» » Курячий суп з вермішеллю в мультиварці

Курячий суп з вермішеллю в мультиварці


Курячий суп з вермішеллю
Наспів черговий супчик, про нього сьогодні і йтиме мова. Як ви, можливо, вже встигли помітити, з усього розмаїття перших страв я найчастіше готую супи на курці. І в цей раз не буде винятку. Пропоную Вашій увазі курячий суп з вермішеллю, приготований в мультиварці.

Це досить простецький, але дуже смачний супчик, який просто наситить вашу сім'ю, не більше і не менше. Навряд чи рецептом цього курячого супу з вермішеллю в мультиварці можливо когось здивувати, але звернути на нього увагу обов'язково варто. Рецепт простий, інгредієнти для приготування супу найдоступніші, мультиварка трохи полегшить і спростить і без того елементарний рецепт приготування. За фактом, незважаючи на простоту і «примітив», курячий суп з вермішеллю, приготований в мультиварці, виходить дуже красивим, яскравим і ароматним. Тут все продумано до дрібниць. Ось, наприклад, морква порізана таким чином, щоб крім смаку (а саме в цьому її головна роль) давати супу ще й візуальної естетики. Великі яскраві плями моркви і зелень додають курячому супу з вермішеллю мало не східну зовнішність. В результаті суп дуже схожий на японські супи з локшиною.

Що стосується приготування курячого супу з вермішеллю за допомогою мультиварки, то тут я хочу дещо обговорити. Більшість власників мультіварок люблять їх за простоту приготування, яку мультиварки покликані забезпечувати. Теоретично і в цьому рецепті курячого супу з вермішеллю можна закласти все інгредієнти (крім вермішелі і зелені) відразу, залити водою і готувати протягом 1 години, а потім закласти вермішель і зелень, посолити і поперчити. Вийде теж суп, і теж з вермішеллю. І навіть віддалено нагадуватиме мій. Але вони все ж будуть різними. Кожен вирішує сам як йому зручно готувати, але різницю варто враховувати.

{ad1}

Час приготування: 80 хвилин

Кількість порцій - 6

Складові:

  • 1 курячий стегенце (куряча чверть)
  • 2 середні моркви
  • 2-3 картоплини
  • 1 цибулина
  • 100 г вермішелі
  • 20 мл соняшникової олії
  • свіжа зелень (у мене зелена цибуля і петрушка)
  • сіль
  • перець
  • лавровий лист
  • 2 л води

Курячий суп з вермішеллю покроково

Моркву чистимо, миємо й нарізаємо полукружьями. У чашу мультиварки додаємо трохи рафінованої соняшникової олії і викладаємо моркву. Включаємо режим «смажити» і обсмажуємо моркву протягом 8-10 хвилин, час від часу помішуючи дерев'яною або пластиковою лопаткою (щоб не подряпати покриття чаші).


Потім додаємо почищену і нарізану великими кубиками картоплю, цілу неочищену, але ретельно помиту цибулину, курячу чверть (я попередньо зняла з неї шкіру, так як не хотіла жирного бульйону) і лавровий лист.


Заливаємо все інгредієнти двома літрами води і включаємо режим «варити» на 50 хвилин.


Через 50 хвилин відкриваємо кришку мультиварки і «вивуджуємо» з чаші стегенце, цибулину і лавровий лист. Лук і лаврушку викидаємо, вони нам більше не потрібні. А куряче м'ясо знімаємо з кістки і рубаємо на шматки, після чого знову повертаємо в чашу мультиварки. Можете помітити, що рідини в чаші стало менше, невелика частина її випарувалася. Можна долити води до потрібного рівня, але робити це слід на даному етапі приготування.


Настала черга додати в курячий суп вермішель. На такий обсяг інгредієнтів потрібно приблизно 100 г вермішелі, тоді курячий суп з вермішеллю буде в міру густий.

Додали вермішель і закрили кришку мультиварки. Варимо суп ще 10 хвилин.


Потім вимикаємо агрегат, солимо і перчимо курячий суп з локшиною, додаємо дрібно рубаний зелений лук і петрушку.


Курячий суп з локшиною в мультиварці готовий. Погодьтеся, що виглядає він дуже апетитно.

Курячий суп в мультиварці рецепт з фото
Залишається тільки наповнити супом тарілки і приступити до обіду.

Курячий суп з вермішеллю рецепт
Приємного апетиту і до швидких зустрічей, дорогі мої читачі!

Курячий суп з вермішеллю в мультиварці

Радимо прочитати

Борщ з болгарським перцем
Борщ з болгарським перцем
Так склалося, що я досить часто готую перші страви для сім'ї. Виходить, що не менше двох разів на тиждень. І в зв'язку з такою частотою мені доводиться час від часу шукати варіанти для того, щоб хоч
Юшка з сьомги в мультиварці
Юшка з сьомги в мультиварці
Суп, який носить горду назву вуха, споконвіку відомий на Русі. Але чи знаєте ви, що не будь-рибний суп можна назвати юшкою? Знавці стверджують, що правильна юшка повинна бути зварена на багатті, і
Суп з фрикадельками «їжачками»
Суп з фрикадельками «їжачками»
Суп з фрикадельками можна віднести до категорії швидких перших страв на швидку руку. Традиційно для більшості супів спочатку варять шматок м'яса на кісточці, і на це йде велика частина усього часу
Суп з куркою
Суп з куркою
Важливо для всієї родини смачно і правильно харчуватися. Наша кухня передбачає обов'язковим вживання гарячих перших страв. Пропонуємо сьогодні зварити до обіду смачний суп з курки з локшиною.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Код: Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код:
X

Зарегистриваться
/Войти

На початок сторінки