Легкий смачний курячий суп з вермішеллю рецепт фото
Іноді хочеться на обід приготувати якийсь досить легкий, але при цьому смачний суп. І я вирішила, що саме цей смачний курячий суп з вермішеллю буде в самий раз – простий рецепт без всяких зажариваний, готується на курячому бульйоні і виходить дуже легкий. Навіть дуже добре підійде для маленьких діток.
Смачний курячий суп з вермішеллю
Так як супчик ми будемо варити на бульйоні, то нам потрібно спочатку правильно зварити бульйон. Чому для супу я використовувала саме грудку, хоча цілком можна брати і інші частини курки? Тому, що вона не жирна і саме з неї я ще приготую смачний Салат «Поживний» .
Що потрібно для приготування? Беремо всі інгредієнти на 1,5 літра рідини
- Куряча грудка (1 частина);
- Середня цибулина;
- Невелика морква;
- Тонка вермішель павутинку всього пару пригоршень;
- Зелень;
- Сіль і спеції.
Приготування смачного курячого супу з вермішеллю
Покладіть м'ясо в каструлю, залийте холодною водою і поставте на помірний вогонь.
Зменшіть температуру як тільки закипить і зніміть піну. Покладіть цибулину і посоліть. В такому режимі можете сміливо варити в районі 40 або 50 хвилин.
Додайте в бульйон нарізану кубиками моркву. Цибулину вже можна дістати і викинути.
Десь через 20 хвилин можете всипати вермішель. До речі, якщо з курячої грудки хочете приготувати салат, то можете її дістати, щоб охолола. Якщо немає, то просто дістаньте її і поріжте на шматочки, після чого поверніть назад.
Якщо ви будете класти саме тоненьку вермішель павутинку, а оскільки вона вариться практично миттєво, то відразу можна покласти спеції і зелень і вже через кілька хвилин вимкнути вогонь, і потрібно накрити кришкою, щоб спеції зробили свою справу.
Ось такий простий, легкий, смачний курячий суп з вермішеллю приготувався. А завтра — обіцяний приготуємо салат.
Схожий рецепт в дещо іншому виконанні:
Смачного.
Діліться з друзями в мережах. Залишайте коментарі по темі рецепта. Задавайте хвилюючі питання.