» » Курячий суп з вермішеллю і картоплею, з кефіром - рецепт з фото крок за кроком

Курячий суп з вермішеллю і картоплею, з кефіром - рецепт з фото крок за кроком


Курячий суп з вермішеллю і картоплею з кефіром

складові

  • Курка (гомілка) - 1 кг
  • Картопля - 8 шт. середніх
  • Цибуля ріпчаста - 4 шт. середніх
  • Морква - 3шт. середніх
  • Вермішель - 20г
  • Гілочки кропу - 10г
  • Сметана - 4ст.л
  • Кефір - 2ст.л
  • Сіль - 2 год. л
  • Вода - близько 4 л
  • перець

Час приготування 1 год 30 хвилин

Вихід 8 порцій

Супи широко поширені як першу страву, до обіду. Вони благотворно впливають на систему травлення, і володіють оздоровчим ефектом. Справжній суп готуватися на міцному домашньому бульйоні, а не з бульйонних кубиків, і володіє захопливою смаком і ароматом.

Класичний курячий суп відомий всім, але мало хто знає суп з куркою, вермішеллю і картоплею, з кефіром і сметаною. Незвичне поєднання продуктів може на перший погляд налякати, але це тільки спершу. Варто приготувати і спробувати, це блюдо, тоді всі сумніви підуть і цей суп міцно увійде в ваше постійне, домашнє меню.

Як приготувати суп курячий з картоплею і вермішеллю - рецепт з фото крок за кроком

Курячий суп з вермішеллю і картоплею з кефіром: фото 1

Отже, приступимо, спочатку необхідно приготувати бульйон. Беремо курку, особливої ​​різниці немає яка частина братиме участь в приготуванні, я буру гомілку. Промиваємо, укладаємо в каструлю, заливаємо водою, солимо і варимо 40 хвилин (після закипання).

Курячий суп з вермішеллю і картоплею з кефіром: фото 2

Коли вода закипіла то незмінно з'явиться піна, яку акуратно прибираємо.

Курячий суп з вермішеллю і картоплею з кефіром: фото 3

Накип може з'являтися знову її треба вчасно видаляти, щоб бульйон залишався чистим, без піни.

Курячий суп з вермішеллю і картоплею з кефіром: фото 4

Підготовка овочів.

Цибуля, картопля і морква чистимо.

Курячий суп з вермішеллю і картоплею з кефіром: фото 5

Цибулю дрібно режим, обсмажуємо на будь-якому маслі (це не принципово), я роблю обсмажування до цього супу на вершковому маслі. Лук повинен придбати легкий жовтий відтінок, що буде означати що він готовий.

Курячий суп з вермішеллю і картоплею з кефіром: фото 6 Курячий суп з вермішеллю і картоплею з кефіром: фото 7

Картопля режим кубиками.

Курячий суп з вермішеллю і картоплею з кефіром: фото 8

Моркву натираємо на тертці, віджимають сік.

Курячий суп з вермішеллю і картоплею з кефіром: фото 9 Курячий суп з вермішеллю і картоплею з кефіром: фото 10

По закінченню 40 хвилин дістаємо курку і пробуємо бульйон на сіль, при необхідності солимо. Додаємо обсмажену цибулю, картоплю і закладаємо гілочки кропу. Варимо до готовності картоплю, це приблизно 20 хвилин.

Курячий суп з вермішеллю і картоплею з кефіром: фото 11

Потім додаємо вермішель варимо ще 5 хвилин.

Курячий суп з вермішеллю і картоплею з кефіром: фото 12

Робимо соус для заправки. Змішуємо 4 столові ложки сметани і 2 столові ложки кефіру.

Курячий суп з вермішеллю і картоплею з кефіром: фото 13

Додаємо в каструлю. Завдяки кефіру - сметанному соусу суп набуває м'який вершковий смак.

Курячий суп з вермішеллю і картоплею з кефіром: фото 14

Вливаємо морквяний сік, даємо постоять на вогні 5 хвилин. Приправляємо перцем за смаком.

Таким чином сьогодні ми приготували курячий суп з вермішеллю і картоплею, рецепт з фото покроково який запропонований, виступає наочною інструкцією, що полегшує процес приготування.

Курячий суп з вермішеллю і картоплею з кефіром: фото 15

Радимо прочитати

Суп з куркою
Суп з куркою
Важливо для всієї родини смачно і правильно харчуватися. Наша кухня передбачає обов'язковим вживання гарячих перших страв. Пропонуємо сьогодні зварити до обіду смачний суп з курки з локшиною.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Код: Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код:
X

Зарегистриваться
/Войти

На початок сторінки