» » » Суп локшина по домашньому з куркою

Суп локшина по домашньому з куркою


Суп локшина по-домашньому з куркою - це блюдо, в якому ідеально поєднуються і доповнюють один одного всі складові. Дієтичне м'ясо, ніжна локшина і ароматні овочі в золотистому бульйоні. Важко назвати першу страву з більш гармонійним і насиченим смаком.

Кожна господиня просто зобов'язана вміти готувати це чудове блюдо, тим більше, продукти для цього потрібні найпростіші, без вишукувань: картопля, морква, ріпчаста цибуля, локшина і курка.

Ідеальним варіантом стане так звана «супова» курка або несучка. Але, вибравши таку птицю, будьте готові до того, що на приготування бульйону піде 2-3 години. Якщо вибір припав на звичайну курочку, віддавайте перевагу темному м'ясу, бульйон буде набагато ароматні.

Для того, щоб приготувати смачний суп, варто вибирати посуд з товстим дном, а готувати необхідно на повільному вогні, не дозволяючи кипіти. В цьому випадку бульйон залишиться прозорим, а шматочки м'яса і овочів збережуть свою форму.

На окрему увагу заслуговує локшина. Можна скористатися вермішеллю, дрібними макаронними виробами, а в окремих рецептах навіть рисовою локшиною, але класична домашня локшина залишається фаворитом цього списку. Приготувати її зовсім не складно. Досить змішати 1 яйце з 3-4 столовими ложками борошна і щіпкою солі і вимісити круте тісто. Потім тонко розкачати його і нарізати на смужки бажаної ширини.

Суп локшина по домашньому з куркою - це блюдо, смак якого можна урізноманітнити, додавши зелень, гриби, болгарський перець і навіть авокадо! У будь-якому випадку, вийде дуже ситне і поживне страва. У даній статті зібрані перевірені рецепти смачної домашньої локшини з куркою, Вам залишається тільки вибрати супчик до душі і приступити до приготування ідеального обіду для улюбленої сім'ї.

Як приготувати суп локшина по домашньому з куркою - 15 різновидів

  1. Класичний курячий суп з домашньою локшиною
  2. Суп локшина куряча з секретом
  3. Суп локшина по-домашньому з смаженою курячим філе
  4. Суп по-домашньому з куркою і яєчної локшиною і часником
  5. Суп локшина з куркою і рисової локшиною
  6. Домашній курячий суп з незвичайною локшиною
  7. Суп локшина домашня з куркою «Дуже смачна»
  8. Суп локшина домашня на курочку
  9. Суп татарський курячий з домашньою локшиною з заварного тіста
  10. Суп локшина по домашньому із зірочками
  11. Суп локшина по домашньому з куркою для тих, хто на дієті
  12. Суп локшина домашня з куркою і вершками
  13. Суп локшина домашня з куркою і печерицями
  14. Суп локшина домашня з куркою і плавленим сиром
  15. «Заступника» з домашньою локшиною

Класичний курячий суп з домашньою локшиною

Особливо гарний такий суп в холодну пору року. Ароматний і зігріваючий, він обов'язково збере за столом всіх членів сім'ї.

Класичний курячий суп з домашньою локшиною

Складові:

  • 2 середні цибулини
  • 1-2 середніх моркви
  • 3 держака селери
  • 1 невелика курка
  • Холодна вода (скільки знадобиться)
  • 4 гілочки свіжої петрушки
  • 3 гілочки свіжого чебрецю або 1/2 чайної ложки сушеного чебрецю
  • 1 лавровий лист
  • Сіль і мелений чорний перець
  • Дрібно нарізана петрушка для сервірування
  • 1 яйце

приготування:

Курку нарізати на невеликі шматки і варити до готовності на повільному вогні, заливши холодною водою.

Завжди заливайте птицю холодною водою, ніколи не використовуйте ні гарячу, ні навіть теплу. Гаряча вода «запечатає» весь смак в шматочках курки, бульйону ж нічого не дістанеться.

