» » Суп з куркою

Суп з куркою


Важливо для всієї родини смачно і правильно харчуватися. Наша кухня передбачає обов'язковим вживання гарячих перших страв. Пропонуємо сьогодні зварити до обіду смачний суп з курки з локшиною. Ідеально, звичайно, якщо в курячому супі плаває домашня локшина. Але для простоти приготування замість домашньої локшини можна кинути в курячий бульйон жменю дрібної вермішелі.

Суп з куркою та локшиною

Суп з куркою

Є безліч секретів, як зробити ароматний бульйон для супу. Смачніше всього вийде суп з домашньої птиці з потрошками, навіть використання спецій тут недоречно.

Але на швидку руку підійдуть і частини курки швидкого приготування, тоді в нього варто додати коріння і спеції. Самий смачний суп вийде з курячих стегенець або стегенець, однак, для швидкого приготування можна використовувати в домашньому супі пісне біле м'ясо курки. Майте на увазі, що куряче філе готується швидше будь-яких частин цієї птиці.

Готувати суп курячий з вермішеллю можна на плиті і в мультиварці. Дуже ніжний смак супу виходить, якщо варити його в жароміцної каструлі.

Приготований курячий суп потрібно подавати гарячим, найсмачніше зі свіжим чорним хлібом.

Отже, для супу з куркою візьміть наступні продукти

Інгредієнти:

  • Половинка курки (краще домашнього) або невелика тушка,
  • 4 середніх бульби картоплі,
  • 1-2 моркви,
  • 1-2 цибулини
  • вермішель,
  • корінь селери – за бажанням,
  • корінь петрушки – за бажанням,
  • інші прянощі і коріння за вашим смаком
  • часник,
  • лавровий лист.

Процес приготування:

Курка для супу

Перед тим як приготувати суп з куркою, підготовлену тушку або її частини потрібно промити під проточною водою. Попередньо оглянути, якщо на шкірі залишилися пір'я – очистити її або обпалити.

Бажано, щоб курка була саме домашня, і щоб вона не була в морозилці. Приємним доповненням будуть потрухи: шлуночок, печінка, серце, і якщо любите – курячі лапки.

Як зварити куркуПідготовлене м'ясо укласти в каструлю, залити водою і поставити на вогонь. Туди ж одну цілу очищену моркву і коріння, якщо ви вирішили використовувати. Очищену цибулю використовуйте цілком. Коли вода закипить, зніміть піну, інакше бульйон буде мутний.

Варена куркаДалі дійте так: якщо курка магазинна, то варіть ще 20 хвилин до напівготовності, далі закладайте в бульйон овочі. Якщо ваша курка домашня, жовтенька – варіть не менше години, а вже коли м'ясо буде готове, – прийде черга овочів.

Варена курка і курячий бульйонВитягаємо варену курку.

М'ясо куряче варенеНаріжемо її порційно на шматочки.

Суп з куркою вермішеллю і картоплеюПідготуйте овочі та макаронні вироби. Картоплю наріжте кубиками або брусочками, другу моркву кружальцями.

Суха локшина і вермішельЯ використала два види макаронів: яєчну локшину і тонку гречану локшину.

Курячий бульйон на супВ каструлю завантажити моркву кружечками. Через 10 хвилин відправляємо в курячий бульйон картоплю і куряче м'ясо. Варимо все разом до напівготовності картоплі.

Тепер пару слів про вермішелі. Ідеальним варіантом цього супу яєчна локшина домашня. Для її приготування потрібно змішати яйця, борошно, сіль і трохи води (можна використовувати мінералку). Дати локшині підсохнути, поки вариться курка. Якщо часу в обріз, використовуємо готові макаронні вироби.

Суп з курки рецептСолимо суп, всипаємо вермішель і додаємо лавровий лист. Варити слід згідно з вказівками на упаковці. Для домашньої локшини власного приготування бульйон досить довести до кипіння і дати супу настоятися.

Розлити ароматне перше блюдо по тарілках, намагаючись захопити шматочки м'яса і нутрощів.

В ув'язненні маленький рада:

Якщо вам не вдалося придбати до обіду домашню курку, то виправить смак супу дороге вершкове масло, доданий в каструлю разом з локшиною або вермішеллю.

Як зварити суп з галушками:

Суп з галушками рецепт

Радимо прочитати

Як варити бульйон - кулінарні поради про те як правильно варити бульйон
Як варити бульйон - кулінарні поради про те як правильно варити бульйон
Супи є необхідною складовою частиною харчування людини. Вони складаються з рідкої частини та інгредієнтів, з яких вариться суп. Рідка частина може бути різна: бульйон, відвар, молоко або квас.
Холодець з гуся
Холодець з гуся
Сьогодні я приготувала холодець з гуски і гусячих лапок. Багато хто вважає, що гусак для приготування холодцю вважається жирної птахом. Я вирішила додати до нього півника. І неодмінною умовою
Суп з фрикадельками «їжачками»
Суп з фрикадельками «їжачками»
Суп з фрикадельками можна віднести до категорії швидких перших страв на швидку руку. Традиційно для більшості супів спочатку варять шматок м'яса на кісточці, і на це йде велика частина усього часу
Курячі гомілки в духовці
Курячі гомілки в духовці
Пропонуємо вам приготувати вечерю на швидку руку по цьому простому рецептом! Запечені курячі гомілки в духовці подайте з овочевим салатом – це смачно, ситно і, що важливо, корисно.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Код: Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код:
X

Зарегистриваться
/Войти

На початок сторінки