» » Малосольні огірки в пакеті: смачні рецепти огірків з часником і зеленню швидкого приготування

Малосольні огірки в пакеті: смачні рецепти огірків з часником і зеленню швидкого приготування


Всім величезний привіт! На дворі кінець літа, і я зовсім забула поділитися з вами цікавим способом соління зелененьких огірочків, можливо комусь буде дуже корисна ця добірка. Здається, що нічого складного в цьому немає, і зовсім вірно.

7gotovie ogurci

Багато з нас щороку роблять одні й ті ж дії, у кожної господині знайдеться зошит із записами, де в потрібний момент варто в неї заглянути і зробити соління, заготівлі на зиму.

Але, сьогодні не про це, хочеться поговорити про миттєве варіанті приготування хрустких малосольних огірочків.

Виявляється, як засолити огірочки існує дуже багато варіацій, наприклад це можна зробити:

  • в розсолі;
  • в мінералці;
  • у банку;
  • в вакуумі;
  • в воді

У цій замітці ви познайомитеся з найшвидшим способом приготування, це в целофановому мішку без розсолу, сухий метод. Як не дивно, цей спосіб зараз набирає величезну популярність і зовсім не даремно, адже він дуже простий і швидкий у виконанні, а головне доступний абсолютно всім. Блюдо виходить дуже хрустке, ароматне і зовсім потрясно на смак.

Якщо ви ніколи не пробували цей спосіб у дії, тобто не їли, не вживали, то ви багато втратили. Швидше йдете на город або в магазин, на ринок, рвіть, або купуйте цих зелених красенів і дійте!

Важливо! Хочеться відзначити, що всі рецепти схожі між собою, їх відмітною особливістю стануть спеції і різка «головного Зеленько гостя», якщо сказати коротко, то дії будуть такими, якщо в двох словах:

1. Ви подрібнює овочі зручним для Вас способом, це можуть бути кружечки, часточки, соломка, половинки або ж цілі, цільні огірочки і ін. (Дивіться фото) на ваш розсуд, дивлячись яку різання ви виберете і буде залежати час засолювання, чим менше , тим відповідно швидше замолосолятся.

2. Укладаєте все приправи, спеції і овочі в пакетик або целлофанновий мішок, завжди береться за кількістю два штуки, щоб було зручніше трясти, і нічого не побігло після тряски.

3. Крутите, крутіть мішок, до «запаморочення красенів» жартую звичайно, просто тихенько трясете, щоб все перемішалося між собою і вийшов єдиний і неповторний смак.

4. прибирати ароматну закуску в тепле або навпаки в прохолодне місце в холодильник, а потім радієте результату.

Ну, що ж приступимо до заготовок, адже такий закусон підійде хоч на святковий стіл, хоч просто так з молоденькою картопелькою, а може і з запіканкою.

Готуємо огірки малосольні по швидкому рецептом будинку

Огірки малосольні з часником і кропом в пакеті за 2 години

Мені здається найголовніший і потрібне питання, яке всіх цікавить це пропорції солі і як робити. Так скільки ж береться солі на 1 кг огірків? Звичайно, тут справа смаку, але ГОСТівські правила нам дають зрозуміти, що це 1-1,5 ст.л на 1 кг.

Що стосується зелені і спецій або приправ, то зазвичай береться кріп парасольками і часник з петрушкою. Досить простий список інгредієнтів, і вуаля все вийде! Бери і роби по цій покрокової інструкції.

Нам знадобиться:

Спосіб приготування:

1. Візьміть щільний целофановий мішок, бажано брати хорошою щільності, такі, які використовуються для заморозки продуктів. У нас такі продаються зараз в самий сезон в будь-якому магазині, супермаркеті. Так ось в нього насипте 1-1,5 столові ложки солі.

2. Після парасольки кропу, можна до речі і звичайний кріп взяти, в будь-якому випадку подрібніть ножем.

3. Петрушку добре вимиту теж наріжте дрібно ножем для кухні.

