Суп з консервою


Суп з консервою для багатьох господинь є новим, оригінальним блюдом. Це не дивно, адже в супах прийнято використовувати свіже м'ясо, рибу, гриби та овочі. Консерви ж найчастіше асоціюються з салатами або закусками. Головним достоїнством супів з консерви є те, що рибу можна вибрати на свій смак, при цьому замінивши одну консерву на іншу можна одержати абсолютну відмінне за смаком блюдо. Експериментувати з таким супчиком можна безліч разів, при цьому результат завжди залишиться чудовим.

Для супу з консервою бажано використовувати рибу, консервовану або у власному соку, або в маслі. Винятком є ​​знаменитий «Кількін суп», для якого використовуєте виключно кілька, консервована в томатному соусі. Щоб супчик був ароматний і наваристий, крім самої рибки, в суп прийнято додавати і рідина, в якій вона консервувала.

Любителі юшки без сумніву також оцінять суп з консервою, а господині полюблять його за швидкість приготування. Адже велика частина часу при готуванні юшки займає патрання риби, її чистка, а також такий трудомісткий процес, як вилучення всіх кісточок. У супі з консервою головний інгредієнт вже готовий до вживання, необхідно тільки розім'яти виделкою рибу, можна навіть не прибирати кісточки, в процесі консервування вони стають м'якими і їх можна з легкістю прожувати. Але якщо суп призначений для дітей, рибку варто, безсумнівно, перебрати.

Консерви для супу краще вибрати, орієнтуючись на свої смакові пристрасті, але превосходнейшим чином для такого супчика підходить горбуша, сайра і сардінелла. Ці сорти риби досить жирні, тому суп виходить наваристим і дуже ароматним. Для любителів дієтичного харчування можна порадити використовувати в якості основного інгредієнта консервований тунець. У будь-якому випадку суп з консервою стане гідною заміною традиційної вусі на Вашому столі.

Як приготувати суп з консервою - 15 різновидів

  1. Суп з консервою «Швидкий»
  2. Суп з консервою «Томатний»
  3. Суп з консервою «Простіше простого»
  4. Суп з консервою «Студентський»
  5. Суп з консервою «Юшка з консервованої сайри»
  6. Суп з консервою «Яєчний»
  7. Суп з консервою «Юшка з макаронами»
  8. Суп з консервою «Незвичайний»
  9. Суп з консервою «Сирна вуха в мультиварці»
  10. Суп з консервою «Дієтичний»
  11. Суп з консервою «Кількін суп»
  12. Суп з консервою «Морський»
  13. Суп з консервою «Грецький»
  14. Суп з консервою «Рибна солянка»
  15. Суп з консервою «Український»

Суп з консервою «Швидкий»

На приготування такого супчика потрібно зовсім небагато часу, а смак виходить не гірше, ніж у юшки.

Суп з консервою «Швидкий»

Складові:

  • Картопля - 3-4 штуки
  • Цибуля - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Рибна консерва - 1 банка
  • Рис - 100 грам
  • Зелень для прикраси

приготування:

Наріжемо скибочками або соломкою картоплю, а цибулю невеликими кубиками. Морква нашаткувати. Консервовану рибу розім'яти виделкою.

Сік, в якому була риба, що не зливаємо, він стане в нагоді для супу. Посолити киплячу воду. Закинемо туди промитий рис і слідом через пару хвилин картопля.

Зробимо зажарку з цибулі і моркви. Після готовності картоплі додаємо її в суп.

Через кілька хвилин можна додати консервовану рибу з соком з банки, в якому вона перебувала. Додаємо перець, спеції і лавровий лист.

Варимо ще кілька хвилин після того, як супчик буде готовий, посипаємо його зеленню.

Суп з консервою «Томатний»

Такий супчик стане гідною заміною гаспачо в зимовий час, коли важливо, щоб перша страва було не тільки смачне, але і поживне.

Суп з консервою «Томатний»

Складові:

  • Томати у власному соку - 1 банка
  • Консервована горбуша - 1 банка
  • Цибуля - 1 штука
  • Консервована біла квасоля - 1 банка

приготування:

Після того як вода для супу закипить, зливаємо в неї томатний сік з банки, а самі томати очищаємо від шкірки.

На рослинному маслі обсмажуємо цибулю разом з томатами 5 хвилин.

У киплячий бульйон викладаємо квасоля, зажарку з цибулі і томатів, горбушу (попередньо розім'яту вилкою) і сік, в якій консервувала горбуша.

Варимо супік до закипання.

Суп з консервою «Простіше простого»

Такий суп є одним з найбільш бюджетних страв, а приготувати його зможе навіть починаюча господиня.

