» » Свинячі рулетики з начинкою

Свинячі рулетики з начинкою


З якими думками ви починаєте нову робочий тиждень? Коли в понеділок в 6 ранку дзвонить будильник, в моїй голові присутня лише одна думка: «На наступних вихідних вже точно відпочину і відісплюся». Але приходить субота, а з нею – невичерпний заряд енергію. А як може бути по-іншому! За вихідні потрібно встигнути зробити багато чого, в тому числі і відпочити. Для одного субота – це диван, пульт, телевізор, для іншого – рибалка або лазня з друзями, для мене – це особливий, смачно приготований обід або вечерю. Тому стандартні буденні страви навіть не розглядаються, вони будуть на столі протягом тижня, у вихідний день можна побалувати себе чимось таким собі. Свинячі рулетики з овочевою начинкою готуються не так вже й складно, як може здатися. Принаймні, з борщем або розсольником ви будете возитися не менше.

Свинячі рулетики з начинкою фото рецепт

Свинячі рулетики

найцікавіше в цих рулетах – начинка. Ви її щоразу можете змінювати на свій смак. Мені подобається вона з трохи островато-солодкуватим смаком, тому до солоденькою морквяно-цибулинна масі додала мариновані огірки. Але про все по порядку.

Інгредієнти:

Свинина цибуля морква рецепт рулетиків
  • свинина м'якоть 350-400 г,
  • морква – 1 великий коренеплід,
  • ріпчаста цибулю – 1 голівка,
  • мариновані огірки – 2 шт.,
  • часник 3-4 зубчики,
  • сметана – 200 г
  • приправа або сіль
  • соняшникова олія без запаху для пасерування і обжарювання.

Процес приготування:

Починаємо з м'яса. Свинину промиваємо, витираємо серветкою, нарізаємо на медальйони товщиною 2-2,5 см Кожний з них добре відбиваємо.

Відбивні для рулетиків з свинини

Я на свинину не кладу мішечок, а б'ю її прямо по м'ясу. З двох сторін трохи присаливаем вже відбиті шматочки, багато не потрібно, тому що головне – не пересолити. Потім кладемо видавлений часник. І поки відкладаємо в сторону.

Відбивні зі свинини з часником

Для начинки кришимо цибулину, тремо на середній тертці моркву. Перекладаємо в окрему сковороду. Туди ж вливаємо трохи соняшникової олії і води, солимо.

Начинка для рулетиків з моркви і цибулі

Тушкуємо на тихому вогні майже до готовності. Викладаємо на тарілку, додаємо потерті огірки. Якщо любите зелені оливки, можна і додати в начинку.

Начинка з огірків та моркви для рулетиків

Коли все підготовлено, у сковорідку наливаємо олію і ставимо розігріватися. Перш ніж поставити рулетики з свинини в духовку, їх потрібно обсмажити у фритюрі.

Отже, на відбите м'ясо по довжині всього шматка кладемо начинку. Звертаємо в рулет і зав'язуємо ниткою.

Як приготувати свинячі рулетики з начинкою

Намагайтеся залишати довгий кінчик, щоб перед подачею на стіл, нитки було легко зняти з м'яса. Акуратно кидаємо в розпечене масло, чекаємо, коли зарум'яняться, після чого викладаємо рулети в глибоку жаростійку сковороду, гусятницю або форму.

zharenye-svinye-ruletiki-na-skovorode

В сметану вливаємо воду (приблизно 0,5 склянки), перемішуємо, заливаємо соусом рулети.

Рулетики з свинини в сметанному соусі

Ставимо в теплу духовку на 25-30 хвилин, готуємо при температурі 170 градусів.

м'ясні Рулетики в духовці

як гарнір до цього блюда я подала картопляне пюре. Ви ж можете проявити більше фантазії і зробити що-небудь інше. Приємного апетиту!

м'ясні Рулетики з начинкою

Автор рецепта і фото: Ксюша.

Радимо прочитати

Рулетики з лаваша
Рулетики з лаваша
Маленькі рулетики з лаваша з сиром і зеленню - смачна і ситна закуска. Її можна вживати із чаєм, кавою, пивом. Весь процес приготування цього ароматного страви не займе багато часу, а ось результатом
Рецепт смачних котлет з ліверу
Рецепт смачних котлет з ліверу
Здрастуйте, дорогі читачі! Записна книжка Анюти надихає мене на нові страви, чому несказанно раді члени моєї сім'ї. Заходжу я тут якось на сайт, а на головній - вареники з картоплею і лівером. Часу

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Код: Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код:
X

Зарегистриваться
/Войти

На початок сторінки