» » Хе з оселедця: домашні рецепти приготування оселедця Хе по-корейськи

Хе з оселедця: домашні рецепти приготування оселедця Хе по-корейськи


Привіт друзі! Минула стаття була про малосольного оселедець, а в цей раз я вирішила поділитися теж надзвичайно смачними секретами приготування оселедця Хе. Ви знаєте що це таке? Це чудова і дуже оригінальна закуска, яку ваші гості зметуть зі столу за дві секунди. Хочете навчитися такому кулінарного шедевру? Тоді читайте далі.

Існує досить багато варіантів цієї страви, одним з улюблених залишається для більшості росіян оселедець по-корейськи, ви тільки подивіться, як це пікантно виглядає, а листочки петрушки привносять ще більшу чарівність.

З чим таку закуску ви може подавати? З абсолютно будь-якими творами, наприклад вона добре підійде до запеченої курочку в духовці, пам'ятайте її хрустку скоринку, або ви більше віддаєте перевагу готувати страви на швидку руку, такі як тушковану картоплю з тушонкою або лагман.

Рецепт Хе з оселедця в домашніх умовах

Не повірите але це шалено смачно. Причому ви самі можете створити цей чудовий витвір. Інгредієнтів для цього потрібно по мінімуму, головне мати свіжу оселедець і ваші улюблені спеції, такі як наприклад в цьому описі рецепта.

Нам знадобиться:

  • цибуля ріпчаста - 1-2 шт
  • оселедець свіжоморожений - 1 шт.
  • сіль - 1 ч.л
  • цукор -1 ч.л
  • чорний перець мелений - 0,5 ч.л
  • паприка - 1 ч.л
  • суміш для корейської моркви - 1 ч.л
  • томатна паста - 1 ч.л
  • оцет яблучний 9% - 50 г
  • рослинне масло - 50 г

Спосіб приготування:

1. Для того, щоб приготувати таку рибку, все що вам необхідно зробити, так це заздалегідь очистити оселедець від шкірки, прибрати все непотрібне, включаючи голову, плавники і бажано кісточки. Потім порізати її на акуратні шматочки.

2. З ріпчаста цибулею необхідно вчинити так, поріжте його тоненькими пластиками у вигляді півкілець. Візьміть зручну миску і змішайте нарізані шматочки філе риби з цибулею, руками добре перемішайте.

3. Підготуйте всі спеції, сіль і цукор за списком. З цього зробіть заливку, змішайте яблучну оцтову есенцію з рослинним маслом + томатна паста + все інше (сіль, цукровий пісок, паприка, чорний перець, суміш для корейської моркви). Добре розмішайте вийшла соус і їм залийте рибну масу.

4. Розмішайте столовою ложкою і залиште на 4 години, а після цього часу ви повністю можете бути впевнені, що все готово.

Важливо! Не забудьте, щоб поставити оселедець в холодильник її потрібно буде накрити кришкою або харчовою плівкою, щоб вона не заветріться.

Таким чином ви зможете дуже швидко замаринувати будь-яку рибу, в тому числі скумбрію або мойву і подавати до столу, якщо цікаво з родзинкою подати цю страву. Смачного!

Відео, про те як приготувати оселедець по-корейськи

Цей рецепт по-справжньому корейський, в ньому будуть використовуватися соєвий соус, масло кунжутне, соус теріякі, пекучий перчик, тому якщо ви любитель гостренького, то цей ролик, вам обов'язково слід подивитися.

Шалений смачна Оселедець Хе з томатною пастою

Я знаю, що ті, хто обожнює томати, зараз будуть тільки раді. Тому що саме томатна заливка робить цей варіант рибки, ну просто офигительно смачним, просто слинки побіжать. Готуйте цей делікатес і ви будете в захваті від побаченого.

Нам знадобиться:

  • оселедець - 1 шт.
  • томатна паста - 2 ст.л
  • сіль - 2 ст.л
  • цукор - 1,5 ст.л
  • цибуля ріпчаста червоний - 1 головка
  • зелень будь-яка - наприклад базилік і кріп за смаком
  • перець чилі - 1 стручок
  • мелений чорний перець - щіпка
  • виноградний оцет - 3 ст.л
  • мелена гвоздика - щіпка

Спосіб приготування:

1. У томатну пасту введіть 1,5 столової ложки цукру і 2 ст.л солі. Додайте туди води приблизно 1 стакан і поставте на вогонь варитися.

2. Червону суміш доведіть до кипіння і варіть хвилин п'ять, щоб все спеції віддали свої смакові якості, потім влийте оцет, перемішайте. Далі остудіть приготований маринад.

Важливо! Маринадом слід заливати оселедець, коли він повністю буде холодним, а то риба вийде варена. До речі, пробуйте маринад на смак, так як у всіх переваги різні, може ви більше покладіть солі.

3. Очищені і порізані свіжі шматочки оселедця покладіть в скляну баночку, зверху внесіть кільця ріпчастої цибулі і подрібнену зелень.

4. Залийте червоною ароматної заливкою всю рибку, і нехай вона постоїть в банку в районі 8 годин під закритою кришкою в холодильнику.

