» » Абрикосовий фреш

Абрикосовий фреш


Абрикосовий фреш
Соковитий і тягучий абрикосовий фреш легко створити влітку, придбавши на ринку або в супермаркеті стиглі фрукти. Якщо у вас в саду ростуть абрикоси, то вам подвійно пощастило, адже ви не тільки можете кожен день створювати для себе і своїх рідних цей корисний напій, а й бути точно впевненими в тому, що фрукти не оброблялися ніякими хімікатами! Щоб збільшити користь фрешу, додавайте при його створенні НЕ цукровий пісок, а мед, але тільки якщо у дегустують немає алергії на цей солодкий продукт. Не забувайте про мінеральну воду - абрикоси м'ясисті фрукти, тому відразу отримати фреш з них не вдасться, а це значить - мінеральну воду додавати обов'язково! Лимонний сік підкреслить солодкість фруктів і подарує напою легку кислинку.

Складові

Абрикосовий фреш
Вам знадобляться на 2 порції:

  • 200 г абрикосів
  • 200 мл мінеральної води без газу
  • 1 ст. л. меду
  • 1 ч. Л. лимонного соку

Приготування

Абрикосовий фреш
1. Свіжі абрикоси промиємо у воді, зчищаючи бруд з верхнього шару фруктів. Розділимо на половинки, видаляючи кісточки і зіпсовані плоди. Найкраще використовувати помаранчеві абрикоси і з червоними вкрапленнями зверху - вони найсолодші з усіх сортів такого фрукта.

Абрикосовий фреш
2. пересиплю очищені абрикосові половинки в чашу блендера - краще скористатися глечик блендером, так як він якісніше збиває продукти.

Абрикосовий фреш
3. Додамо мед будь-якого сорту, його можна замінити цукровим піском. Наллємо мінеральну воду без газу або охолоджену кип'ячену - на вибір, лимонний сік - щоб фреш не потемнів.

Абрикосовий фреш
4. Подрібнимо весь вміст ємності протягом 2 хвилин на режимі пульсації, щоб все половинки фруктів перетворилися в пюре. Якщо хочеться охолодженого фрешу, то в ємність при подрібненні додамо пару кубиків льоду. Можна заздалегідь заморозити половинки абрикосів і створити фреш з них, витягнувши продукт з морозилки за 10 хвилин до приготування напою, щоб він злегка розморозився.

Абрикосовий фреш
5. Готовий абрикосовий фреш розіллємо у високі склянки, келихи або в банки для коктейлів. Помістимо в кожну ємність трубочку з широким отвором, так як напій вийде дуже густий, і подамо до столу відразу ж після створення, зберігаючи в ньому максимум вітамінів і мікроелементів.

Радимо прочитати

Абрикосова пюре на зиму
Абрикосова пюре на зиму
Янтарне абрикосове пюре - універсальний дивовижний десерт, відмінна начинка для пишних духових пирогів і основа безлічі вітамінних напоїв.
Абрикосовий пиріг без випічки
Абрикосовий пиріг без випічки
Пиріг без випічки з фруктами і сиром - це прекрасна альтернатива традиційним тістечком і тортів. Його дуже приємно готувати влітку: немає необхідності включати духовку.
Абрикосовий смузі
Абрикосовий смузі
Смачний і соковитий сніданок можна собі приготувати з абрикосів і кефіру - абрикосовий смузі. Такий напій і підбадьорить, і додасть сил і настрою на весь день, правда, якщо у вас в наявності є свіжі
Абрикоси на зиму консервовані в сиропі
Абрикоси на зиму консервовані в сиропі
Абрикоси – плоди, з яких можна створювати безліч різних апетитних страв. Одним з варіантів їх приготування є заготовки на зиму, з них варять абрикосове варення, конфітюр, джем, компоти і сиропи.
Абрикосовий сік на зиму
Абрикосовий сік на зиму
Сьогодні пропонуємо вам забрати в зимові холоди яскравий і корисний напій – готуємо абрикосовий сік на зиму з м'якоттю в домашніх умовах. Завдяки мінімальній термообробці практично всі вітаміни

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Код: Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код:
X

Зарегистриваться
/Войти

На початок сторінки