» » Чізкейк, який завжди виходить

Чізкейк, який завжди виходить


Чізкейк з сиру
Сьогодні я хочу поділитися з вами, мої дорогі читачі, рецептом чізкейку, який завжди виходить. Безумовно, як і практично з будь-випічкою, з чізкейк доведеться злегка повозитися, але результат вам гарантований і ці невеликі зусилля однозначно варті того, щоб потім насолодитися досить важким (а значить вистачить усім і навіть добавка буде) сирним пирогом.

Звідки така назва «Чізкейк, який завжди виходить»? В інтернеті, як і в реальному житті, протікають процеси. Люди діляться своїми кулінарними знахідками і експериментами, і спасибі їм за це велике. І ось методом проб і помилок користувачів інтернету, захоплених кулінарією, на світ народився рецепт чізкейку, який завжди виходить. Рецепт трохи відрізняється від класичного. По-перше, що в приготуванні чізкейку часто-густо використовують не вершковий сир, а сир, я думаю, всі вже звикли. Цей інгредієнт нам більш доступний. А по-друге в даному рецепті чізкейку, який завжди виходить, ще присутній додатковий верхній шар, що складається зі сметани, змішаної з цукром. Чесно кажучи, я до кінця так і не розібралася навіщо тут цей шар, але те, що він (цей шар) неймовірно смачний - це факт. Без нього чізкейк з сиру і печива був би не таким ідеальним і ніжним.

Загалом, рецепт супер! Чізкейк, «який завжди виходить», дійсно вийшов ідеальним. Так що рекомендую його всім любителям пирогів і сирної випічки. Печіть на здоров'я і додавайте рецепт в закладки :)

Час приготування: 90 хвилин

Кількість порцій - 10

Складові:

  • 500 г печива
  • 500 г сиру
  • 150 г вершкового масла
  • 150 мл вершків
  • 200 г цукру + 4 ст.л. цукру
  • 10 г ванільного цукру
  • 3 яйця
  • 250 мл сметани

Чізкейк з сиру, рецепт з випічкою

Для приготування чізкейку нам знадобиться 500 г печива «Топлене молоко» або будь-яке інше схоже на нього. Найчастіше в рецептах приготування чізкейк рекомендують брати 400 г печива, але мені захотілося приготувати такий чізкейк, в якому шар з печива буде досить відчутний.


Нам слід перемолоти печиво в крихту. Найпростіший і швидкий спосіб зробити це - скористатися блендером. Умовно розділивши печиво на 3 партії я по черзі їх перемолола.


Вийшла ціла гора крихти з печива. Побачивши цей обсяг я мимоволі засумнівалася в своїй затії використовувати 500 г печива замість рекомендованих 400. Але сумніви були марними :)


Для приготування шару з печива нам ще знадобиться 150 г вершкового масла, яке слід розтопити.

{ad1}


Змішуємо розтоплене масло з крихтою. Перемішуємо ретельно, за допомогою рук, мнучи ними масу.


Для приготування цього чізкейку з сиру я скористалася рознімною формою діаметром 21 см.

Викладаємо масу з печива і масла в форму, попередньо вистелив її дно пергаментом, і формуємо дно і стінки майбутнього чизкейка з сиру. Щільно утрамбовуємо масу.

Після чого відправляємо форму в холодильник або залишаємо так, не принципово. Включаємо духовку розігріватися до 180 градусів і переходимо до сирної начинки для майбутнього чизкейка.


У мене 500 г домашнього сиру.


Для того, щоб надати сиру більш кремову текстуру і по максимуму позбутися зернистості слід перебити сир занурювальним блендером. Робити це необхідно хвилини 3-4.


Після цього вводьте в сир 150 мл вершків і продовжуємо перебивати сирну масу ще пару хвилин.


Додаємо в ємність з сирною масою три яйця, 200 г цукру, 10 г ванільного цукру.


За допомогою погружного блендера перетворюємо все інгредієнти в абсолютно однорідну досить рідку масу.


Виливаємо отриману масу в форму, прямо на шар з печива. Якщо ви зробили як і я, сформували досить високі бортики з печива, то помітите, що сирний шар в два рази нижче шару з печива. Але слід враховувати, що сирний шар злегка збільшиться в об'ємі і до того ж за ним піде ще один шар зі сметани, але про це трохи пізніше.

Відправляємо форму з чізкейк в розігріту до цього моменту форму і випікаємо його протягом 45 хвилин при температурі 180 градусів.


Минуло 45 хвилин і наш чізкейк з сиру практично готовий. На пару хвилин виймаємо його з духовки, а саму духовку не відключати, а додаємо в ній температуру до 200 градусів.


Наступний крок слід підготувати заздалегідь, тобто ще до вилучення чизкейка з духовки. Змішуємо 250 мл сметани (у мене 15% жирності) з 4-ма столовими ложками цукру. Перемішуємо масу до розчинення цукру в ній.


І ось ми дістали чізкейк з духовки і стазу ж заливаємо його ще одним шаром - шаром сметани з цукром.

Відправляємо форму з чізкейк назад в духовку ще на 20 хвилин запікатися вже при 200 градусах. Зауважте, бортики з печива практично зрівнялися з сирним шаром, але все ж вони вище. З такими високими бортиками готовий чізкейк з сиру буде легко від'єднати від стінок форми і при цьому не порушити його конструкцію.


Час вийшов. Чізкейк з печива і сиру готовий остаточно. Дістаємо форму з чізкейк з духовки і чекаємо, поки він повністю охолоне. Після охолодження чізкейк легко нарізається на порційні шматки.

Чізкейк який завжди виходить
Ось такий симпатичний перший шматочок кізкейка з сиру і печива відправляється до мене в тарілку. Зверніть увагу, сирний шар і сметанний шар практично неможливо розрізнити між собою.

Домашній чізкейк з сиру
А ось вам фото все того ж шматочка чізкейку, але вже «убраного».

Приємного апетиту і до швидких зустрічей!

Чізкейк з сиром з випічкою

Радимо прочитати

Холодник на кефірі - рецепт з фото
Холодник на кефірі - рецепт з фото
Всім привіт. А ви знаєте рецепт самого простого і швидкого холодничка, який можна за лічені хвилини приготувати і насолодитися його свіжістю і приємним смаком в літню спеку? Я у такі дні дуже часто
Смажений салат "Універсал"
Смажений салат "Універсал"
Хочу поділитися дуже цікавою стравою Смажений салат «Універсал». Як може бути салат та ще й смаженим? А ось і може. Справа в тому, що всі інгредієнти в цьому блюді, без винятку, обсмажуються і воно
Чурек – східний хліб
Чурек – східний хліб
Якщо ви читаєте цей рецепт, значить, вам цікава домашня кухня! Тоді я з величезним задоволенням поспішаю поділитися з вами своїм рецептиком (ну, як моїм, пекла сама, а ось рецепт узятий як завжди на

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Код: Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код:
X

Зарегистриваться
/Войти

На початок сторінки