Суп харчо з рисом відоме по всьому світу грузинське блюдо. Воно настільки популярно, що можна знайти безліч різних варіантів його приготування. Не завжди вони нагадують той грузинський рецепт.
Суп харчо з баранини - це національне грузинське блюдо. Як правило його готують з грудинки барана або бика, різниці немає. Головне, щоб кожен шматочок, який відправляється в суп був з кісточкою і з
Традиційний національний грузинський суп харчо готують з яловичини, приємного сливового соусу, рису та інших важливих компонентів. У перекладі з грузинського «харчо» означає
Суп харчо в мультиварці виходить при правильному приготуванні смачнішим, ніж той, який зварений на звичайній плиті в звичайній каструлі. Цей ефект пояснюється особливостями температурних режимів в
Суп харчо - прекрасний варіант для холодної пори року. Погодьтеся, що це особливо актуально для нашої країни. Ось чому дане блюдо особливо полюбилося російським господарочкам. І в кожній родині є