Балуйте своїх близьких і рідних таким ласощами! Ням-ням це фірмовий рецепт, за яким шеф кухарі готують в ресторанах.

Хе з оселедця по-корейськи з кунжутом

Якщо ви знайомі з китайцями і корейцями, то ви повинні бути в курсі того, що вони завжди в такі страви додають соєвий соус, кунжут, але знову ж таки не сухий, а саме обсмажений на сковороді. Але ми росіяни зазвичай цей момент пропускаємо, бо дуже любимо робити все швидко на швидку руку:

Класичний рецепт Хе з соєвим соусом

Цей варіант досить оригінальний, тому що в оцтової есенції буде вимочувати оселедцева риба, що в свою чергу дасть нам економію в часі. А кінцевий підсумок виглядати буде досить заманливо і всіх притягне своїм ароматом і яскравістю.

Нам знадобиться:

  • оселедець свіжоморожений - 3 шт.
  • оцет 9% - 200-250 мл
  • соєвий соус - 5 ст.л
  • часник - 3 зубчики
  • рослинне масло - 3 ст.л
  • морква - 3 шт.
  • кунжут - 2 ст.л
  • сіль - 1 ст.л
  • рослинне масло - 3 ст.л
  • цибуля ріпчаста - 3 шт.

Спосіб приготування:

1. Обробити рибу на філе, потім порубати на шматочки.

2. Помістіть брусочки в глибоку ємність і залийте оцтом, лийте стільки, щоб оцет покривав всі шматочки.

3. Накрийте тарілкою, це буде такий своєрідний прес. Залиште маринуватися на 30 хвилин.

4. Очистіть свіжі овочі, такі як морква і цибуля.

5. Моркву натріть на тертці корейської, цибулька порубати на півкільця. Після закінчення півгодини з рибки злийте всю рідину. Засипте рибу цибулею, перемішайте руками.

6. Чи можна заважати використовуючи столову ложку.

7. Візьміть терту моркву і внесіть туди ж, ємність вже доведеться поміняти на побільше. Знову все перемішайте.

8. Влийте соєвий соус, посипте насінням кунжуту, внесіть сіль, рослинне масло. Часник очистіть і пропустіть через прес. Додайте сюди ж. Розмішайте. Поставте на гніт в холодне місце на 1 добу або 24 години в холодне місце.

9. Так виглядає класно, як ніби якийсь прикольний салатик, чи не так?

Хе з оселедця швидкого приготування без моркви з 9% оцтом

Таку смакоту взагалі можна їсти так, поки за вуха не відтягни))). Слинки у гостей точно побіжать відразу ж. У мене чоловік цю закуску називає їжа богів, ух, а ви як вважаєте? Вам подобається такий спосіб готування? Пишіть свої відгуки та пропозиції, буду рада спілкуванню.

Нам знадобиться:

  • оселедець - 2 шт.
  • цукор - 1 ст.л
  • сіль - 1 ст.л
  • перець горошком - 5 шт.
  • перець духмяний - 5 шт.
  • коріандр - 5 шт.
  • перець чорний мелений - 0,5 ч.л
  • перець червоний мелений - 0,5 ч.л
  • паприка - 0,5 ч.л
  • коріандр мелений - 0,5 ч.л
  • томатна паста - 2 ст.л
  • цибуля - 3 шт.
  • часник - 1 головка
  • масло под.солнечное - 150 г
  • оцет 9% - 3 ст.л

Спосіб приготування:

1. Зробіть спочатку маринад. Вилийте в каструльку соняшникову олію, томатну пасту, розмішайте ложкою. Додайте всі спеції, сіль і цукор. Поставте на плиту на повільний вогонь і варіть, після закипання 30 секунд. Далі маринад повинен охолонути.

2. Після займіться оселедцем, необхідно розморозити її та витріть серветкою. Обробити, видаліть все зайве, поріжте на шматки. Далі ріпчасту цибулю наріжте кільцями і півкільцями. Внесіть його в миску до оселедця.

Часник очистіть від лушпиння і порубаєте на маленькі пластинки, додайте туди ж.

3. Тепер залийте приготовленою заливкою, вона повинна бути кімнатної температури і розподіліть її по всій поверхні риби, все ретельно розмішайте руками.

4. Накрийте кришкою і залиште на 8 годин у холодильнику. Потім можна їсти і пригощати інших цією стравою.

До нових зустрічей друзі! Всім відмінного дня, терпіння і позитиву. Приєднуйтесь до мене в групу в контакті і всім до побачення!

Радимо прочитати

Оселедець в сметанному соусі - рецепт приготування закуски з оселедця в сметанному соусі
Оселедець в сметанному соусі - рецепт приготування закуски з оселедця в сметанному соусі
Рада бачити Вас у себе на блозі «Смакота будинку». Закуска Оселедець в сметанному соусі дуже добре підійде до обіднього столу. Готувати для вечері я б вам її не рекомендувала оскільки якщо риба

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Код: Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код:
X

Зарегистриваться
/Войти

На початок сторінки