Підготувати овочі. Цибулю дрібно порізати, моркву натерти на крупній тертці, селера порізати товстими скибочками.

У сковорідці розігріти олію і обсмажувати в ньому овочі до м'якості. Приблизно 10 хвилин.

Коли курка стане м'якою і ніжною, витягнути її з бульйону, відокремити м'ясо від кісток і розібрати його на шматочки.

Тепер саме час запустити в бульйон локшину і обсмажені овочі. Варимо суп до готовності локшини, періодично помішуючи.

Посолити і додати лавровий лист. На цьому етапі можна ввести 1 сире яйце, злегка збите виделкою.

Вимикаємо вогонь, розібрану курочку повертаємо в каструлю.

При сервіровці додаємо в тарілки дрібно нарізану петрушку.

Класичний курячий суп з домашньою локшиною готовий!

Суп локшина куряча з секретом

Дуже смачна страва для ситного обіду. А маленький секрет приготування неодмінно порадує вас прекрасним результатом!

Суп локшина куряча з секретом

Складові:

  • Курячі крильця 6-8 шт.
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Морква 1-2 шт.
  • Картопля великий 2-3 шт.
  • Рослинна олія для смаження
  • вермішель 1-2горсті
  • сіль
  • Лавровий лист
  • Чорний перець за смаком

приготування:

Курячі крильця промити підготувати, розрізати на частини, видаливши крайню третину крила. Поставити варити їх на повільному вогні до готовності.

Картоплю нарізати брусочками і відправити в каструлю до курки.

Цибулю порізати не дуже дрібно, моркву натерти на тертці.

На сковороді розігріти олію. Покласти в масло нарізані цибулю і моркву. Овочі можна використовувати як свіжі, так і в заморожуванні.

А тепер увага! Настав час розкрити секрет. У сковорідку до цибулі і моркві потрібно додати вермішель і обсмажувати до красивого світло-коричневого кольору.

Зняти сковорідку з вогню і викласти її вміст в каструльку з супом.

Посолити, поперчити, додати лавровий листок і варити хвилин 7-10 до готовності вермішелі.

От і все! Смак цього супу обов'язково вам сподобається, а завдяки обсмажування вермішелі, вона не розвариться і збереже свій апетитний вигляд навіть на наступний день.

Суп локшина по-домашньому з смаженою курячим філе

Обсмажена курочка зробить смак вашого супу більш яскравим і цікавим.

Суп локшина по-домашньому з смаженою курячим філе

Складові:

  • Філе курячої грудки
  • Курячий бульйон
  • Картопля
  • морква
  • Ріпчаста цибуля
  • Сіль, спеції за смаком
  • локшина домашня

приготування:

Картоплю порізати брусочками, моркву натерти на крупній тертці. Скласти овочі в каструлю і залити підготовленим бульйоном.

Тим часом дрібно порізати цибулю і обсмажити на сковорідці в рослинному маслі до золотистого кольору.

Куряче філе нарізати невеликими шматочками і відправити в сковорідку до цибулі. Обсмажувати до готовності курки.

У каструлю з овочами, які до речі зварилися до напівготовності, перекладаємо філе разом з цибулею.

Тепер прийшла черга основного інгредієнта. Підготовлену локшину вводимо в киплячий суп, солимо, за бажанням заправляємо чорним перцем і лавровим листом. Накриваємо кришкою і варимо ще 10-12 хвилин.

Вимикаємо вогонь, даємо супчику настоятися хоча б хвилин 10. Перед подачею додати дрібно порізаний кріп.

Суп по-домашньому з куркою і яєчної локшиною і часником

Всього один зубчик часнику здатний підкреслити чудовий смак такого супу і зробити його дуже оригінальним! Головне, додати його в потрібний час!