Суп з консервою «Простіше простого»

Складові:

  • Картопля - 3 штуки
  • Морква - 1 штука
  • Рибна консерва (горбуша або скумбрія в маслі) - 1 банка
  • Зелень для прикраси

приготування:

У киплячу воду закладаємо нарізану картоплю і нашатковану моркву, варимо 20 хвилин.

Консервовану рибу трохи розминаємо виделкою і відпускаємо в каструлю. Варимо ще 10 хвилин. Готовий супчик прикрашаємо зеленню.

Суп з консервою «Студентський»

Недарма суп отримав таку назву всі інгредієнти супу бюджетні, а приготувати цю страву під силу навіть початківцям господаркам.

Суп з консервою «Студентський»

Складові:

  • Картопля - 6 штук
  • Цибуля - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Кілька в томатному соусі - 1 банка
  • Сир плавлений - 100 грам

приготування:

Шаткуємо картопля брусочками і викладаємо в каструлю з киплячою водою.

Через 20 хвилин до картоплі додаємо обсмажену цибулю, сир і кільку разом з томатним соусом. Варимо суп до повного розчинення сиру.

Для супу краще вибрати не плавлений сир в фольгованих брикетах, а ніжні вершкові плавлені сири в пластикових контейнерах. Для сирних супів прекрасно підійде вершковий сир марки «President», «Viola» або «Hohland».

Суп з консервою «Юшка з консервованої сайри»

Такий супчик є відмінним дієтичним блюдом і в той же час здатний наситити навіть голодного чоловіка. Перевірена і дуже смачна страва на вечерю.

Суп з консервою «Юшка з консервованої сайри»

Складові:

  • Цибуля - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Сайра консервована - 2 банки
  • Крупа ячна - ½ склянки
  • Сушені кріп, петрушка, часник

приготування:

Чистимо і нарізаємо цибулю дрібними кубиками. Чистимо і натираємо моркву на тертці. Моєму крупу до прозорої води.

Закидаємо цибулю і моркву в каструлю, варимо до кипіння. Запускаємо ячну крупу, зменшуємо вогонь наполовину і варимо ще 10-15 хвилин.

Банку сайри разом з соком з банки опускаємо в каструлю. Додаємо приправи. Варимо ще дві хвилини і суп готовий.

Суп з консервою «Яєчний»

Оригінальний суп з дуже простих інгредієнтів, на його приготування Ви витратите всього 25 хвилин.

{ad1}

Суп з консервою «Яєчний»

Складові:

  • Картопля - 3 штуки
  • Цибуля - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Сайра консервована - 1 банка
  • Яйце - 1 штука

приготування:

Картопля наріжемо брусочками і викладемо в киплячу воду. Залишимо варитися на 20 хвилин.

Тим часом робимо зажарку з цибулі і моркви, розім'яти виделкою сайру, змішати білок і жовток яйця.

Як тільки картопля дійде до готовності, додаємо до нього зажарку, яйце і сайру. Залишимо варитися супчик ще на 5 хвилин. Блюдо готове.

Суп з консервою «Юшка з макаронами»

Супчик створений для любителів макаронних виробів в супах. Він виходить, ситний наваристий і дуже смачний.

Суп з консервою «Юшка з макаронами»

Складові:

  • Картопля - 6 штук
  • Цибуля - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Сайра, консервована в маслі - 1 банка
  • Рис - 200 грам
  • Вермішель - 150 грам
  • Сіль перець
  • Зелень для прикраси

приготування:

Промиємо і почистимо картоплю, моркву і цибулю. Рис промиємо до прозорості. Картопля наріжемо на брусочки і опустимо в воду.

Після того як вода закипить, рис опустимо до картоплі. Залишимо варити ще на 15 хвилин. Розімніть консерву до невеликих шматочків.

Обсмажити половинку цибулини з морквою і додамо в каструлю.

Через 15 хвилин слідом додамо сайру і залишилася половинку нарізаною, але не обсмаженої цибулини.

За п'ять хвилин до готовності супу додамо вермішель. Готову страву прикрасити зеленню.

Для супів краще вибирати невеликі макаронні вироби: павутинка, зірочки або дрібно поламані спагетті. Кількість часу, необхідного для готовності вермішелі, зазначено на пачці використовуваного продукту, у кожної марки воно може відрізнятися. Можливо, вермішель знадобитися додати в суп трохи раніше зазначеного в рецепті часу.

Суп з консервою «Незвичайний»

Нечасто в супах зустрінеш такий інгредієнт як маслини, ну хіба що в солянці. А як Вам рибний суп з маслинами? Незвично, правда?

