» » » Суп пюре грибний з заморожених грибів

Суп пюре грибний з заморожених грибів


Суп пюре грибний з заморожених грибів не тривіальне блюдо, яке вдало доповнить ваше сімейне меню. Суп, володіє ніжною текстурою, приємним ароматом, до того ж він ще й дуже ситний. Тому з легкістю підкорить серце навіть найвибагливішого гурмана.

Гриби досить легко піддаються заморожуванню і зовсім не втрачають в її процесі свій смак. Через що, зробивши запас в грибний сезон, ви зможете його використовувати протягом усього року.

Варіантів поєднання продуктів безліч, цей суп підкуповує своєю універсальністю. Адже з самого звичайного набору продуктів, господиня зможе своїми руками приготувати кулінарний шедевр.

Для того, щоб суп виглядав привабливіше слід додати трохи вершкового масла і він набуде дзеркальну гладкість

Як приготувати суп-пюре грибний з заморожених грибів - 15 різновидів

  1. Вітамінний крем-суп із заморожених грибів зі шпинатом
  2. Крем-суп з кукурудзяною крупою і замороженими грибами - яскраве смакове рішення
  3. Овочевий крем-суп із замороженими грибами - приємний смак без зайвих калорій
  4. Пряний вершковий суп із заморожених лисичок і гарбуза, з мускатним горіхом
  5. Грибний суп-пюре в хлібі - оригінальність і ніжний смак
  6. Крем-суп з замороженими грибами і блакитним сиром - неперевершений аристократичний смак
  7. Грибний крем-суп з манною крупою - звичний смак в новому виконанні
  8. Ніжний вершковий суп з лисичками
  9. Грибний суп із заморожених опеньків - економічність виконання
  10. Суп-пюре з волоськими горіхами
  11. Суп-пюре із заморожених лісових грибів
  12. Суп-пюре з білих грибів та плавленого сиру - кремове пишність.
  13. Курячий крем-суп з білими грибами - поживний дует.
  14. Грибний суп з білими грибами і консервованої квасолею - смачний джерело білка.
  15. Французький крем-суп з лисичок з білим вином.

Вітамінний крем-суп із заморожених грибів зі шпинатом

Володіє видатним кількістю корисних речовин, з легкістю наповнить вас енергією і вгамує голод.

Вітамінний крем-суп із заморожених грибів зі шпинатом

Складові:

  • Гриби заморожені - 500-600 гр.
  • Морква - 1 шт.
  • Шпинат - 100 гр.
  • Вершки - 500 мл.
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт.
  • Часник - 2-3 зубчики
  • Вершкове масло - 50 гр.
  • Перець і сіль.

приготування:

Гриби завчасно виймаємо з морозилки і обсмажуємо, до тих пір поки не піде зайва рідина, перемішуючи час від часу.

Цибулю і моркву чистимо і нарізаємо. Лук кубиками, а моркву натираємо на тертці.

Подрібнюємо часник.

Готуємо овочеву зажарку з цибулі, моркви і часнику. Після того як овочі стануть м'якими кладемо шпинат і пасеруємо ще 3 хвилини.

Всі компоненти перетворюємо в пюре за допомогою блендера. Вливаємо вершки, домагаючись, потрібної густоти і підігріваємо суп.

Крем-суп з кукурудзяною крупою і замороженими грибами - яскраве смакове рішення

В цьому супі можна використовувати свіжі, сушені та заморожені гриби. Кукурудзяна крупа, маючи трохи солодкуватий смак, додасть нових відтінків вашій страві.

Крем-суп з кукурудзяною крупою і замороженими грибами - яскраве смакове рішення

Складові:

  • Заморожені білі гриби 200 гр.
  • Картопля - 2 - 3 шт.
  • Кукурудзяна крупа - 80 гр.
  • Лук - 2 шт.
  • Морква - 1 шт.
  • Кріп - 0,5 пучка
  • Масло вершкове - 1 - 2 ст. ложки
  • Сіль, перець - за смаком
  • Вода - 1,5 - 2 літри

приготування:

Наповнюємо каструлю водою і закидаємо в неї білі гриби, солимо і варимо на невеликому вогні до їх повної готовності.