Суп по-домашньому з куркою і яєчної локшиною і часником

Складові:

  • Невелика курка (1 - 1,5 кг)
  • Морква 1 шт.
  • Ріпчасту цибулю 1 велика головка
  • Часник 1 зубчик
  • Рослинна олія для обсмажування
  • Кілька горошин чорного перцю
  • Лавровий лист 2 шт.
  • Для локшини:
  • Яйця 2 шт
  • Борошно пшеничне (скільки візьме тісто)
  • Рослинна олія для змащування

приготування:

Курку вимити і розрізати навпіл або на великі шматки. Опустити в холодну воду, туди ж покласти лавровий лист і горошини чорного перцю. Поставити бульйон на повільний вогонь і варити 1 годину, не забуваючи знімати піну.

Приготувати тісто для локшини. Для цього в миску розбити 2 яйця, додати дрібку солі. Всипати борошно, поступово вимішуючи і додаючи необхідну кількість. Тісто готове, коли перестане брати борошно. Воно повинно вийти крутим і щільним. Накрити тісто поліетиленом і дати йому відпочити хвилин 15-20.

В жодному разі не яєчним тестом відразу після замісу. Під час відпочинку в відбувається вироблення глютену, який і відповідає за еластичність тіста. Якщо приступити до оброблення, минаючи цей етап - тісто буде рватися, кришитися і розкачати його тонко, на жаль, не вийде.

Після цього тісто змастити олією і розкачати в пласт товщиною 1-2 мм. Потрібно дати йому підсохнути деякий час.

Поки можна приготувати засмажку для супу. Морквину потрібно натерти на тертці, дрібно порізати цибулю і злегка пасерувати їх на рослинному маслі.

Тісто до цього часу вже підсохли і його без проблем можна нарізати на локшину.

Готову курку виймаємо з бульйону, даємо їй охолонути і розбираємо на порційні шматочки, відокремлюючи від кісточок.

Далі в киплячий бульйон додати локшину. Коли локшина буде повністю готова, на це піде хвилин 10, ввести в блюдо зажарку, покласти шматочки курки і зубчик часнику.

Тепер вогонь можна вимкнути, а суп накрити кришкою і дати настоятися хвилин 15-20. За цей час часник віддасть свій аромат бульйону і зробить смак страви більш пікантним. Смачного!

Суп локшина з куркою і рисової локшиною

Чудова пікантна інтерпретація знайомого страви з азіатськими нотками!

Суп локшина з куркою і рисової локшиною

Складові:

  • Куряча грудка - 2 шт.
  • Морква велика - 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт.
  • Томат стиглий - 1-2 шт.
  • Кукурудза консервована за смаком
  • Соєвий соус - 100 мл.
  • Фунчоза (рисова вермішель) - 1 упаковка
  • Свіжа кінза або петрушка для сервірування
  • Рослинна олія для пасерування овочів
  • Сіль за смаком
  • Лавровий лист

приготування:

Грудки звільнити від шкіри і залити холодною водою. Бульйон варити протягом 40-60 хвилин на слабкому вогні з додаванням лаврового листа.

Поки вариться бульйон, є час зайнятися іншими складовими.

Отже, овочі. Моркву, цибулю і томат нарізати дрібними кубиками й обсмажити на олії до м'якості, за бажанням покласти в сковорідку кілька столових ложок консервованої кукурудзи. Влити до овочів соєвий соус і згасити декілька хвилин.

{ad1}

Фунчозу зварити окремо, опустивши в сильно киплячу воду. Для варіння рисової локшини досить 1-2 хвилин, після чого потрібно відкинути її на сито.

Курка вже зварилася. Витягуємо її з бульйону і ділимо на шматочки.

Тепер потрібно з'єднати всі інгредієнти. Відправляємо в каструлю з бульйоном овочеву суміш, фунчозу і підготовлене куряче м'ясо.

Тепер варто зняти пробу і в разі потреби додати сіль. Потрібно пам'ятати, що соєвий соус, який був використаний раніше, теж досить солоний.

Готовий суп розлити по тарілках і сервірувати свіжою зеленню.

Домашній курячий суп з незвичайною локшиною

Якщо хочеться здивувати сім'ю оригінальним блюдом, не вдаючись при цьому до екзотичних інгредієнтів, зробіть вибір на користь цього рецепта. Жаліти не доведеться гарантовано! Тому що готується цей незвичайний суп з найбільш звичних продуктів. Заінтриговані?

