Суп в хлібі
Суп в хлібі прийде до душі всім адже це не особливий рецепт, а певна форма подачі, яка прийшла в широкий світ кулінарії з чеської кухні. Де вперше стали подавати, таким чином, свій традиційний суп.
Звичайно з того моменту як чеський суп увійшов до переліку страв зі світової кухні варіантів його приготування в лічені рази стало більше. Зараз на столах можна зустріти як овочеві, так і м'ясні варіанти цього супу. У хлібі готують і холодні, і гарячі супи. Так що варіантів багато і кожен знайде для себе, щось особливе.
Але, не дивлячись на те який саме варіант супу в хлібі ви оберете, вам забезпечений по-особливому пікантний смак, який якраз надає хліб. Також цей суп забезпечить оригінальну подачу, так що гостям його подавати не соромно. Та й до того ж мити тарілки після не потрібно, адже суп в хлібі відразу знаходиться в їстівної тарілці. Так що такий супчик повинен спробувати кожен.
Який би варіант супу в хлібі не довелося вам до смаку, для того щоб у нього був особливий присмак потрібно запекти в хліб в духовці обмазавши корочку білком яйця. Також запікання вам допоможе в тому випадку якщо ви випадково проткнули кірку. В цьому випадку потрібно заліпити дірочку м'якушем і запекти.
Як приготувати суп в хлібі - 15 різновидів
- Сирно-часниковий суп в хлібі
- Ірландський суп в хлібі
- Грибний суп в хлібі
- Холодний суп з редису в чорному хлібі
- М'ясна солянка в Хлібі
- Картопляний суп в хлібі
- Сочевичний суп з вареною ковбасою в хлібі
- Італійський суп в хлібі
- Куряче-часникова юшка з Вінтерфелла
- Пивний суп в хлібі
- Томатний суп в хлібі
- Чеський суп в хлібі
- Суп-гуляш в хлібі
- Курячий суп в Хлібі
- Гарбузовий суп
Сирно-часниковий суп в хлібі
Цей варіант супу легко готуватися і до того ж є не калорійним.
Складові:
- Курячий бульйон 1,5 л.
- Часник 1 зубчик
- зелень
- Сир 150 м
- хліб
приготування:
Для того щоб приготувати супчик вам необхідно зварити бульйон об'ємом в 1,5 літра. Тепер в готовий бульйон додаємо нарізану зубчик часнику і зелень. Нарізаємо кубиками сир і варити до того моменту поки він не розплавиться. Відрізаємо верхню скоринку хліба і чистимо корочку від м'якої частини. Після цього відправте хліб в розігріту до 180 градусів духовку і почекайте хвилин 5-7. Майже що готово, залишилося дістати хліб і налити в нього суп.
Ірландський суп в хлібі
Цей суп відрізняється своєю простотою в приготуванні, смаком і економічністю в приготуванні.
Складові:
- Картопля 2 шт.
- Лук 1 шт.
- Зелень за смаком
- Борошно 3 ст. ложки
- Томатна паста 2 ст. ложки
- Яйце 1 шт.
- Масло рослинне 2 ст. ложки
- Тушонка 200 м
- Ковбаски копчені 200 м
- Сіль і перець за смаком
- Хліб круглий 2 штуки
приготування:
Смажимо цибулю і ковбаски до них додаємо борошно, коли борошно потемніє, додаємо томатну пасту і тушкуємо 3 хвилини.
У киплячу воду кладемо ковбаски і тушонку, картопля режим на кубики і варимо до готовності картоплі. Не забудьте посолити і поперчити.
Тепер відріже від хліба верхівку, очистіть м'якуш. І налийте в хліб суп.
Грибний суп в хлібі
Дане блюдо обов'язково сподобається любителям супів пюре.
Складові:
- Гриби білі 90 м
- Печериці 500 м
- Лук 1 штука
- Картопля 3 шт.
- Молоко 500 мл.
- Вершки 200 мл.
- Борошно 50 г.
- Масло 50 м
- Оливкова олія 15 мл.
- горіх мускатний
- сіль
- білий перець
- Сир 50 р
- Петрушка 10 м
- хліб
приготування:
Ставимо на вогонь каструлю з 500 мл води і грибами на 20 хвилин. Варимо картоплю до готовності.
В іншій ємності готуємо соус. Розтоплюємо масло і змішуємо вінчиком з борошном, молоком і горіхом. Доводимо до запустіння на плиті.
Печериці засмажуєте разом з цибулею на оливковій олії і додаємо в соус, збити блендером. Розігрійте вершки.
Змішайте в одній каструлі всі інгредієнти, і збити блендером.
