Рецепт простого і смачного салату на швидку руку
Добрий день передплатники! Сьогодні хочу запропонувати вам надзвичайно швидкий, легкий салат на швидку руку, який можна зробити вдома, на свято або навіть в поході.
Із задоволенням приготуйте його і насолоджуйтеся смаком. Тим більше ніякі продукти варити не доведеться, цей салат без варіння інгредієнтів. Але хочу зауважити, що краще він виходить з вареним яйцем, але якщо немає часу на його варіння, то яйце можна замінити на свіжу моркву. А також його можна приготувати без майонезу, замість нього додати сметану.
У моїй родині він носить назву
Швидкий салат з ковбасою
Нам знадобиться:
- копчена ковбаса - 300 г;
- огірки свіжі - 2 шт .;
- яйце - 4 шт або можна замінити на моркву - 2 шт .;
- консервована кукурудза - 1 банка;
- пір'я зеленої цибулі або кріп для прикраси; сіль, перець - за смаком;
- майонез
Спосіб приготування покроково з фото:
1. Відваріть яйця в круту. Очистіть від шкаралупи. Поріжте соломкою. Як же апетитно виглядає неправда? Якщо ви хочете використовувати яйця, то візьміть моркву і натріть її на тертці.
2. Ковбасу теж наріжте довгеньких брусочками.
3. Тепер візьміть огірки, як завжди добре промийте їх проточною водою. І теж наріжте соломкою &# 128578; Який запах по кухні пішов. Слюнько біжать!
4. Далі відкрийте банку кукурудзи спеціальним ножем, злийте всю непотрібну рідина. Додайте до решти інгредієнтів! Дивіться вже дуже апетитно.
5. Додайте майонез або сметану, все перемішайте ретельно.
6. Перекладіть інгредієнти в святкове блюдо або в миску, креманку. Подайте до столу прикрасивши пір'ям зеленого лука або кропу. Яка краса!
Ось такий легкий і классненький варіант можна приготувати завжди, коли ви поспішаєте або несподівано нагрянули гості. Смачного!
Всього самого доброго і барвистого в цей день я вам побажаю! Посміхайтеся! На десерт дивіться ось це прикольне відео, як приготувати таку страву швидко, смачно і недорого
Р.S. Фішка цього виду його в простоті, і то що ми всі інгредієнти порізали у вигляді соломки. Можна його назвати «Салат соломка з кукурудзою і ковбасою». Ароматика копченої ковбаски розпалює апетит. Ваші гості залишаться задоволені і з'їдять все до останньої ложки!
C повагою, Катерина Манцурова