Домашній курячий суп з незвичайною локшиною

Складові:

  • Курка - ціла чи ні - за вашим бажанням.
  • Свіжа зелень (краще кріп)
  • 2 курячих яйця
  • Борошно - приблизно 1 склянка
  • сіль
  • Перець чорний
  • Лавровий лист
  • паприка мелена
  • Мелений шафран (можна замінити куркумою)

приготування:

Бульйон - основа будь-якого супу. Тому починати слід з його приготування.

Курочку, підготовлену для варіння, покласти в каструлю і залити холодною водою. Варимо до готовності м'яса на слабкому вогні.

Тепер черга незвичайної локшини. У миску розбити яйця, трохи посолити і всипати зелень кропу, яку попередньо нарізати якомога дрібніше. А також додати мелену паприку - приблизно 1 чайну ложку. Все добре перемішати і, поступово всипаючи борошно, замісити круте тісто. Дати тісту відпочити, накривши целофаном.

Курку вийняти з бульйону на тарілку. Після того, як вона охолоне, розібрати м'ясо на волокна або нарізати на шматочки.

У киплячий бульйон покласти 0,5 - 1 ч. Л. меленого шафрану або куркуми. Принципової різниці немає, ці спеції потрібні для отримання апетитного золотистого кольору готового супу.

Відпочиле тісто розгортаємо в тонкий пласт, присипаємо борошном і звертаємо в рулет. Рулет, в свою чергу, нарізаємо на шматочки товщиною 0,5 см. Вийде довга локшина, яку потрібно відправити варитися в бульйон разом з розібраної курочкою.

Коли локшина звариться, посолити суп до смаку. Курячий суп з незвичайною локшиною готовий. Це дуже смачно!

Суп локшина домашня з куркою «Дуже смачна»

Ще один чудовий рецепт першого страви, який гарантує відмінний результат!

Суп локшина домашня з куркою «Дуже смачна»

Складові:

  • Курка (краще використовувати цілу)
  • Морква - 2 шт.
  • Лук - 1-2 шт.
  • Стебла селери 1-2 шт. (за бажанням)
  • сіль
  • Чорний перець
  • Лавровий лист
  • Яйця 5 шт.
  • Борошно - приблизно 600 г.

приготування:

У велику каструлю помістити промиту курку і налити холодної води, щоб покрити птицю. Сюди ж помістити очищені моркву, цибулю і стебла селери, чи не нарізаючи їх, цілком. Поставити варитися на невеликому вогні. ***** Використання широкої посуду при варінні курки дозволить використовувати меншу кількість води, а значить бульйон вийде більш концентрований і ароматний. *****

Приготувати тісто для локшини з яєць, солі і борошна. Залишити його відпочити.

Потім розділити тісто на шматочки приблизно однакового розміру і розкачати кожен в тонкий пласт. Пласти тесту підсушити в духовці при 150-180 градусах 1-2 хвилини і після цього нарізати тонкою соломкою.

Коли курка звариться, розділити її на порційні шматки. А в бульйон відправити вийшла локшину.

При сервіровці розкласти локшину по тарілках і доповнити кожну порцію шматочком ароматної курочки. Смачного!

Суп локшина домашня на курочку

Смак, знайомий з дитинства! Суп-локшину на курочку люблять все, а з його приготуванням впорається і починаюча господиня.

Суп локшина домашня на курочку

Складові:

Для локшини:

  • 1/3 склянки води
  • 1 яйце
  • Дрібка солі
  • 1 стакан з гіркою борошна + трохи для розкочування
  • Для бульйону:
  • Ціла курочка пожирнее або 3 стегенця.

Для заправки:

  • 1 морква
  • 1 головка цибулі
  • Корінь петрушки (бажано, не обов'язково)
  • 2 столові ложки раст.масла для засмажкою
  • Сіль, перець за смаком

приготування:

Бульйон зварити, як зазвичай. Курочку потім вийняти, остудити і розібрати на невеликі шматочки.