Тепер відріже від хліба верхівку, і очистіть м'якуш. Налийте суп в хліб і прикрасьте зеленню з сиром.
Холодний суп з редису в чорному хлібі
Корисний суп в чорному хлібі.
Складові:
- Чорний хліб 2 шт.
- Вершки 10% 100г.
- Рисовий оцет 1 чайна ложка
- Редис 250г.
- Огірок 2-3 шт.
- Сіль і перець за смаком
- Петрушка 20г.
приготування:
Нарізаємо редис шматочками, чистимо огірок і нарізаємо, кладемо нарізані овочі в блендер і додаємо вершки. І чайну ложку оцту. Перетворюємо вміст блендера в пюре, солимо і перчимо. Відрізаємо верхню частину хліба і витягуємо м'якоть, і запікаємо 5 хвилин в духовці. Накладаємо суп в хліб.
М'ясна солянка в Хлібі
Ароматна солянка в хлібі - це блюдо справжніх гурманів.
Складові:
- шлуночки
- курка
- телятина
- Картопля
- сосиски
- Цибуля
- морква
- перець
- помідори
- Томатна паста
приготування:
{ad1}Зварити бульйон з курки, телятини і шлуночків. Витягнувши все м'ясне додати в бульйон картоплю і варити до готовності. В цей час посмажити сосиски, цибуля, морква, перець, помідор і томатну пасту.
Додаємо всі готові інгредієнти разом з шинкою в бульйон. Додаємо в солянку часник сушений, перець духмяний, гвоздику і лавровий лист, варимо до готовності.
Відрізаємо верх від хліба і чистимо всередині хліб. Повапните корочку білком і запечіть. Наливайте суп в хліб і подавайте до столу.
Картопляний суп в хлібі
Простий і ситний картопляний супчик.
Складові:
- Лук 1 шт.
- половинка моркви
- Картопля 4 шт.
- Бекон 200 м
- Вершки 0.5 склянки
- Сир плавлений 200 м
- Сіль і перець за смаком
приготування:
Режим картопля кубиками і відправляємо варити, режим цибулю і моркву, обсмажуємо цибулю і моркву. І режим бекон кубиками. Розчиняємо сир і вершки, засипаємо інші продукти, солимо, перчимо до смаку. Доводимо до кипіння. Тепер відріже від хліба верхівку, очистіть м'якуш. І налийте в них суп.
Сочевичний суп з вареною ковбасою в хлібі
Цей варіант супу по-особливому корисний і смачний.
Складові:
- хліб
- Картопля 3 штуки
- селера
- Цибуля
- помідори
- морква
- перець
- петрушка
- Варена ковбаса 200 м
- бекон
- Масло оливкове
- бульйон
- сочевиця
приготування:
Нарізаємо овочі, цибулю, хлопців і бекон. Потім все це обсмажуємо на оливковій олії в каструлі. Через пару хвилин додаємо картоплю. Вичікуємо 4 хвилини і заливаємо все бульйоном. Додаємо сочевицю і варимо 40 хвилин. У готовий сир додаємо крупно нарізану ковбасу. Зрізаємо верхівку з хліба і виймаємо м'якуш. Наливаємо суп в хліб і посипання зеленню.
Для того що б швидше приготувати суп необхідно попередньо замочити сочевицю, тоді вона швидше звариться, що скоротить час готування.
Італійський суп в хлібі
Приголомшливий суп в хлібі.
Складові:
- Морква 0.5 шт.
- Селера 0.5 шт.
- Молоко 3 ст. ложки
- Сир твердий 200 м
- Лук 1 шт.
- Бекон копчений 200 м
- Соус тобаско 1 ст. ложка
- Борошно 3 ст. ложки
- Сіль і перець за смаком
приготування:
Овочі та бекон нарізаємо кубиками. Обсмажуємо разом з борошном, після чого заливаємо молоком і варимо 15 хвилин. Солимо, перчимо до смаку. Відрізаємо від хліба верхівку, очищаємо м'якуш, змащуємо соусом і посипаємо сиром, після чого відправляємо в духовку на 10 хвилин. Дістаємо з духовки і розливаємо суп.
Куряче-часникова юшка з Вінтерфелла
Цей суп обов'язково сподобається фанатам гри престолів.
Складові:
- Цибуля
- Картопля
- курка
- часник
- вершки
приготування:
Для початку нарізаємо часник, картопля, цибуля і курку. Обсмажуємо в каструлі часник і через 2 хвилини додаємо все інше. Смажимо 8-12 хвилин і заливаємо все водою, додаємо трохи вершків. Варимо 40 хвилин в кінці подрібнюємо все блендером і додаємо сіль і перець. Відрізаємо від хліба верхівку і очищаємо від м'якушки. Наливаємо суп в хліб і подаємо до столу з темяном і розмарином.