Суп з консервою «Незвичайний»

Складові:

  • Картопля - 2 штуки
  • Цибуля - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Горбуша консервована - 1 банка
  • Помідор - 1 штука
  • Маслини без кісточок - 1 банка
  • Вермішель - 100 грам

приготування:

Картопля очищаємо, нарізаємо брусочками і відправляємо варитися на 20 хвилин в киплячу воду.

Тим часом знімемо з помідора шкірку, наріжемо на кубики і обсмажити його з цибулею, порізаною кубиками, нашаткувати морквою і нарізаними кільцями маслинами.

Згасимо овочі 10 хвилин. До готового картоплі відправляємо зажарку і вермішель. Ми залишаємо суп варитися ще на 10 хвилин. Блюдо готове.

Щоб зняти з помідор шкірочку, необхідно опустити томати на пару хвилин в окріп. Потім на верхівці томата зробити хрестоподібні розрізи. Шкірочка повинна з легкістю відокремитися від м'якоті.

Суп з консервою «Сирна вуха в мультиварці»

Рецепт підійде для тих, хто не звик варити супчики в мультиварці, а також для всіх любителів сирних супів.

Суп з консервою «Сирна вуха в мультиварці»

Складові:

  • Картопля - 2 штуки
  • Морква - 1 штука
  • Консервована горбуша - 1 банка
  • Плавлений сир - 200 грам
  • Пшоно - 100 грам
  • сіль
  • Зелень для прикраси

приготування:

Накришити картопля, попередньо очистивши. Почистимо моркву і нашаткувати її на тертці. Пшоно попередньо ретельно промиємо.

У чашу мультиварки складаємо морква, картопля, пшоно, розім'яту рибну консерву разом з рідиною, плавлений сир.

Заливаємо інгредієнти водою, для супу знадобиться 1 літр 250 мілілітрів. Все добре перемішати і посолити.

Вибираємо режим «Суп», час приготування 40 хвилин. Перед подачею суп прикрашаємо зеленню.

Суп з консервою «Дієтичний»

В основу цієї страви входить консервований тунець, саме тому він виходить низькокалорійний і припаде до смаку милим дамам.

Суп з консервою «Дієтичний»

Складові:

  • Картопля - 2 штуки
  • Цибуля - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Тунець консервований - 1 банка
  • Перлова крупа - 100 грам
  • Помідор - 1 штука

приготування:

Перлову крупу замочити на три години, а потім на 30 хвилин поставити на варіння.

Після того, як крупа досягне напівготовності, відкинемо її на друшляк і промиємо водою.

Зробимо зажарку з нарізаного шматочками цибулі, очищеного від шкірки помідора і нашаткованої моркви.

У киплячу воду опустимо картопля, зажарку, перловку і розім'яту виделкою тунець. Залишимо варитися суп на 15 хвилин. Блюдо готове.

Суп з консервою «Кількін суп»

Одним з яскравих спогадів дитинства кожної дитини 90-х є бабусин «Кількін суп». Це дуже смачне і в той же час просте блюдо здатне викликати не тільки безліч спогадів, але і відмінно зігріє холодними зимовими вечорами.

Суп з консервою «Кількін суп»

Складові:

  • Картопля - 2 штуки
  • Морква - 1 штука
  • Кілька в томатному соусі - 1 банка
  • Лук - 2 штуки
  • Гречка - 3 столові ложки
  • сіль

приготування:

Наливаємо 1,5 літра води і ставимо каструлю до закипання води. Накришити картопля брусочками, попередньо очистивши.

Коли вода закипить, запустимо в каструлю картоплю і гречану крупу. Почистимо моркву і нашаткувати її на тертці. Лук наріжемо дрібними кубиками.

Зробимо зажарку з цибулі і моркви. Після готовності картоплі додаємо в каструлю зажарку і консерву. Солимо. Ми залишаємо варитися ще 10 хвилин.

Супік до готовності необхідно трохи настоятися.

Суп з консервою «Морський»

Цей супчик не тільки простий у приготуванні, але і дуже корисний, адже в його інгредієнтах є морська капуста - джерело йоду і мінералів.

Суп з консервою «Морський»

Складові:

  • Картопля - 1 штука
  • Цибуля - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Консервована горбуша - 1 банка
  • Рис - 100 грам
  • Морська капуста - 1 банка

приготування:

У киплячу воду викладаємо нарізаний скибочками картопля і промитий рис.

Через 20 хвилин до картоплі і рису додаємо розім'яту виделкою горбушу, зажарку з цибулі і моркви, а також морську капусту.

Поваримо суп ще 10 хвилин і можна ласувати смачним блюдом.

Суп з консервою «Грецький»

Такий суп підкорить справжніх гурманів і любителів вишуканих страв, а «Грецький» він тому, що одними з основних інгредієнтів для його приготування є помідори і сир «Фета».

