» » Бісквітний торт з вершками

Бісквітний торт з вершками


Торт з вершками рецепт з фото

Цей торт по суті є найпростішим пирогом. Різниця лише в тому, що цей пиріг був чудесним чином облагороджений кремом на основі вершків. Результат вийшов досить ошатним, що не може не радувати мене. Повинна Вам зізнатися, після з'їденого мною першого шматочка я зрозуміла, що в цьому торті все-таки чогось не дістає. У ньому не дістає кислих ягід, візьміть це на замітку :) Рецепт і багато фото далі ...

Торт з вершками рецепт з фото

Складові:

  • 2 яйця
  • 2/3 склянки цукру
  • 100 г вершкового масла
  • 2 склянки борошна
  • 1 ч.л. розпушувача
  • 200 мл жирних вершків
  • 70 г цукрової пудри
  • 10 г желатину

Бісквітний торт покроково

2 яйця збити з 2/3 склянки цукру.

Торт з вершками рецепт з фото

Далі додаємо 100 г злегка підталого вершкового масла (НЕ маргарину).

Торт з вершками рецепт з фото

Вводимо борошно. На такий обсяг продуктів нам буде потрібно неповних 2 склянки + чайна ложка розпушувача (з гіркою).

Торт з вершками рецепт з фото

{ad1}

Гарненько перемішуємо всі інгредієнти до однорідного стану. Тісто для коржа повинно вийти шовковистим, абсолютно однорідним, глянсовим. Воно не тече, тому перекладаємо його в роз'ємну форму за допомогою силіконової лопатки (дуже зручно), а потім нею ж розподіляємо тісто по всьому об'єму форми.

Торт з вершками рецепт з фото

Випікаємо корж в заздалегідь розігрітій до 180 градусів духовці протягом 30 хвилин. Готовність перевіряємо зубочисткою. Готовий корж охолоджуємо, потім витягуємо з форми і розрізаємо на 2 частини.

Торт з вершками рецепт з фото

Далі готуємо крем для торта. Беремо 200 мл жирних вершків, 70 г цукрової пудри і 10 г желатину. Желатин заливаємо 1/3 склянки окропу і залишаємо на 10 хвилин. Вершки збиваємо з цукровою пудрою, потім додаємо вже розчинився желатин і ще раз збиваємо.

Торт з вершками рецепт з фото

Далі нам знову знадобиться роз'ємна форма, в якій випікався корж. Коржі будемо мати у своєму розпорядженні розрізами назовні, це дозволить без їх обрізання домогтися ідеальної форми для готового торта. Перший корж (шапка догори) кладемо на дно форми і змащуємо його половиною крему. Потім кладемо другий корж і обмазуємо його поверхню другою половиною крему. Відправляємо торт в холодильник на 1 годину.

Бісквітний торт з вершками можна «зібрати» і по іншому, це справа ваших особистих переваг і фантазії, я ж в цей раз оформила його класичним способом, просто гладка поверхня без прикрас.

Торт з вершками рецепт з фото

Приємного чаювання (або кавування)!

Торт з вершками рецепт з фото

Торт з вершками рецепт з фото

Радимо прочитати

Торт з вершками Цукотто
Торт з вершками Цукотто
Торт Цукотто дуже простий у приготуванні. Одночасно смачний і незвичайний десерт з суфле і шоколадного бісквіту з ягодами, вишнею і крихтами шоколаду. Холодним зимовим вечором з гарячим чаєм, в
Торт з меренгою
Торт з меренгою
Цей рецепт я вважаю власним вдалим винаходом, хоча цілком можливо, що щось аналогічне давно відомо. Один час, якщо була можливість приготувати безе, я у все бісквітні торти додавала його шар, тому що
Торт з бананами
Торт з бананами
Цей простий і швидкий у виконанні торт відмінно підійде для чаювання в тихому сімейному колі. Але якщо ваші друзі і знайомі є великими любителями бананів і десертами з ними, то можна приготувати
найсмачніший торт
найсмачніший торт
найсмачніший торт складається з декількох коржів. Медовий, листковий, безе з горіхами це види коржів, які прослоены заварним кремом зі згущеним молоком і збитими вершками.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Код: Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код:
X

Зарегистриваться
/Войти

На початок сторінки