Якщо ви використовуєте інший вид грибів, то відварювати їх рекомендую окремо, так як вони фарбують бульйон. Краще закинути їх у же готовими прямо перед збивання блендером.

Варіюючи кількість води, ви тим самим регулюєте густоту вашого супу.

Тим часом нарізаємо кубиками моркви і цибулю. Всі разом обсмажити на рослинному маслі.

Готові гриби відкинути на друшляк, а бульйон охолодити і процідити.

У бульйон опустити нарізану картоплю і довести до стану кипіння. Промити кукурудзяну крупу і разом з грибами додати в суп.

Слідом додайте овочеву зажарку.

Постійно помішуючи, тим самим запобігаючи утворенню грудочок, варити 20 хвилин.

Пробуємо на сіль. Подрібнюємо всю масу в пюре і наш шедевр готовий.

Овочевий крем-суп із замороженими грибами - приємний смак без зайвих калорій

Легкий овочевий суп який не залишить зайвих сантиметрів на вашій талії.

Овочевий крем-суп із замороженими грибами - приємний смак без зайвих калорій

Складові:

  • Гриби білі - 200 гр.
  • Картопля - 2шт.
  • Морква-1шт
  • Лук-1шт.
  • Цвітна капуста - 100-150 гр.
  • Помідори - 3-4 шт.
  • Перець - 1-2 шт.
  • Гарбуз -150 гр.
  • Селера -100 гр.
  • Зелень - за смаком
  • Квасоля -200 гр.

приготування:

У каструлю, до половини наповнену водою засипаємо квасоля і варимо протягом 30 хвилин. Тим часом нарізаємо овочі великими шматками, дістаємо з морозилки гриби.

Після вказаного часу засипаємо нарізані гриби і овочі в бульйон за винятком помідорів, перцю і зелені. Заливаємо холодною водою на пару пальців вище овочів.

Коли вода закипить, зменшуємо вогонь до мінімуму і Томім на слабкому вогні суп до готовності. Після вимикаємо вогонь, залишаємо суп хвилин на 10 під кришкою.

Солимо суп до смаку. Якщо є бажання, додаємо дрібку перцю чилі для додання страві гостроти. Також засипаємо овочі, що залишилися.

На завершення пюререзірум все за допомогою блендера.

Пряний вершковий суп із заморожених лисичок і гарбуза, з мускатним горіхом

Спокусливий аромат східних прянощів, повністю гармонує з солодкуватої гарбузом і неповторним смаком лисичок. Створюючи осінню симфонію смаку.

Пряний вершковий суп із заморожених лисичок і гарбуза, з мускатним горіхом

Складові:

  • Заморожені лисички - 500 гр.
  • Гарбуз - 100 гр.
  • Цибуля - 1 шт.
  • Часник - 1 зубчик
  • Морква - 1 шт.
  • вершки 30% - 100 мл.
  • оливкова олія - ​​2 ст. л.
  • масло вершкове - 1 ст. л.
  • мускатний горіх - на кінчику ножа
  • сіль за смаком

приготування:

Кубиками нарізати цибулю, моркву та гарбуз. Часник пропустити через прес.

Гриби обсмажити в сковороді на суміші з вершкового та оливкової олій.

Після того як випаруйте всю рідину, додати нарізані овочі і злегка обсмажити пару хвилин.

Пересипати все в каструлю і залити водою на пару пальців вище інгредієнтів.

Суп, приготовлений на бульйоні, вийде більш калорійним і ситним

Після закипання варити на повільному вогні протягом 15 хвилин.

Блендером подрібнити до однорідності і ввести вершки. Пару хвилин покіпятіть.

Перед подачею за бажанням прикрасити зеленню і нарізаними грибами.

