана. Якось ніхто не зазіхав на них, тому вони, мабуть від образи на
Хліб без дріжджів
Хліб без дріжджів
Домашній хліб без дріжджів з пшеничного і вівсяного борошна – це прекрасна альтернатива дріжджове. Він виходить не таким пишним і легким, але зате набагато корисніше. Для його приготування не
Смачний рибний суп
Смачний рибний суп
У створенні цього рецепта велика заслуга належить моєму чоловікові. На зорі наших відносин, коли він готував набагато частіше, ніж зараз, він час від часу пригощав мене своїм фірмовим блюдом – супом

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Код: Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код:
X

Зарегистриваться
/Войти

На початок сторінки