Пивний суп в хлібі
Прекрасний суп для любителів пива.
Складові:
- Яловичина 200 м
- Лук 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Печериці 200 м
- Часник 3 зубчики
- Білий хліб 1 скибочка
- Селера 70 м
- Томатна паста 2 ст. ложки
- Пиво темне 1 л.
- Хліб 1 шт.
приготування:
Замочимо скибочку білого хліба в пиві. М'ясо порізати і обсмажити. Витягуємо м'ясо і там же смажимо цибулю і моркву, як приготувалися овочі, додаємо томатну пасту. У сковорідку кладемо порізаний кубиками селеру. Додаємо відварені печериці і тушкуємо пару хвилин. Тепер видавлюємо часник в сковороду і перемішуємо. Хлібний скибочку з пивом пропустіть через блендер і додайте до овочів, варити на слабкому вогні 45 хвилин. Тепер відріже від хліба верхівку, очистіть м'якуш. І налийте в них суп.
Готувати цей суп рекомендується на пиві Портер.
Томатний суп в хлібі
Ідеальний суп для дієти.
Складові:
- часник
- базилік
- Червона цибулина 2 шт.
- Цукрова пудра 1 ч. Ложка
- Томат 900 м
- Бульйон курячий 1.5
- Вершки 2 ст. ложка
- хліб
- Масло оливкове
- сіль
- перець
приготування:
Поставте в розігріту духовку на 20 хвилин помідори, часник, базилік і перець посипані сіллю, перцем, цукровою пудрою і оливковою олією. Після цього перемолоти овочі в блендері. Вилити суміш в бульйон додати вершки і варити до закипання. Відрізати верхівку від хліба і очистити від м'якушки. Налити суп в хліб.
Чеський суп в хлібі
Для любителів Чеської кухні.
Складові:
- Гриби 200 г.
- Морква 1 шт.
- Лук 1 шт.
- Томатна паста 20 м
- Хліб круглий 2 шт.
- Сіль перець за смаком
приготування:
Обсмажуємо цибулю і моркву, нарізаємо часник і гриби. В середині смаження до цибулі і моркви відправляємо гриби. Через 2 м хвилини додаємо воду. Готуємо хлібну тарілку і запікаємо 10 хвилин в духовці. Після того як овочі та гриби готові додаємо томатну пасту і чекаємо ще 2-3 хвилини. Тепер відріже від хліба верхівку, очистіть м'якуш. І налийте в них суп.
Суп-гуляш в хлібі
Від цього супчика слинки потечуть у всіх.
Складові:
- Картопля 5 шт.
- Борошно 3 ложки
- Часник 5 зубчиків
- чабер
- зелень
- Яловичина 500 гр.
- Цибуля
- Вершкове масло
- Сіль і перець
- зелень
приготування:
Зваріть яловичий бульйон. Поріжте цибулю, часник, картоплю. Дістаньте яловичину і поріжте її кубиками. Покладіть картоплю в бульйон. Обсмажте цибулю, часник і яловичину. Налити трохи бульйону в сковороду і додати борошно, обсмажити пару хвилин. Вилити суміш в бульйон і доготувати. Додати в суп кмин і чабер. Відрізати верхівку хліба і вийняти м'якуш. Трохи запекти хліб. Налити суп в хліб і прикрасити зеленню.
Курячий суп в Хлібі
Простий і дуже смачний курячий суп.
Складові:
- Булочки круглі 2-3 шт.
- Лук 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Курка 1 шт.
- Борошно 3 ст. ложки
- Сіль перець і зелень за смаком
приготування:
Морква, цибуля і курку відварюємо. Обсмажуємо борошно і додаємо бульйон 2 ополоника. Доводимо до кипіння. Курку і овочі подрібнюємо в блендері і додаємо до бульйону. Тепер відріже від хліба верхівку, очистіть м'якуш. І налийте в них суп.
Для того щоб курка швидше зварилася рекомендовано порізати її на дрібні шматочки.
Гарбузовий суп
Ситний і корисний супчик.
Складові:
- гарбуз
- Картопля
- Цибуля
- морква
- Куряча грудка
- хліб
приготування:
Зваріть курячий бульйон. Поки він вариться наріжте крупно овочі і гарбуз. Дістаньте курку з бульйону і насипте туди овочі і гарбуз їх варити до м'якого стану. Курку поріже. Відріже верхню частину хліба, очистіть його від м'якушки і трохи запечіть. Доведіть суп блендером до однорідного стану. Налийте суп в хліб і додасте м'яса. https://www.youtube.com/watch?v=zkztJTFu0Ecfeature=youtu.be