Грибний суп-пюре в хлібі - оригінальність і ніжний смак

Даний рецепт відрізняється не тільки ніжним смаком, а й ефектною подачею, яка вб'є ваших гостей.

Грибний суп-пюре в хлібі - оригінальність і ніжний смак

Складові:

  • Заморожені білі гриби - 90 гр.
  • Шампіньони- 500 гр.
  • Лук-1шт.
  • Картопля-3 шт.
  • Молоко-500 мл.
  • Вершки 20% -200 мл.
  • Борошно-50 гр.
  • Вершкове масло-50 гр.
  • Оливкова олія-15 гр.
  • Сир сулугуні -50 гр.
  • Петрушка -10 гр.
  • Булка - 1 шт.
  • Мускатний горіх на кінчику ножа
  • Сіль і перець.

приготування:

У каструлю заливаємо 0,5 літра води і на помірному вогні варимо бульйон з білих грибів протягом 20 хвилин.

Додаємо нарізану кубиками картоплю і варимо його до готовності.

Наступний крок розтопити масло в сотейнику, зняти з вогню і додати в нього борошно. Ретельно змішуємо. Сюди ж в три заходи, вливаємо молоко, безперервно розмішуючи соус.

У молочну суміш додаємо мускатний горіх і відправляємо на плиту. Постійно помішуючи, доводимо до кипіння, суміш повинна стати густий.

{ad1}

Моєму печериці під проточною водою, просушіть і дрібно наріжте.

На сковороді випаровуємо зайву рідину з грибів. Додаємо до печериць, нарізану цибулю і оливкове масло, все разом обсмажуємо до золотистого кольору.

Додаємо обсмажені гриби в каструлю з бульйоном і подрібнюємо все блендером.

Регулюємо густоту супу з допомогою кип'яченої води.

Нагріваємо вершки в мікрохвильовій печі. І разом з молочним соусом додаємо в каструлю.

Збиваємо всю отриману суміш.

Солимо і перчимо. І в завершенні помішуючи дерев'яною ложкою, варимо суп-пюре до закипання.

Перед подачею зрізаємо верхівку з хліба, виймаємо м'якуш, утворюючи своєрідну тарілку.

Наливаємо в булку суп до середини і посипаємо сиром, зверху виливаємо ще половину і прикрашаємо зеленню з тертим сиром. Смачного.

Крем-суп з замороженими грибами і блакитним сиром - неперевершений аристократичний смак

Тонкий островатий присмак сиру з пліснявою ідеально поєднується з вершково-грибним смаком, створюючи ідеальний тандем.

Крем-суп з замороженими грибами і блакитним сиром - неперевершений аристократичний смак

Складові:

  • Заморожені печериці -400 гр.
  • Картошка- 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста -1 шт.
  • Вершки 15% - 400 мл.
  • Сир дор блю -100 гр.
  • Вода або бульйон - 700мл.
  • Чебрець - 3-4 гілочки
  • Сіль і перець за смаком.

приготування:

Прожарити дрібно нарізану цибулю і часник на оливковій олії.

У киплячий бульйон кинути порізану на кубики картоплю і п'ять хвилин варити. Сюди ж додати гриби і варити поки не звариться картопля.

Після додати цибулю з часником і пару хвилин проварити разом з ними.

Посолити і поперчити страву, в нього засипати порізаний сир і почекати поки він розчиниться. Все подрібнити блендером.

Насолодиться насиченим смаком.

Грибний крем-суп з манною крупою - звичний смак в новому виконанні

Незвичайним штрихом в цій страві є манна каша, яка робить суп ніжнішим.

Грибний крем-суп з манною крупою - звичний смак в новому виконанні

Складові:

  • Заморожені лісові гриби - 500 гр.
  • Картопля - 5-6 шт.
  • Лук 2 шт.
  • Морква - 2 шт.
  • Часник - 2 зубчики
  • Борошно - 2 ст. л.
  • Манка - 1 ст. л.
  • Паприка - 1 ч. Л.
  • Сіль і перець за смаком
  • Петрушка і кінза за смаком

приготування:

Гриби варимо з лавровим листом протягом 10 хвилин, сюди ж додаємо картоплю нарізану кубиками і готуємо ще хвилин 15.