4. Часник поріжте на кілька половинок, можна в довільному порядку, якщо є бажання можна взагалі пропустити через прес.

5. Всі отримані інгредієнти ви повинні покласти в мішечок.

Важливо! Обов'язково до того моменту, поки ви не внесли огірочки потрясіть, повалятися, трохи я б навіть сказала побийте цю суміш, щоб виділився ароматний сік від зелені.

6. Потім одягніть на мішечок ще один мішечок для міцності і тільки після цього, покладіть цілі огірки, зав'яжіть кінці целофану або просто зробіть невеликий вузлик.

Важливо! Беріть молоденькі, можна сказати тільки, що зірвані огірочки, щоб страва вийшла свіжим. Якщо ж все, ситуація така, що плоди вже лежать деякий час і навіть трохи подзавялі, тобто одна невелика хитрість, про яку ви дізнаєтеся, прочитавши наступний варіант готування в цьому пості. Можливо ви і самі знаєте, як впоратися з цією бідою. 

7. Ще раз все потрясіть і покладіть в тепле місце на 2-3 години. Потім дістаньте і їжте на здоров'я цю вкуснятінку!

Малосольні огірки в пакеті - рецепт за 5 хвилин

Хочете миттєвий, швидкісний традиційний варіант засолювання, він існує, головне поріжте зелена свіжа плід дрібно, наприклад кружечками і все обов'язково вийде.

Нам знадобиться:

  • огірки - 0,5 кг
  • кріп - Мельник пучок на свій смак
  • часник - 3-4 зубчики
  • сіль - 1 ст.л

Спосіб приготування:

1. Добре вимийте овочі під проточною водою. Відріжте як у нас в народі кажуть «попки», тобто верхні нижні передні частини, я думаю, ви зрозуміли про що я маю на увазі. Потім акуратно постарайтеся це зробити красиво, так потім вам в такому вигляді подавати їх на стіл.

2. Помістіть в миску. Добре, рівномірно посоліть.

3ogurci

3. Потім, щоб страва ввібрало соковитий аромат кропу його слід добре подрібнити кухонним ножем.

4. Часточки часнику пропустіть через чеснокодавку.

Важливо! Отже, як і обіцяла хитрість, як зробити мляві огірки знову свіжими, а потрібно їх добре промити і опустити на пару годинок в холодну воду, тоді вони знову знайдуть свою неповторність, адже як відомо вони складаються і води на 90%, вода їм і допоможе .

5. Всі рівномірно, ретельно і не поспішаючи перемішайте, щоб від солі почав виділятися сік. Який аромат пішов, відчуваєте вже ?!

Важливо! Для зручності заважайте двома столовими ложками.

6. Ну, ось і все, супер річна закуска готова, залишилося приготувати вечерю, а тим часом огірки замолосолятся і будуть радувати своїм ароматом і хрускотом. Знімайте пробу!

Важливо! Залиште в такому стані постояти близько 30 хвилин, однієї години.

Ах, так, готуйтеся від цієї маленької чашечки нічого не залишиться, доведеться зробити знову, ваші близькі з'їдять так, що доведеться їх знову порадувати таким шедевром знову.

Хрусткі огірочки в пакеті - швидкий малосольний рецепт в холодильнику

Пропоную варіант, який буде трохи цікавим, так як в ньому будуть використовуватися цікаві спеції. Попередні варіанти засолювання були в теплому місці, і без цукру, а цей з цукром, для додання ніжності і пікантності, і буде готуватися в прохолодному місці в холодильнику.

Нам знадобиться:

  • огірки - 1 1,5 кг
  • кріп - пучок
  • часник - 4-5 зубчики
  • коріандр - 1 ч.л насіння
  • сіль крупная- 1 ст.л
  • лавровий лист - 1-2 шт.
  • цукор - 0,5 ч.л

Спосіб приготування:

1. Як зазвичай огірки подсвежіте, промийте їх водою, або навіть потримайте кілька хвилин в ній. Потім відріжте все непотрібності, можна порізати на навпіл, можна взагалі не різати взяти їх цілими барильця. Покладіть їх в мішок.

