» » Як приготувати домашній майонез рецепт

Як приготувати домашній майонез рецепт


Як приготувати домашній майонез

Багато молоді господині задаються питанням: Як приготувати домашній майонез? Зробити його не складно.

І зараз я з вами поділюся цим рецептом. Тим більше, що у кожного з вас на кухні знайдуться під рукою всі необхідні інгредієнти.

Як приготувати домашній майонез

Для приготування в домашніх умовах майонезу нам потрібно буде не дуже багато продуктів:

  • 1 сире яйце;
  • 2 жовтки, теж сирих;
  • 1 ст. ложка гірчиці;
  • Близько 2 склянок оливкової олії (можна кукурудзяного);
  • 2 ст. ложки лимонного соку;
  • по дрібці солі і перцю.

Приготування домашнього майонезу

Приготуйте посуд (це може бути звичайна скляна банка), в якій будете готувати, але не дуже широкий.

відповідно До рецепту яйця повинні бути свіжими. Покладіть в банку всі продукти: 2 жовтки, яйце, ложку гірчиці (можна діжонської), лимонний сік, по дрібці солі і перцю крім олії рослинної.

Добре збийте блендером (віночком може не вийти) до однорідної маси.

Збивати не припиняйте, поступово починайте по краплях вводити рослинна олія (оливкова або кукурудзяна). Якщо такого масла немає, то візьміть звичайне рослинне масло рафінована.

Ви помітите, що отримана маса стала змінювати свій стан, стала густішою у вигляді емульсії. Починайте додавати масло, що залишилося, але не всі відразу, а тоненькою цівкою. От і все.

Як приготувати домашній майонез? Думаю, що це питання у вас більше не буде виникати.

Домашній майонез не слід зберігати в холодильнику не більше тижня. Він дуже хороший для заправки салатів.

p.s. Діліться рецептом зі своїми друзями, залишайте коментарі. І не забувайте про подарунок.

Радимо прочитати

Рецепт тістечко безе з кремом
Рецепт тістечко безе з кремом
Хочу поділитися дуже оригінальним рецептом Тістечко безе з кремом. Цей рецепт не просто корисний і смачний, але ще і дуже практичний, тому, що безе робиться з білків, а крем з жовтків.
Рецепт М'ясо під шубою
Рецепт М'ясо під шубою
Універсальний рецепт М'ясо під шубою – свинина з хрусткою скоринкою з картоплі і свіжими овочами. За цим рецептом можна приготувати будь-яке м'ясо, добре відбивши його. Відмінно підійде для сімейного
Часниковий соус
Часниковий соус
Часниковий соус – це пікантне доповнення до багатьох страв, зокрема до м'ясних. Існує досить багато рецептів приготування цього соусу, де використовують найрізноманітніші основи (майонез, сметана,
Майонез без яєць
Майонез без яєць
У багатьох сім'ях майонез на обідньому столі присутній практично завжди. З холодним соусом і м'ясо смачніше, і будь салатик виходить краще і ситніше. Єдине, соус промислового виробництва – продукт

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Код: Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код:
X

Зарегистриваться
/Войти

На початок сторінки