Робимо зажарку з натертої моркви, часнику і цибулі.

У каструлю додаємо зажарку і пару хвилин варимо.

Перетворюємо в пюре за допомогою блендера.

Приправляємо блюдо, додаємо манну крупу і борошно, все разом збиваємо.

Ще хвилин 10 млоїмо на маленькому вогні.

Перед подачею прикрашаємо зеленню, сухариками, грінками.

Ніжний вершковий суп з лисичками

Ніжний вершковий суп з лисичками

Складові:

  • Заморожені лисички - 250 гр.
  • Цибуля - 1 шт.
  • Картопля - 3 шт.
  • Вершки 30% - 100 мл.
  • Вершкове масло - 20 гр.
  • Петрушка, сіль перець за смаком.

приготування:

Гриби промити.

Лук разом з парою картоплин нарізати кубиками, а що залишилася натерти на крупній тертці.

Закип'ятити півтора літра води і вкинуть туди картоплю кубиками. Посолити.

На вершковому маслі обсмажити лисички протягом 5 хвилин, туди ж додати нарізану цибулю і натерту картоплю. Гасити на маленькому вогні.

Безсумнівною перевагою лисичок, є те, що вони не бувають червивими. Також кажуть, що вони підвищують імунітет і подрібнений порошок з цих грибів, потрібно вживати по пів чайної ложки на добу.

Коли картопля звариться додати зажарку і варити ще п'ять хвилин. Досолити і поперчити за смаком.

Наостанок подрібнюємо все до стану пюре, додаємо вершки і доводимо до кипіння. Але не кип'ятимо.

Суп готовий.

Грибний суп із заморожених опеньків - економічність виконання

Неймовірно ароматний суп з опеньками з нехитрим рецептом з доступних продуктів.

Грибний суп із заморожених опеньків - економічність виконання

Складові:

  • Заморожені опеньки - 400 гр.
  • Морква - 1 шт.
  • Картопля -4 шт.
  • Цибуля - 1 шт.
  • Борошно - 1 ст.л.
  • Молоко - 50 мл.
  • Сіль, спеції за смаком.

приготування:

Гриби попередньо розморозити.

Каструлю наповнюємо 1,5 літрами води і солимо. Засипаємо нарізану кубиками картоплю.

На сухій сковороді обсмажуємо борошно до кремового кольору. Постійно помішуйте, щоб все не пригоріло.

Натираємо моркву на крупній тертці, цибулю ріжемо кубиками. Обсмажуємо їх на рослинному маслі, додавши спеції.

Зажарку додаємо в каструлю.

У сковороду з під засмажкою, засипаємо гриби і кілька хвилин смажимо.

Разом зі спеціями додаємо в суп.

Борошно розбавляємо молоком, в процесі безперервно помішуючи. Вливаємо в каструлю.

Доводимо до кипіння. Вимикаємо і залишаємо під кришкою на 15 хвилин.

Подаємо зі сметаною і зеленню.

Суп-пюре з волоськими горіхами

Волоські горіхи ідеально поєднуються з грибним смаком, утворюючи прекрасний союз.

Суп-пюре з волоськими горіхами

Складові:

  • Заморожені гриби - 600 гр.
  • Картопля - 3 шт.
  • Цибуля - 1 шт.
  • Волоські горіхи - 50 гр.
  • Вершки 30% - 200 мл.
  • Суха гірчиця - 0.5 ч.л.
  • Сіль, спеції за смаком

приготування:

Нарізані гриби залити водою і варити 20 хвилин.

Відкинути на друшляк, відвар зберегти.

Горіхи трохи обсмажити.

Відварити нарізані кубиками цибулю і картоплю.

За допомогою блендера все подрібнити в пюре, додати вершки і грибний відвар.