2. Потім внесіть до плодів різаний дрібно часник і кріп, в ступі потовчіть зернятка коріандру, закиньте листочок лаврушки. Одягніть мішок на мішок, зав'яжіть і все струсіть кілька разів, вгору вниз. Потім відкрийте, щоб потрапило повітря, знову зав'яжіть і потрясіть, повинна виділитися трохи рідина від солі.

2ogurci

3. Покладіть пакет в холодильник буквально на 3 години, якщо вас не влаштує смак, то нехай полежать ще пару годинок. Взагалі можна залишати до 12 годин на ніч маринуватися. Зберігати потім також в холодильнику, переклавши їх в будь-яку миску з кришкою або контейнер. Чим довше вони лежать в холодильнику, тим відповідно стають солоніша, і виходять вже не малосольними, а солоними, ну і таким можна потім знайти застосування, наприклад зробити солянку або покласти їх у смачну піцу.

Цікаво! Можна додати набагато рослинного масла і оцту, це дасть своєрідний і неповторний смак. Або наприклад, зробити без кропу. А для любителів гострих вражень додати чорний і червоний перець, можна взяти горошком, буде ще й запашиста.

Після закінчення потрібного часу залишиться тільки зняти пробу, це найприємніший процес. Такі зелененькі чудики на швидку руку, нікого не залишать байдужими, їх полюблять всі, це я вам гарантую. Дуже смачно виходить, просто фантастика, пальчики не те що оближеш, а проковтнути.

Відео, про те як солити малосольні огірки в пакеті або мішку в холодильнику

Всім тим, хто ще досі не допонял щось можна подивитися ось цю відео підказку з каналу ютуб. Приємного перегляду.

Ну, що ж у мене на цьому все, і як то кажуть поки літо нас балує і ви балуйте себе смачними варіантами засолювання. Сподіваюся ці швидкі варіанти вам припали до душі. Біжіть швидше на кухню і робіть маленькі зелененькі шедеври. Головне не пересолити, адже тепер ви знаєте скільки потрібно взяти солі. &# 128539;

Всім до швидкого, побачимося на цьому блозі. Пишіть коментарі, діліться сторінкою в соціальних мережах, додавайтеся до мене в групу в контакті. Вообщем всім всього самого позитивного і головне гарного настрою і вдалого дня!

Радимо прочитати

Рецепт малосольних огірків швидкого приготування в пакеті
Рецепт малосольних огірків швидкого приготування в пакеті
Весна набирає обертів, в продажу з'явилися перші грунтові огірки за прийнятними цінами. А це означає, що прийшов час для огіркових рецептів. Першим на черзі, звичайно ж, рецепт малосольних огірків
Огірки мариновані солодкі в літрових банках, покроковий рецепт з фото
Огірки мариновані солодкі в літрових банках, покроковий рецепт з фото
Консервація огірків на зиму - це обов'язковий і абсолютно особливий атрибут будь-якого літа. Сім'ї, захоплені консервацією, зазвичай закочують досить багато огірків і це виправдано. Взимку такі
Огірки різані на зиму
Огірки різані на зиму
Неймовірно смачні і ароматні шматочки хрустких зелених плодів, створені з додаванням винного оцту - відмінна знахідка для виготовлення гамбургерів, салати і піца. Консервовані різані огірки відмінно
Огірки на зиму без стерилізації
Огірки на зиму без стерилізації
Хрусткі огірочки мариновані – завжди відмінне доповнення до будь-якого столу. Тому потрібно скористатися сезоном і закатати їх якомога більше, щоб взимку можна було насолоджуватися приємним смаком
Малосольні помідори
Малосольні помідори
Малосольні помідори, приготовані за цим рецептом, виходять ароматними і дуже смачними. Маринуються вони дуже швидко і просто. У вас виходить яскрава соковита закуска, яка додасть потрібний акцент

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Код: Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код:
X

Зарегистриваться
/Войти

На початок сторінки