Тісто для локшини приготувати із зазначених продуктів. Розділити на шматочки і розкачати з кожного тонкий пласт круглої форми. Так звані заготовки з тіста підсушити на розпеченій сковорідці без масла близько 30 секунд кожен. Потім скласти їх в стопочку і гострим ножем порізати на смужки, товщиною із сірник. Локшина готова.

Моркву і цибулю подрібнити і обсмажити до золотистого кольору в невеликій кількості рослинного масла.

У бульйон покласти локшину. Кількість на ваш розсуд за смаком. Коли локшина спливе і буде майже готова, слід ввести зажарку і шматочки курки.

Посолити і поперчити за смаком. Заправити суп свіжою зеленню.

Суп татарський курячий з домашньою локшиною з заварного тіста

Відмінний рецепт смачного супу - вибір економною господині! Справа в тому, що рецепт об'єднує приготування двох страв - першого і другого.

Суп татарський курячий з домашньою локшиною з заварного тіста

Складові:

  • Невелика ціла курочка
  • Картопля - 500 г.
  • Цибуля ріпчаста - 1 велика цибулина
  • кріп
  • сіль
  • Чорний мелений перець
  • Вершкове масло для заправки
  • Для локшини:
  • 3 яйця
  • 1 ч. Л. солі
  • 500 г борошна
  • 150 мл окропу
  • 20 г соняшникової олії

приготування:

Спочатку приготувати локшину. В окропі розчинити сіль і заварити борошно в глибокій мисці. Яйця збити віночком в окремому посуді і влити в борошно. Додати соняшникову олію. Вимісити тісто і загорнути його в харчову плівку для відпочинку.

Через 30 хвилин дістати тісто і розділити його на 4 частини. Кожну частину розкачати в тонкий пласт і нарізати на локшину. Тільки є один нюанс. Різати потрібно не звичної соломкою, а маленькими квадратиками, приблизно 4 х 4 мм. Даємо локшині підсохнути.

Курку ставимо варити на повільний вогонь, затока необхідною кількістю холодної води. Для того, щоб отримати прозорий бульйон, накип потрібно зняти ще до того, як вода закипіла. Кладемо в каструлю цілу очищену цибулину і продовжуємо варити до м'якості курки.

Картоплю чистимо, ріжемо на товсті кільця і ​​варимо окремо.

Коли курка повністю готова, дістаємо її, відокремлюємо від кісток і ріжемо невеликими шматочками.

У бульйон запускаємо локшину. Для приготування супу потрібно 1 або 2 частини приготованого тесту з чотирьох.

Тим часом, готову картоплю укладаємо на блюдо, змащуємо вершковим маслом і посипаємо чорним перчиком і рубаною зеленню.

Картопля, курку і суп подаємо окремо. А на додаток до такого татарському обіду прийнято ставити на стіл кисле молоко і лимон, нарізаний скибочками.

Спробуйте такий варіант домашнього супу локшини з куркою, це дуже смачно!

Суп локшина по домашньому із зірочками

А ось всіма улюблений варіант курячого супу з зірочками! Просте в приготуванні перша страва завжди має успіх. Особливо люблять такий «зоряний» супчик діти.

Суп локшина по домашньому із зірочками

Складові:

  • Курка ціла або будь-які її частини (для дитячого харчування краще вибрати грудку без шкіри)
  • Макаронні вироби зірочки 250 м
  • Цибуля ріпчаста - 1-2 шт.
  • Морквина - 1 велика штучка
  • Картопля - 500 г.
  • Лаврова лист
  • Перець горошком
  • сіль
  • Зелень за смаком

приготування:

Курку вимити, розрізати на шматочки, залити холодною водою і відварити до готовності зі спеціями. Потім витягнути м'ясо з бульйону.

Цибулю дрібно нарізати. Моркву натерти на середній тертці.

Картоплю нарізати брусочками або кубиками, хто як любить.

У киплячий бульйон закладаємо картоплю. Потім відправляємо в каструлю цибулю і за ним моркву.

