» » Торт Наполеон зі згущеним молоком

Торт Наполеон зі згущеним молоком


Торт Наполеон рецепт покроково

Всім привіт! Сьогодні звичайний день і я продовжую знайомити вас, дорогі гості, з рецептами моєї кухні. Рецепти мої нічим не відрізняються від безлічі інших, які ви зустрічаєте на просторах інтернету, але всі вони багаторазово випробувані мною особисто і ще у них є одна відмінна риса - простота приготування і доступність всіх інгредієнтів. Оскільки я живу в невеликому провінційному містечку, то магазини моєї місцевості не можуть похвалитися делікатесами і рідкісними продуктами. А готувати я люблю, тому викручуюся як можу. Завжди поважала людей, які всупереч обставинам роблять свою справу впевнено і якісно. Намагаюся бути такою ж.

Чому я ЦЕ роблю? Відповідь проста. Люблю фотографувати їжу, люблю дивитися на фото їжі, люблю готувати і пробувати нові страви. Раніше це була моя робота, а тепер це частина мого життя, в яку я із задоволенням запрошую вас, мої дорогі гості.

Як приготувати торт Наполеон

Кого нині здивуєш «Наполеоном»? Торт як торт, готується досить просто, виглядає теж просто, смак хороший, більше сказати нічого. Але я все одно скажу, і навіть більше, я присвячую «Наполеону» цілу статтю і купу фото на додачу, бо він цього гідний. Я люблю цей торт і, можливо, ви полюбите його так само, як і я.

Найсмачніший торт Наполеон

Складові:

  • 200 г маргарину
  • 200 г борошна
  • 90 мл води
  • дрібка солі
  • чайна ложка оцту
  • 100 г вершкового масла
  • банка згущеного молока

Торт Наполеон покроковий рецепт

Маргарин рубаємо кубиками і складаємо в миску.

Торт Наполеон рецепт згущене молоко

Додаємо борошно і сіль. Ретельно перетираємо суміш руками до стану крихти. Потім вводимо холодну воду і оцет. Замішуємо однорідне тісто.

{ad1}

Найсмачніший торт Наполеон

Готове тісто скачуємо в кулю, обертаємо целофаном і відправляємо в холодильник на 10 хвилин.

Наполеон торт рецепт зі згущеним молоком

З охолодженим тестом легше працювати.

Тепер прийшов час включити духовку на 200 градусів. Приступаємо до приготування коржів. У вас є вибір: приготувати 8 великих коржів або 16 маленьких. Я готувала 16 маленьких коржів, з яких приготувала 2 торта (не питайте навіщо мені 2 торта). Виходячи з вибору кількості коржів і розміру майбутнього торта ділимо тісто на 8 або 16 рівних частин.

Розкачуємо тісто дуже тонко, при необхідності присипаємо його невеликою кількістю борошна. Взагалі з такого тіста виходять дуже хрусткі, практично прозорі листкові коржі (саме з таких коржів найсмачніший «Наполеон»).

Невелика хитрість. Для простоти і швидкості приготування коржів ви можете розгортати тісто прямо на аркуші пергаменту і разом з листом відправляти корж в духовку. Результат - чистий лист і економія часу. Тобто вам знадобиться 2 листи пергаменту. На одному тісто випікається, в той же час на іншому розкочується новий корж і так далі, листи виходять багаторазові.

Торт Наполеон покроковий рецепт

Коржі спекли, так вони виглядають в готовому вигляді. Дуже тендітні, ніжні, ламаються від будь-якого дотику.

Торт Наполеон покрокове фото

Переходимо до приготування крему. оскільки це торт Наполеон зі згущеним молоком (А бувають і інші, з зваврним кремом, наприклад), то змішуємо згущене молоко з маслом, збиваємо крем міксером до однорідної шовковистою консистенції.

Рецепт торта Наполеон в домашніх умовах

Змащуємо коржі кремом, присипаємо верхівку і боки торта крихтами, приготованими з обрізків коржів. Якщо ви вирішили не обрізати коржі, тоді пожертвуйте один самий непоказний корж для крихти. В результаті отримуємо ось такий «Наполеон».

Як приготувати торт Наполеон

Я не чекаю, коли торт просочиться, не в цьому випадку. Цей «Наполеон» повинен залишатися хрустким.

Торт Наполеон покроковий рецепт Торт Наполеон рецепт з фото

Перший шматочок піддався моїй дегустації, потім до цього заняття приєдналися діти. Бажаю вам такий же солодкого життя, як і у мене ♥

Як приготувати торт Наполеон покроковий рецепт

Радимо прочитати

Шоколадний торт з малиною
Шоколадний торт з малиною
Всім привіт! Сьогодні хочу поділитися з Вами моєї дуже важливою знахідкою - рецептом цього чудового шоколадного торта. Ті, хто любить готувати торти, напевно знають, як складно знайти «свій» рецепт
Торт із млинців на крохмалі без борошна і дріжджів з сиром та згущеним молоком - рецепт з фото крок за кроком
Торт із млинців на крохмалі без борошна і дріжджів з сиром та згущеним молоком - рецепт з фото крок за кроком
складові Для млинців: Молоко - 1 стакан; Кефір - 1 склянка; Вода - 1 склянка; Яйця - 3 шт; Цукор - 3 ст. ложки (з гіркою); Ванільний цукор - 15 гр; Масло вершкове - 50 г; Олія соняшникова - 3 ст.
Торт Наполеон на сковороді
Торт Наполеон на сковороді
Цей торт чимось нагадує звичайний «Наполеон», який багато господині печуть у духовці, але я пропоную спекти його на сковороді. Тісто готується на сметані і олії, тонкі коржі дуже швидко випікаються
Торт з печива і сметани без випічки
Торт з печива і сметани без випічки
Літніми днями зовсім немає бажання займатися випічкою, тому люблю готувати різні десерти, для яких не потрібна духовка. Ось і сьогодні пропоную один з таких швидких і дуже смачних рецептів десерту
Картопля зі сметаною в духовці
Картопля зі сметаною в духовці
Одним з найбільш популярних продуктів у Білорусі, звичайно ж, є картопля. Кажу це зі знанням справи, тому що люблю цю країну і живу в ній. Прибрати її з нашого життя і нашої кухні – рівнозначно тому,

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Код: Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код:
X

Зарегистриваться
/Войти

На початок сторінки