Апельсиновий курд
Апельсиновий курд - шалено смачний цитрусовий крем, який ви можете створити на своїй кухні всього лише за 20 хвилин. Його традиційно подають до морозива, бісквітним десертів, змащують ним коржі для тортів. При приготуванні страви за рецептом пам'ятайте про те, що крем виходить не густим і не рідким - не чекайте він нього того, що він застигне і придбає тверду форму. Консистенція правильно створеного курдів як у тесту на оладки - він повинен злегка стікати з ложки. Зберігається такий крем в холодильнику близько 4-5 днів, але практично ніколи не доживає до цього часу, так як багато ласуни воліють з'їдати його в перші години після охолодження.
Складові
- 1 апельсин
- 2 курячих яйця
- 100 г цукрового піску
- 25 мл лимонного соку
- 50 г вершкового масла