Пампушки до борщу з часником - українські рецепти пампушок в духовці і не тільки за 20 хвилин
Привіт всім моїм читачам і передплатникам блогу! Як і обіцяла, публікую статтю про пампушечки. Ну і звичайно ж, ділюся ще одним рецептиком наваристого, смачного, справжнього червоного українського борщу з м'ясом і салом.
Замітка буде короткою, але дуже цікавою і змістовною. До речі, а ви як готуєте цей супчик? Якщо у вас свої секрети цієї страви? Напишіть коментарі, якщо є така можливість, поділіться з усіма &# 128558;
Український борщ з пампушками - найсмачніший класичний рецепт
Найсмачніший варіант, який ви можете приготувати в домашніх умовах швидко і легко. А головне доступно. Дотримуючись, цим покроковим діям ви з легкістю дізнаєтеся як правильно приготувати, як варити, щоб він був красивим.
Нам знадобиться:
- м'ясо свинини або яловичини, можна курки - 500 г
- картопля - 2 шт.
- буряк - 200 г
- морква - 150 г
- оцет - 0,5 ч.л
- капуста - 100 г
- цибуля ріпчаста - 1 шт.
- часник - 2 зубчики
- томатна паста - 2 ст.л
- сало - 50 г
- сало -30 г
- перець і сіль за смаком
- лавровий лист, зелень петрушки і кропу за смаком
Спосіб приготування:
1. Будь-яке м'ясо (яловичина або свинина), яке є у вашому домі поріжте кубиками, відокремте від кістки. Відваріть з м'яса і кістки м'ясний бульйон. У самому кінці варіння приберіть кістка, а шматочки залиште. Зазвичай м'ясо вариться 1,5 години. В кінці варіння киньте цибулину, звичайно заздалегідь з неї зніміть лушпиння. Більш ароматний це бордовий цибулю.
2. Буряк покришите дрібно ножем ось на такі бруски, можна потерти на тертці або пропустити через комбайн, кому як більше подобається. Буряк тушкуйте на сковороді, додайте до неї трохи рослинного масла і водички. В самому кінці смаження сбризгніте її оцтовою есенцією, щоб закріпити яскраво-бордовий колір.
Важливо! Гасіть на повільному вогні.
Моркву і цибулю дрібно поріжте. Морква найкраще натерти на крупній тертці, а цибулю порубати на кубики. Обсмажте овочі на іншій сковороді з рослинним рафінованим маслом. Як цибулю і моркву стануть м'якими, додайте дрібно порізані шматочки сала, перемішайте і протушкувати ще так 5 хвилин. Далі приберіть з плити сковороду. І цю зажарку додайте в суп.
3. Наріжте рівним кубиком картопля і закиньте його в киплячий бульйон варитися.
4. Після буряк, червоного фіолетового кольору. Красотища !!!
5. Свіжу білокачанну капусту покришите і внесіть теж в каструлю в слід за буряком.
6. Додайте томатну пасту, або кетчуп власного домашнього виробництва. Розмішайте.
7. Видавіть на чеснокодавке зубчик часнику, це додасть аромат супу.
8. Далі додайте зелень дрібно посічену. І закиньте листочок лаврушки.
Важливо! Класти лавр потрібно в самому кінці варіння, приблизно за 1 хвилину до вимкнення, щоб цей листочок не дав якусь гірчинку.
Подавайте суп з пампушками або можна додати до цієї страви галушки. Рецепт цих м'яких грудочок шукайте нижче в цій замітці.
9. Посоліть і поперчіть. Ну, що ж смачного! Заправте борщ сметаною в тарілці.
Якщо ви любитель подивитися і послухати, то тоді вам на допомогу ось це відео з ютуба:
Справжній борщ по-українськи в мультиварці
З цієї диво помічницею, ваше перше блюдо вийде як в печі, варто спробувати, це дуже смачно! Який режим вибрати? Читайте інструкцію і все дізнаєтеся, з радістю ділюся з вами інформацією. &# 128578;
Нам знадобиться:
- куряче філе - 600 г
- морква - 1-2 шт.
- капуста свіжа - 600 г
- буряк - 1 шт.
- картопля - 4-6 шт.
- цибуля ріпчаста - 1 шт.
- перець солодкий - 1 шт.
- томатна паста - 2-3 ст.л
- масло рослинне і зелень
- сіль і перець за смаком
Спосіб приготування:
1. Овочі очистіть від шкірки, моркву натріть на крупній тертці, а цибулю порубати кубиками.
2. Далі в чаші мультиварки на режимі «Жарка» з відкритою кришкою обсмажте спочатку цибулю ріпчасту.
3. Як тільки цибулька стане м'який, внесіть до нього моркву. Забула сказати, смажити потрібно на рослинній олії, та ви і самі напевно здогадалися.
4. Солодкий болгарський перчик вимийте під проточною водою. Видаліть серцевину і насіння. Поріжте кухонним ножем на шматочки у вигляді довгих скибочок.
5. Додайте його до овочів.
6. Всю улюблену зелень подрібніть.
7. Буряк як показано на малюнку порубати на бруски.
8. Зелень теж внесіть в овочеву суміш.
9. Ну, а після буряк і томатну пасту. Все перемішайте і тушкуйте так деякий час.
10. Куряче м'ясо потрібно буде теж злегка обсмажити, для цього його спочатку наріжте на шматочки.
11. Додайте до овочів, перемішайте. За часом м'ясо викладається в чашу приблизно на 18 хвилині.