Приправити і довести до кипіння. Блюдо готове.

Суп-пюре із заморожених лісових грибів

Ароматні лісові гриби в тандемі з сушеними травами, вибухають різноманітними відтінками смаку.

Суп-пюре із заморожених лісових грибів

Складові:

  • Лісові гриби 560 гр.
  • Картопля - 420 гр.
  • Цибуля ріпчаста - 80 гр.
  • Вода - 1 -1,5 л.
  • Чабер сушений - 1 ч. Л
  • Майоран сушений - 1 ч.л.
  • Чебрець сушений - 0,5 ч.л.
  • Вершки 10% жирності або кокосове молоко - 200 мл.

приготування:

Нарізаємо картоплю кубиками.

Ми залишаємо кілька грибів для подачі, а решта моєму.

У кипляче воду кидаємо гриби і картопля. Додаємо спеції і трави, сіль поки не додаємо.

Доводимо страву до кипіння і варимо на середньому вогні 15 хвилин.

При бажанні поки готується суп, можна приготувати в духовці грінки як доповнення до нього.

Залишені раніше гриби обсмажуємо з цибулею та золотистого кольору.

Занурювальним блендером подрібнюємо суп, додаємо вершки і знову все збиваємо.

Прикрашаємо смаженими грибами з цибулею. Смачного.

Суп-пюре з білих грибів та плавленого сиру - кремове пишність.

Легкий рецепт з простих продуктів, підкориться навіть початківцю кухареві.

Суп-пюре з білих грибів та плавленого сиру - кремове пишність.

Складові:

  • Заморожені білі гриби - 600 гр.
  • Картопля -0,5 кг.
  • Цибулина - 1 шт.
  • Морква - 1 шт.
  • Плавлений сирок - 1 шт.
  • Масло вершкове - 30 гр.
  • Вершки 10% - 250 мл.
  • Перець, кріп і сіль - за смаком.
  • Свіжа зелень - 70 гр.
  • Лист лавровий (великий) - 1 шт.

приготування:

У киплячу воду кинути гриби, посолити за смаком і хвилин п'ять прокип'ятити. Відкинути гриби на друшляк.

Робимо зажарку з лука, додаємо туди гриби і тушкувати хвилин 6, в процесі помішуючи. Додати вершкове масло і смажимо ще пару хвилин.

Поставити вариться нарізану картоплю і дрібно посічену моркву, посолити.

За бажанням кинути лавровий лист.

Злити частина бульйону в окрему тару.

У каструлю додати гриби з цибулею і подрібнити блендером. При необхідності розбавити бульйоном.

Довести суп до кипіння на плиті, сюди ж додати масло, і вершки, неодмінно помішуючи.

Завершальний етап. Додаємо плавлений сир і спеції, після розчинення знімаємо з вогню. Їмо із задоволенням.

Курячий крем-суп з білими грибами - поживний дует.

Корисний і ситний суп з курячим м'ясом, що володіє насушеннимі смаковими якостями.

Курячий крем-суп з білими грибами - поживний дует.

Складові:

  • Заморожені білі гриби - 400 гр.
  • Філе курки - близько 350 гр.
  • Цибулина - 60 гр.
  • Свіжий часник - 3 зубчики.
  • Вершкове масло - 70 гр.
  • Сливки, жирністю 20% - 200 мл.
  • Чебрець свіжий - 15 гр.
  • Борошно пшеничне - 40 гр.
  • Перець і сіль, сушені трави.

приготування:

Гриби розморозити і ретельно вимити.

Покришити цибулю і часник.

Вершкове масло розтопити і в ньому обсмажити цибулю з часником. Коли зажарка стане золотистою, засипаємо борошно і смажимо ще пару хвилин.

Філе курки окремо відварюємо, піну, утворювати в процесі приготування, прибираємо.

Уже остигле філе дрібно нарізаємо.

У курячий бульйон ложем білі гриби і варимо близько 30 хвилин. Після кидаємо цибулю, філе і часник. Приправляємо.

