» » Оселедець в сметанному соусі - рецепт приготування закуски з оселедця в сметанному соусі

Оселедець в сметанному соусі - рецепт приготування закуски з оселедця в сметанному соусі


Оселедець в сметанному соусі

Рада бачити Вас у себе на блозі «Смакота будинку». Закуска Оселедець в сметанному соусі дуже добре підійде до обіднього столу. Готувати для вечері я б вам її не рекомендувала оскільки якщо риба солона, більш ніж достатньо, ви просто вночі обопьетесь водичкою, а зранку ніхто з нас не хоче прокидатися з опухлими очима.

Оселедець в сметанному соусі

Для приготування закуски з оселедця нам знадобляться дуже прості і доступні для кожного продукти:

  • 500 р оселедця (бажано слабосоленої)
  • 1 шт. ріпчастої цибулі
  • 1шт. яблука
  • Гірчиця
  • 150 г сметани (майонезу)
  • Лимонний сік
  • Зелень петрушки
  • Цукор, сіль

Приготування закуски з оселедця в сметанному соусі

Спочатку підготуємо всі інгредієнти. Якщо у вас оселедець слабосолона, то вимочити її не обов'язково, а от солону потрібно вимочувати в холодному молоці від 3 до 4 годин. Пропустіть рибу через м'ясорубку, бажано це зробити 2 рази.

Яблуко помийте і очистіть від шкірки, розріжте на дві частини і видаліть насіння. Наріжте так, як вам сподобається (кубиками, соломкою або напівкружечками).

Почистіть цибулю дуже дрібно нашаткуйте і полийте рослинним маслом, після чого гарненько розітріть руками, щоб він став м'яким.

Сметанний соус для оселедця

Яблука і цибулю змішайте, заправте цукром, сіллю і лимонним соком. Якщо лимонного соку у вас немає під рукою – використовуйте оцет. Покладіть сметану або майонез (можна використовувати і те, і інше), додайте гірчицю. Соус готовий.

Акуратно викладіть рибу на тарілку, залийте приготовленим соусом, посипте зверху для прикраси дрібно посічену зелень петрушки.

Оселедець в сметанному соусі готова, можете подавати на стіл. Приємного вам апетиту.

p.s. Залишайте свої коментарі, діліться рецептами з друзями. Не забудьте забрати свій подарунок.

Радимо прочитати

Рецепт качки з яблуками і чорносливом - Приготувати качку з яблуками і чорносливом
Рецепт качки з яблуками і чорносливом - Приготувати качку з яблуками і чорносливом
Хочете здивувати своїх гостей? Тоді качка з яблуками і чорносливом в сливовому соусі – чудове блюдо для Новорічного і Різдвяного столу. На приготування ви витратите близько 2-х з половиною годин.
Шашлик з риби
Шашлик з риби
Шашлик з риби – оригінальне і дуже смачне блюдо, яке, безсумнівно, стане прикрасою будь-якого столу. Якщо влітку його можна приготувати на вогнищі, то взимку в умовах квартири рибний шашлик можна
Кальмари в сметанному соусі
Кальмари в сметанному соусі
Морепродукти повинні щотижня бути в раціоні людини. З них справжні кухарі здатні створювати кулінарні шедеври. Наприклад, кальмари можна приготувати кількома способами, але із-за високої ціни не всі

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Код: Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код:
X

Зарегистриваться
/Войти

На початок сторінки