12. Потім вимкніть режим «Жарка», залийте блюдо водою.
13. Як вода закипить внесіть капусту, яку спочатку потрібно буде помити і нашаткувати.
14. Ось як це виглядає.
15. Тепер справа за картоплею, його наріжте кубиками.
16. І додайте в чашку, посоліть.
17. Увімкніть режим «Суп» і варіть 1 годину, у кого-то час приготування може бути і 2 години, в залежності від моделі цього мультічуда.
Борщ в мультиварці готовий, просите до столу. Смачних історій!
Часникові пампушки за 20 хвилин на сковороді
Ви, напевно думаєте, як такі приготувати? Так ось, пампушки на сковороді з часником, це ароматні й чудові булочки, які зникнуть з вашого столу за мить. А це опис допоможе вам зробити все правильно і правильно, запікайте їх у духовці і пригощайте близьких і коханих вам людей.
Нам знадобиться:
тісто
- вода - 0,5 ст.
- цукор - 1 ч.л.
- масло рослинне - 1 ст.л
- дріжджі сухі - 5 г (пів пакетика)
- борошно - 1,5 ст.
- часник - 2 головки
заправка:
- часник - 2 зубчики
- сіль - 0,5 ч.л
- масло рослинне - 1 ч.л
- вода - 30 мл
- кріп за смаком
Спосіб приготування:
1. Візьміть чисту миску висипте в неї дріжджі. Налийте теплої води і присолите. Відсуньте чашу в сторонку на 5 хвилин. По закінченню часу перемішайте дріжджі, вони повинні були взятися шапочкою. Додайте рослинне масло, цукор, а потім вже просіяне борошно. Замісити тісто, воно повинно вийде м'яким і пружним.
2. З тіста нарвіть шматочки і перетворите їх в невеликі грудочки. Відсуньте вбік нехай постоять трохи, якщо є час то хвилин 40.
Важливо! Накрийте пампухи паперовими серветками, щоб вони не засохли зверху!
3. Приготуйте часниковий соус: очищений часник, масло, воду розітріть ступкою в мисці, а далі внесіть дрібно порізаний кріп і теж пам'ятаєте. Який же чудовий запах!
4. Пампушки випікайте в розігрітій духовці при температурі 180 градусів до блискучої коричневої скоринки. Після змастіть їх часниковим соусом. Подавайте їх з супом. Смачного!
Бурякові пампушки на кефірі з часником в духовці
Є ще інший варіантік, дуже незвичайні смачні і яскраво бордові колобки вийдуть. А вся справа в тому, що ми будемо використовувати буряк. У цьому виді теж не присутні яйця. І пампухи смажаться на сковороді, швидко і просто!
Нам знадобиться:
- Буряк (відварна) - 150 г
- Часник - 1 часточка
- Сметана (або жирний кефір) - 50 мл
- Цукор - 1 ст.л.
- Олія соняшникова - 50 мл
- Сіль - 1 ч.л.
- Дріжджі сухі - 0,5 ч.л
- Борошно - 3000 г
Спосіб приготування:
1. Зробіть опару. Для цього в теплому кефірі або сметані розчиніть дріжджі. Додайте цукор і сіль і 1 ст. л борошна. Перемішайте і дайте постояти трішечки.
2. Часник накришить дрібно в миску і залийте його рослинним маслом. Можна пропустити через прес. Цей розчин повинен постояти і настоятися.
3. Отварную буряк подрібніть в блендері.
4. У готову опару внесіть подрібнену буряк, перемішайте. Ось він цей красивий колір!
5. Внесіть просіяне борошно. Ложкою вимісити тісто, як тільки стане незручно вимішувати перекладіть його на стіл. І там добре розімніть.
6. Після того, як тісто готове, перекладіть його зі столу в миску і дайте йому підійти (час відпочинку становить 40 хвилин). Ось яке воно вийшло. З нього сформуйте колобочкі, умочіть їх в часникову заправку і відправте їх на сковороду застелену спеціальним папером, ну або просто сковороду змажте маслом.
6. Накрийте пампухи серветкою і дайте їм в сковороді ще разок піднятися. Після, випікайте в розігрітій духовці до 180 градусів приблизно 30 хвилин.
7. Після того, як ви дістанете ці красені з духовки потрібно буде знову змастити їх часниковим соусом. Ось і все, вони готові, подавайте їх до свіжого супу. Смачного!
Рецепт приготування галушок для супу
Галушки можна зробити до будь-якого супу, який ви любите найбільше.
Нам знадобиться:
- яйце - 1 шт.
- вода - 3 ст.л
- борошно - 0,5 ст.
- сіль за смаком
Спосіб приготування:
1. З'єднайте воду з яйцем і сіллю. Перемішайте віночком. Посоліть.
2. Додайте борошно і зробіть тісто схоже за консистенцією, як на оладки.
3. У суп закидайте по пів ложечки тіста, акуратно прибираючи пальцями.
Важливо! Робіть цю процедуру в самому кінці варіння, не за довго до того моменту, як вимкніть каструлю.
4. Готовність ви визначайте так, якщо галушки спливли значить вони вже готові. Ось як красиво і апетитно вийшло!
Можна приготувати галушки з іншим варіантом, якщо вам хочеться дізнатися як, чітайту цю статтю:
Ось такі чарівно ароматні страви ви можете приготувати, особливо вони улюблені, коли на вулиці холодно або йде дощ, або на дворі страшний мороз.
Сподіваюся моя добірка вам стане в нагоді і ви спече смачні часникові пампушки до наваристого запашиста борщу.