» » Пиріг з сиром і сиром

Пиріг з сиром і сиром


Пиріг з сиром і сиром
Ось такий пиріг з сиром і сиром спікся у мене на днях. Дуже смачна випічка, скажу я вам. А готується пиріг з сиром і сиром настільки просто, що навіть не віриться. Цей несолодкий пиріг виходить дуже ніжним і дірчастим всередині, з добре вираженим сирним смаком, і з тонкою хрумкою скоринкою зовні. Його яскравий насичений колір просто заворожує. Та й кунжут, яким обсипається сирний пиріг, підкреслює його яскравий колір і фактуру. Ну, одним словом, красень він і є красень :)

Всі ми в курсі, як не просто знайти справді вартісні рецепти, без каверз і підводних каменів, та ще щоб і смачними були, і не дуже складними, і інгредієнти не дуже витратні використовувалися. Цей рецепт пирога з сиром і сиром відповідає всім перерахованим вище критеріям. За себе скажу, що готувала цей сирний пиріг далеко не в останній раз. Думаю, що цей рецепт запросто можна використовувати в якості базового і додавати в нього нові цікаві інгредієнти. Наприклад, дрібно рубані в'ялені помідори або оливки, смажені гриби і так далі.

Думаю, варто ще додати, що цей пиріг з сиром і сиром зовсім не схожий на звичайну випічку. Його структура настільки неймовірна, що не може не призводити до захоплення. Так було зі мною, коли я спекла його і розрізала вперше. Цей хрест зовні і ніжна, пориста, ледь волога м'якоть всередині мене зачарували. Зізнаюся, я з синами з'їли цей пиріг з сиром і сиром в один присід, хоча він був не маленький, стандартного розміру. Це я до того, що печіть цей пиріг обов'язково, не пошкодуєте :)

Час приготування: 60 хвилин

Кількість порцій - 8-10

Складові:

  • 100 г будь-якого твердого сиру
  • 100 г сиру
  • 100 г вершкового масла (або маргарину)
  • 3 яйця
  • 1 чайна ложка розпушувача
  • 1 чайна ложка солі (без гірки)
  • 150 г борошна

Рецепт пирога з сиром і сиром

{ad1}

Натираємо 100 г твердого сиру на крупній тертці і додаємо до нього 100 г сиру. Мається на увазі не солодкий дитячий перетертий сирок, а простий сир. Беремо миску для тесту і кладемо в неї наші перші інгредієнти. Відразу ж додаємо сіль.

1
Далі додаємо масло. З метою економії можна замінити його маргарином. Нам буде потрібно всього 100 г вершкового масла, це половина стандартної пачки. Для цього рецепта нам потрібно добре заморожене мало, тільки що з холодильника. Натираємо його на тій же крупній тертці, що і сир. Додаємо масло в миску до попередніх інгредієнтів. Так само вбиваємо в поки ще не тісто три яйця.

2
Відміряємо 150 г борошна і змішуємо її з чайною ложкою розпушувача. Додаємо борошно в миску і починаємо замішувати тісто. Робимо це виключно ложкою або виделкою. У цьому рецепті приготування пирога з сиром руки бруднити вам не доведеться :) Тісто виходить густе і в'язке.

3
Далі вибираємо форму для випікання сирного пирога. Я взяла роз'ємну форму діаметром 20 см і переклала сирне тісто в її, утрамбувавши виделкою. А ще я злегка посипала поверхню тесту кунжутним насінням. Відправляємо форму з тестом в заздалегідь розігріту до 180 градусів духовку і випікаємо його приблизно 40 хвилин. Готовність пирога з сиром перевіряємо, як завжди, сухий сірником. Протикаємо нею центр пирога і обстежуємо, якщо суха - пиріг готовий.

4
За час випікання пиріг значно піднявся, в два рази точно. Кунжутне насіння дуже симпатично виглядають на рум'яної поверхні сирного пирога.

Сирний пиріг рецепт
А ось сирний пиріг в розрізі. Перший шматочок вже випробуваний і схвалений. Консистенція пирога просто неймовірна.

Пиріг з сиром рецепт з фото
Ну і наостанок ще шматочок :) Пригощайтеся, смачного!

Пиріг з сиром в духовці

Радимо прочитати

Банановий пиріг. Рецепт з фото
Банановий пиріг. Рецепт з фото
Хочу поділитися з вами історією про те, як я зважилася приготувати цей пиріг. На підвіконні моєї кухні залежалися два великих банана. Якось ніхто не зазіхав на них, тому вони, мабуть від образи на
Пиріг Чізбургер - рецепт з тестом на кефірі і курячим фаршем - рецепт з фото крок за кроком
Пиріг Чізбургер - рецепт з тестом на кефірі і курячим фаршем - рецепт з фото крок за кроком
Щоб приготувати пиріг-чізбургер, вам знадобиться: Для тесту: Пшеничне борошно - 500г Куряче яйце - 1 шт. Рослинна олія - ​​4 ст. л. Кефір - 300 мл Сіль - 1 ч. Л. Цукор - 1 ч. Л. Сухі дріжджі - один

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Код: Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код:
X

Зарегистриваться
/Войти

На початок сторінки