Через кілька хвилин всипати «зірочки».

Варити до готовності всіх інгредієнтів. За 5 хвилин до закінчення варіння покласти лавровий лист і посолити.

Готовий суп розлити по тарілках, додати шматочки курки і улюблену зелень.

Суп локшина по домашньому з куркою для тих, хто на дієті

Так Так саме так! У цьому рецепті розкритий секрет легкого страви, смак якого нітрохи не поступається звичної версії.

Суп локшина по домашньому з куркою для тих, хто на дієті

Складові:

  • Шматочки курки на кісточці
  • Цибуля ріпчаста - 2 головки
  • Морква - 2 шт
  • Картопля - 3-4 шт.
  • зелень петрушки
  • Дрібна вермішель «павутинка» - невелика жменя
  • сіль
  • Лавровий лист

приготування:

Курку кладемо в каструлю з холодною водою. Слідом покласти одну цілу морквину і одну очищену цибулину. Варимо бульйон на середньому вогні до готовності м'яса.

Поки готується бульйон, картоплю нарізати будь-яким способом.

Решта морква і цибулину подрібнити. Порубати зелень петрушки.

Готовий бульйон проціджуємо, попередньо звільнивши його від курки і овочів.

У каструлю налити трохи рослинного масла, нагріти його і всипати нарізану цибулю. Обсмажувати до легкого зміни кольору, додати моркву. Коли морква стане м'якою, пора влити проціджений бульйон.

Як тільки бульйон закипить, покласти в нього картоплю, курку, а через кілька хвилин і вермішель.

Посолити суп до смаку, додати лавровий лист і приправити зеленню.

Дати покипіти ще кілька хвилин і можна пригощатися легким обідом!

Суп локшина домашня з куркою і вершками

Чудове поєднання насиченого курячого бульйону, ніжних вершків і смачною домашньої локшини. Спробувавши ложечку, неможливо відірватися. Рецепт заслуговує на увагу кожної господині!

Суп локшина домашня з куркою і вершками

Складові:

  • Половина курки або 2 стегенця.
  • Картопля - 2-3 штуки.
  • Морква - 1 штука.
  • Локшина домашня - 100-150 грам.
  • Вершки - 150-200 мл.
  • Сіль і зелень за смаком

приготування:

Курку промити під проточною водою і зварити бульйон.

Морква нарізати тонкою соломкою, картопля - невеликим кубиком. Зелень, якщо використовуєте, покришити.

Локшину бажано приготувати напередодні з будь-якого відомого рецептом. Можна використовувати і готові макаронні вироби, але краще все ж постаратися і зробити її самостійно.

Отже, курка готова. Кладемо в каструлю картоплю і моркву. Варити на слабкому вогні до готовності овочів.

Тепер можна додати локшину.

В цей час виливаємо вершки в сотейник і доводимо їх до кипіння. Як тільки це сталося. Знімаємо з вогню і виливаємо в каструлю з супом. Солимо, перчимо до смаку. Проварити 3 хвилини і вимкнути.

Заправити вийшло блюдо свіжою зеленню і насолоджуватися божественним смаком!

Суп локшина домашня з куркою і печерицями

Просте і в той же час вишукане поєднання, яке задовольнить навіть самих вибагливих їдців!

Суп локшина домашня з куркою і печерицями

Складові:

  • Готовий курячий бульйон - 1,5 -2 літра
  • Курочка відварна
  • Печериці - 8-10 штук
  • морква
  • Цибуля ріпчаста
  • зелень
  • Часник - 1 зубчик
  • Масло рослинне для обсмажування
  • Перець, сіль
  • Борошно -100 р
  • Яйце - 1 шт.
  • сіль

приготування:

Домашню локшину з борошна, солі і яйця слід приготувати заздалегідь. Дати їй підсохнути.

Печериці порізати пластинками, моркву натерти на тертці. Ріпчасту цибулю і часник подрібнити.

Обсмажити гриби з овочами в невеликій кількості рослинного масла.

