» » Рецепт тістечко безе з кремом

Рецепт тістечко безе з кремом


Тістечко безе з кремом

Хочу поділитися дуже оригінальним рецептом Тістечко безе з кремом. Цей рецепт не просто корисний і смачний, але ще і дуже практичний, тому, що безе робиться з білків, а крем з жовтків.

Тістечко безе з кремом

Для приготування тістечка нам знадобляться зовсім прості продукти

Для безе:

  • 3 білка;
  • Пакетик ванільного цукру;
  • 1 неповний стакан цукрової пудри (або цукру).

Для крему:

  • 3 яєчні жовтки;
  • 3 ст. ложки цукру;
  • 90 мл молока;
  • Пакетик ванільного цукру;
  • 100 г масла вершкового;
  • Подрібнені волоські горіхи.

Приготування безе

Відокремлюємо білки від жовтків в глибоку миску, а жовтки відкладаємо в окремий посуд, що з них можна приготувати хмиз. Як відокремити білки від жовтків? Для цього є напевно багато способів. Одним з яких ми всі з вами користуємося — це акуратно перекладати жовток з однієї половини шкарлупи в іншу. А є ще один, дуже цікавий спосіб. Взяти звичайну воронку і вбити в неї яйце, білок витікає через отвір, а жовток залишається всередині.

Для того, щоб білки добре взбивались необхідно щоб вони були холодними.

Збийте білки, щоб вийшла міцна піна, з допомогою міксера на великій швидкості. Вони повинні добре триматися на віночку. Не припиняючи збивання, додайте ванільний цукор і поступово всипайте цукор. Після того, як білкова маса буде готова за допомогою двох ложок або кондитерського мішка викладіть масу на деко, на папір для випічки.

Розігрійте духовку і поставте в неї деко, випікайте при температурі 120-140 °C близько години.

Приготування крему для безе

В невелику каструльку насипте цукор, влийте 70 мл молока, поставте на вогонь (довести до кипіння). 20 мл молока налийте в посуд з жовтками, злегка збийте міксером. Не припиняючи збивання, поступово вливайте дуже тоненькою цівкою молоко закипіло. Отриману суміш вилийте в каструлю і знову поставте на вогонь , доведіть до кипіння, заважайте щоб не пригоріло (не кип'ятіть!). Ви побачите що крем загус, можна зняти його з вогню. Тепер його треба охолодити, після чого додати ванільний цукор і перемішати.

Розігрійте масло до стану густої сметани і збийте міксером на великій швидкості в еластичну масу. Додайте в масло невеликими порціями вже приготований молочно-яєчний крем при цьому не припиняйте збивати.

Дістаньте з духовки вже готові безе, дочекайтеся коли вони охолонуть. Тепер поверхня можна рясно змастити кремом і обсипати горіхами.

Тістечко безе з кремом готово. Смачного.

Радимо прочитати

Торт з меренгою
Торт з меренгою
Цей рецепт я вважаю власним вдалим винаходом, хоча цілком можливо, що щось аналогічне давно відомо. Один час, якщо була можливість приготувати безе, я у все бісквітні торти додавала його шар, тому що
Торт з печива і сметани без випічки
Торт з печива і сметани без випічки
Літніми днями зовсім немає бажання займатися випічкою, тому люблю готувати різні десерти, для яких не потрібна духовка. Ось і сьогодні пропоную один з таких швидких і дуже смачних рецептів десерту
Листкове тістечко з кремом Патисьер
Листкове тістечко з кремом Патисьер
Дуже люблю кондитерські вироби зі заварним кремом, але його не завжди зручно використовувати, так як для деяких виробів він рідкуватим і може витікати. А от якщо додати в нього трохи крохмалю, то за
найсмачніший торт
найсмачніший торт
найсмачніший торт складається з декількох коржів. Медовий, листковий, безе з горіхами це види коржів, які прослоены заварним кремом зі згущеним молоком і збитими вершками.
Печиво Савоярді
Печиво Савоярді
Заморські назви солодощів завжди інтригують, їх хочеться скоріше спробувати, щоб мати власне уявлення про смак ласощів. «Савоярді»- так по-італійськи називається приголомшливо смачне бісквітне

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Код: Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код:
X

Зарегистриваться
/Войти

На початок сторінки