Складові:

  • Картопля - 2 штуки
  • Морква - 1 штука
  • Горбуша в власному соку - 2 банки
  • Цибуля - 1 штука
  • Пшоно - 2 столові ложки
  • Помідори - 2 штуки
  • Сир «Фета» - 100 грам
  • Сіль перець

приготування:

Пшоно слід промити і окремо відварити до готовності. Цибулю чистимо і нарізаємо дрібними кубиками. Злегка підсмажити його на рослинному маслі.

Моркву чистимо, тремо на тертці і додаємо до цибулі. З помідор знімаємо шкірку і нарізаємо кубиками.

Помідори додаємо до цибулі і моркви, тушкуємо овочі на слабкому вогні під кришкою п'ять хвилин. Картоплю нарізаємо невеликими кубиками.

Картопля додаємо до тушкованих овочів. Нарізаємо сир «Фета» невеликими кубиками і розминаємо виделкою.

Пшоно з сиром викладаємо до овочів, заливаємо окропом і варимо 20 хвилин.

Зливаємо з консерв воду, дістаємо горбушу, очищаємо її від кісточок і викладаємо до решти інгредієнтів. Варимо суп до закипання.

Суп з консервою «Рибна солянка»

Звичайною солянкою вже нікого не здивуєш, а ось рибну солянку пробував далеко не кожен. Приготувати дане блюдо простіше простого, а смак у нього буде нітрохи не гірше, ніж у традиційної солянки.

Суп з консервою «Рибна солянка»

Складові:

  • Картопля - 1 штука
  • Цибуля - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Горбуша консервована - 1 банка
  • Бички в томатному соусі - 1 банка
  • Шпроти - 1 банка
  • Помідор - 1 штука
  • Мариновані огірки - 4 штуки
  • Маслини без кісточок - 1 банка
  • Лимон - 1 штука
  • Томатний сік - 1 стакан
  • Томатна паста - 2 столові ложки.

приготування:

Брусочками нарізаємо очищений картопля і відпускаємо варитися на 20 хвилин. Мариновані огірки натираємо на тертці і відпускаємо до картоплі.

Консерви обсмажуємо разом з цибулею, помідором, томатним соком, томатною пастою і морквою до загустіння засмажкою.

До готового картоплі додаємо зажарку нарізані кільцями маслини і тонкими скибочками лимон. Варимо соляночка ще 10 хвилин. Чудовий суп готовий!

Суп з консервою «Український»

Такий супчик просто незамінний в холодну пору року, його легко готувати, а страва виходить незабутньо смачне, ситне і ароматне.

Суп з консервою «Український»

Складові:

  • Картопля - 3 штуки
  • Морква - 1 штука
  • Квасоля біла - 1 склянка
  • Цибуля - 1 штука
  • Скумбрія консервована - 1 штука
  • Сіль перець
  • Зелень для прикраси

приготування:

До супу квасоля готуємо за ніч до планованої варіння, для цього просто замочуємо її в холодній воді.

У киплячу воду опускаємо квасоля і варимо одну годину. Картоплю і цибулю нарізаємо кубиками, а моркву соломкою. Всі овочі додаємо до квасолі. Варимо 20 хвилин.

Скумбрію розминаємо на дрібні шматочки і додаємо в суп. Варимо ще п'ять хвилин. Перед подачею суп прикрашаємо зеленню і сухариками.

Радимо прочитати

Суп із сьомги
Суп із сьомги
Суп із сьомги не надто часто з'являється на столі середньостатистичного жителя Росії. Всім, кому не пощастило жити поблизу морських берегів, доводиться купувати цю чудову рибу за солідні гроші. Однак
Оселедець в сметанному соусі - рецепт приготування закуски з оселедця в сметанному соусі
Оселедець в сметанному соусі - рецепт приготування закуски з оселедця в сметанному соусі
Рада бачити Вас у себе на блозі «Смакота будинку». Закуска Оселедець в сметанному соусі дуже добре підійде до обіднього столу. Готувати для вечері я б вам її не рекомендувала оскільки якщо риба
Рецепт юшки з ляща
Рецепт юшки з ляща
На думку більшості рибалок, справжня юшка готується виключно в казанку і на багатті. Але якщо ви приготуєте блюдо по представленому рецептом і запропонуйте продегустувати його знавцям риболовлі, вони
Смачний рибний суп
Смачний рибний суп
У створенні цього рецепта велика заслуга належить моєму чоловікові. На зорі наших відносин, коли він готував набагато частіше, ніж зараз, він час від часу пригощав мене своїм фірмовим блюдом – супом

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Код: Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код:
X

Зарегистриваться
/Войти

На початок сторінки