Необхідна кількість локшини зварити в підсоленій воді і відкинути на друшляк.

Курячий бульйон влити в каструлю і довести до кипіння. Додати сіль, перець і лавровий лист за смаком.

Покласти в бульйон обсмажену суміш з печериць, моркви, ріпчастої цибулі і часнику. Слідом за нею відправити локшину.

Даємо покипіти кілька хвилин, розливаємо по піалах і насолоджуємося, заправивши блюдо свіжою зеленню.

Суп локшина домашня з куркою і плавленим сиром

Апетитний варіант для тих, хто дуже хоче поласувати домашньою локшиною з курочкою і просто не уявляє своє життя без сиру!

Суп локшина домашня з куркою і плавленим сиром

Складові:

  • 2-3 стегенця або будь-які інші частини курочки
  • Цибуля ріпчаста 1 шт
  • Морква - 1 шт
  • Плавлений сирок - 1-2 шт
  • Перець чорний, сіль за смаком
  • Локшина домашня - 100 г
  • Вершкове масло 50-70 г

приготування:

Зварити курячий бульйон звичайним способом, обов'язково затоку птицю холодною водою.

Нарізані цибулю і часник обсмажити до прозорості у вершковому маслі. Додати до них морквину, натерту на крупній тертці.

У киплячий бульйон всипати домашню локшину і покласти обсмажені овочі.

Плавлений сирок натерти на тертці і ввести в суп.

Бульйон придбає світлий вершковий відтінок і характерний сирний аромат.

Суп посолити, додати улюблені спеції. ***** Ніколи не кладіть у сирний суп лавровий лист. Його аромат «з'їдає» смак сиру. *****

Тепер можна присмачити суп зеленню і зняти з вогню.

«Заступника» з домашньою локшиною

«Заступника» - це національний молдавський суп з курочкою і домашньою локшиною, які є основними його інгредієнтами. А неповторний смак супу надають кислий квас і ароматний любисток.

«Заступника» з домашньою локшиною

Складові:

  • Куряче стегно - 2 шт.
  • Домашня локшина
  • Морква - 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста -1 шт.
  • Кислий квас - 1 стакан
  • петрушка
  • Любисток
  • Сіль і лавровий лист за смаком

приготування:

Курячі стегна розрізати навпіл, залити холодною водою і поставити на вогонь. Після закипання зняти піну і покласти в каструлю половинки моркви і цибулини. Накрити кришкою і варити 30 хвилин.

Потім витягнути з бульйону овочі і замінити їх на дрібно нарізані (залишилися половинки).

Варити ще 10 хвилин, після чого запустити в суп локшину і порізану зелень петрушки і любистку. Тепер залишилося посолити і влити квас.

Ще раз довести до кипіння і вимкнути вогонь.

Можна назвати всіх до столу. Смачного!

Є безліч варіацій супу локшини по домашньому з куркою. При бажанні, можна урізноманітнити будь-який з цих рецептів, додавши який-небудь компонент на свій розсуд. Зіпсувати це чудове блюдо дуже важко. Саме за універсальність і чудові смакові якості його люблять і з задоволенням готують всі хороші господині!

Радимо прочитати

Суп Рамен
Суп Рамен
Суп рамен є суп на основі насиченого бульйону, зазвичай м'ясного, з пшеничного локшиною і різноманітними інгредієнтами. Ситний, ароматний і недорогий суп швидкого приготування обов'язково входить в
Суп лагман
Суп лагман
Суп Лагман - східне блюдо, родоначальниками якого стали уйгури. Згодом, блюдо перейняли узбеки, киргизи, китайці. Сьогодні лагман став популярний і в Росії і в усіх країнах Середньої Азії.
Суп з куркою
Суп з куркою
Важливо для всієї родини смачно і правильно харчуватися. Наша кухня передбачає обов'язковим вживання гарячих перших страв. Пропонуємо сьогодні зварити до обіду смачний суп з курки з локшиною.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Код: Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код:
X

Зарегистриваться
/Войти

На початок сторінки