Трохи згодом подрібнюємо суп в пюре. І знову ставимо на вогонь, доводячи до кипіння.

На останньому етапі в каструльку вливають вершки і все акуратно розмішують.

Грибний суп з білими грибами і консервованої квасолею - смачний джерело білка.

Такий кремовий суп із заморожених грибів і квасолі, є джерелом рослинного білка корисного для травлення.

Грибний суп з білими грибами і консервованої квасолею - смачний джерело білка.

Складові:

  • Заморожені білі гриби - 500 гр.
  • Відварна квасоля - 250 гр.
  • Лук -1 шт.
  • Морква - 1 шт.
  • Вершки 10% - 250 мл.
  • Картопля - 3-4 шт.
  • Сіль і перець.

приготування:

Завдяки білим грибам, бульйон залишається прозорим, і готову страву виглядає чертовски апетитно.

Гриби сполоснути проточною водою.

З квасолі злити сік і перетворити в пюре.

Картоплю і моркву очистити і подрібнити.

Та все це після і зварити до готовності.

Лук повністю обсмажити.

Частина бульйону сольем в окрему ємність.

Змішуємо всі компоненти і збиваємо блендером. Наявними в наявності бульйоном доводимо суп до потрібної консистенції.

Ставимо на вогонь і якщо потрібно приправляем. Після закипання вводимо вершки.

Подаємо до столу і пригощаємося.

Розморожувати гриби найкраще на паперовому рушнику. Воно добре вбирає вологу і все що вам залишиться, це відкинути гриби на друшляк

Французький крем-суп з лисичок з білим вином.

Легкий грибний крем-суп із зеленню чебрецю і білим вином задоволення для гурманів.

Французький крем-суп з лисичок з білим вином.

Складові:

  • Заморожені лисички - 400 гр.
  • Бульйон - 900 мл.
  • Цибулина - 1 шт
  • Сливки, жирністю 20% - 200 мл.
  • Біле вино - 100 мл.
  • Чебрець - 1 ст.л.
  • Перець і сіль, за смаком.

приготування:

Лисички розморозити і промити. Поставити на плиту і смажити на сильному вогні до випаровування всієї рідини.

Зменшити вогонь і додати цибулю. Коли цибуля стане м'яким влити вино і постійно помішуючи випарувати його.

Гриби і зажарку покласти в бульйон. І після закипання варити хвилин 15. Коли пройде 10 хвилин покласти чебрець і додати вершки, приправити за смаком.

Збити блендером до потрібної консистенції. І довести до кипіння. Розлити по тарілках і сповна насолодитися смаком.

Радимо прочитати

Крем-суп з грибів
Крем-суп з грибів
Грибний крем-суп є дієтичним блюдом, але при цьому добре підходить для людей з активним способом життя. Калорійність залежить від того, яку з варіацій рецепта Ви виберете.
Вершкових суп з грибами
Вершкових суп з грибами
Вершковий суп з грибами можна приготувати різними способами. Є рецепти вершкового супу-пюре з грибами, перших гарячих страв за участю грибів, м'ясних і молочних виробів. Не обмежуйте себе у фантазіях
Суп з грибами та куркою
Суп з грибами та куркою
Оскільки зима - час гарячих страв, і супів в тому числі, то сьогодні, в холодний зимовий вітряний день, як не можна до речі наспів рецепт супу з грибами і куркою. Це досить простий і невибагливий суп
Шашлик з печериць
Шашлик з печериць
З перших святкових днів травня і до самої пізньої осені настає пора пікніків і пишних застіль. Одним з поширених страв крім м'ясних і рибних шашликів в цей час стають печериці на мангалі. Шашлик з
Грибна запіканка
Грибна запіканка
Грибні страви завжди смачні і ситні, використовуючи гриби в якості основного інгредієнта в запіканці, додавши сир, можна приготувати відмінний обід або вечерю, витративши зовсім небагато часу.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Код: Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код:
X

Зарегистриваться
/Войти

На початок сторінки