» » Як приготувати грінки з яйцем і молоком. Покроковий рецепт з фото

Як приготувати грінки з яйцем і молоком. Покроковий рецепт з фото


Грінки з яйцем і молоком
Якщо ви ще не пробували грінки з батона з яйцем і молоком, то ви багато чого втратили. Це дійсно щось неймовірне! Смачні, рум'яні солодкі грінки, приготовані з яйцем і молоком, ніжні всередині і злегка хрустів зовні, на смак нагадують ніжний пиріг з просоченням. Такі солодкі грінки відмінно підійдуть до сніданку або в якості перекусу між прийомами їжі. А якщо подавати їх за всіма правилами, з шматочками фруктів і ягодами, то це блюдо і зовсім перетворюється в десерт.

З невідомої мені причини цей рецепт виник в моїй кулінарній житті не так давно, але тут же прижився і періодично радує мене і моїх дітей своєю простотою виконання і чудовим смаком. Готувати такі солодкі грінки з батона простіше простого, і якщо у вас є діти шкільного віку, то ви сміливо можете довірити приготування грінок з яйцем і молоком ім. Часу на реалізацію рецепта буде потрібно не більше 5 хвилин.

Коли я готувала ці грінки з яйцем і молоком для блогу, то хвилювалася, що мені не вдасться передати на фото всю красу цього рецепта. Але, мабуть, я хвилювалася даремно. Тепер дивлюся на фотографії цих неймовірно смачних греночек і відразу захотілося повторити :)

Складові:

  • 1 батон
  • 3 яйця
  • 250 мл молока
  • 2 столові ложки цукру
  • соняшникова олія для смаження

Грінки з батона з яйцем і молоком

На вказану кількість молока і яєць йде один стандартний батон, який слід нарізати акуратними скибочками завтовшки 1,5 см.

{ad1}


У глибокій ємності (бажано, щоб вона була з плоским дном, наприклад, харчової контейнер) розмішуємо три яйця і 2 ложки цукру. Найпростіше розбити яйця з цукром за допомогою міксера, оскільки нам необхідно домогтися, щоб кристалики цукру повністю розчинилися.


Буквально 1 хвилина роботи міксера дозволила перетворити яйця в однорідну масу, а цукор повністю розчинився.


Додаємо в яєчну суміш 250 мл молока і злегка розмішати вміст ємності.


На цьому етапі приготування солодких грінок з яйцем і молоком ставимо сковороду на вогонь і додаємо на її поверхню 15-20 мл соняшникової олії без запаху. Наша сковорода повинна бути добре розігріта до моменту, коли перша майбутня грінки торкнеться її поверхні.

Кожен скибочку батона занурюємо в яєчно-молочну суміш, витримуємо його в рідині близько 5 секунд (батон повинен повністю просочитися яйцем і молоком, але не встигнути остаточно розм'якнути).


Потім кладемо на розпечену сковорідку і обсмажуємо на середньому вогні з обох боків до рум'яної скоринки.


Як тільки перша партія грінок готова - обсмажуємо наступну і так до тих пір, поки не витрачається весь нарізаний батон.


Якщо у вас знайдуться будь-які ягоди або фрукти (тільки м'які - банани, персики, і так далі), то це чудово доповнить і прикрасить наше блюдо.

Солодкі грінки з яйцем і молоком
Подаємо до столу солодкі грінки з яйцем і молоком теплими, і обов'язково з чашкою чаю. Приємного апетиту і до швидких зустрічей!

Грінки з яйцем і молоком рецепт

Радимо прочитати

Легкі бутерброди
Легкі бутерброди
Сьогоднішній рецепт я присвячую всім нестандартно мислячим кулінарам і просто любителям красивою їжі. Будемо поєднувати непоєднуване і експериментувати. Давно зрозуміла, що бутерброди є відмінним
Брускетта. Рецепт з помідорами
Брускетта. Рецепт з помідорами
Я дуже люблю всякі грінки і бутерброди, це завжди простий і доступний спосіб підкріпити сили. А ще дуже смачно подавати грінки замість хліба до перших страв. Тут і тут я вже розповідала про деякі з
Молочний кисіль
Молочний кисіль
Бажаючи потішити себе корисним десертом, не потрібно перебирати в розумі всілякі екзотичні інгредієнти, досить і звичайних продуктів: молока, яєць і крохмалю. Всього за 20 хвилин з них можна
Кабачки консервовані на зиму солодкі
Кабачки консервовані на зиму солодкі
Даний варіант заготовки кабачків на зиму є бюджетним варіантом солодощі. Крім цього, вона ще й дуже ароматною і апетитною. Завдяки тому, що кабачки цукіні і не володіють сильним запахом і смаком,

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Код: Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код:
X

Зарегистриваться
/Войти

На початок сторінки